Essex Tech kondigt plannen aan om persoonlijk leren uit te breiden

HATHORNE — Superintendent Heidi Riccio wil een update geven over de volgende fase van Essex Tech's Schoolheropeningsplan, dat werd goedgekeurd door het District School Committee tijdens een speciale vergadering op 3 maart.

Vanaf woensdag 17 maart zullen studenten alle vijf dagen van elke Career Technical Education (CTE) -cyclus persoonlijke technische en agrarische onderwijslessen volgen. Dit zal elke dag 75 procent van de volledige studentenpopulatie veilig naar school brengen. Academische lessen blijven in een hybride om de dag persoonlijk of op afstand leren. Alle leerlingen komen voor alle lessen terug op een nader te bepalen datum.

"Als een technische en agrarische school die zich toelegt op de voorbereiding van het personeel, is het van cruciaal belang voor onze missie dat we onze studenten zo snel mogelijk weer overzetten naar persoonlijk leren", zei hoofdinspecteur Riccio. “We hebben in februari een ouderonderzoek gehouden en bijna 90 procent van de zorgverleners staat volledig achter onze inspanningen om leerlingen weer naar school te laten gaan. We zijn hoopvol met de aankondiging van de gouverneur met betrekking tot vaccinaties voor K-12-onderwijzers dat ons personeel prioriteit zal krijgen voor degenen die gevaccineerd willen worden.

Voorgestelde wijzigingen in het Essex Tech-leermodel zijn in overeenstemming met de bijgewerkte vervoersrichtlijnen van het Department of Elementary and Secondary Education (DESE) op basis van nieuwe CDC-aanbevelingen waardoor meer leerlingen elke dag veilig met de bus naar school kunnen rijden. DESE-commissaris Jeffrey Riley kondigde op 23 februari aan dat hij zal aanbevelen een einde te maken aan het tellen van leren op afstand en hybride leren op openbare scholen in Massachusetts als leeruren die de staat zal accepteren om te voldoen aan de tijd-op-leervereisten.

"Als ouder ben ik zo onder de indruk van de specifieke veiligheidsmaatregelen en het onderwijs met betrekking tot de veiligheidseisen die Essex Tech heeft ingevoerd", zegt Lisa Pais, een ouder van twee Essex Tech-studenten en een lid van de schoolraad. “Het hands-on leren bij Essex Tech is een ongeëvenaard en noodzakelijk onderdeel voor studenten die na hun afstuderen een succesvolle carrière of universitaire ervaring willen opdoen. De overstap naar meer persoonlijk leren is een geweldige volgende stap die studenten zeker nog meer succes zal opleveren als huidige studenten en toekomstige succesvolle leden van het personeelsbestand.”

Studenten die tijdens elke fase terugkeren naar de campus, blijven de COVID-19-veiligheidsprotocollen volgen voor maskering, fysieke afstand houden, handen wassen en schoonmaken. De vooruitzichten voor alle studenten om terug te keren naar persoonlijk leren blijven positief, aangezien de COVID-dashboardgegevens van de school wijzen op een laag aantal gevallen voor studenten en personeel. Schoolgegevens worden ondersteund door statistieken over de volksgezondheid over de hele staat, die aangeven dat studenten veilig persoonlijk onderwijs kunnen krijgen binnen scholen.

Het district werkt aan plannen voor een volledige heropening van de school, in afwachting van verdere DESE-richtlijnen. Het is ook van plan om in de zomer CTE-leermogelijkheden voor studenten aan te bieden, zodat ze vaardigheden kunnen verwerven en erop kunnen voortbouwen die ze mogelijk hebben gemist toen staatsambtenaren afgelopen voorjaar overgingen op volledig noodonderwijs op afstand.

"Dit was een uitdagende vergadering van de schoolcommissie omdat er een goed gesprek was met betrekking tot het heropeningsplan van fase 2", zei hoofdinspecteur Riccio. “We erkennen dat veel docenten zich willen laten vaccineren voordat we onze persoonlijke studentenpopulatie vergroten. Er is echter geen garantie wanneer vaccinaties zullen plaatsvinden. Bovendien geloven we dat we dit doen met het belang van onze studenten in het achterhoofd.”

 


Meteen naar de inhoud