Klasse van 2020 jaarboek pick-ups

Hallo, Klasse van 2020 … oftewel Alumni!!!!

Aangezien het gebouw nog steeds gesloten is voor bezoekers, hebben we hiervoor weer een Drive-by Yearbook pick-up op zaterdag gepland Zaterdag 6 maart van 10 tot 00 uur.

Als je deze datum niet kunt halen, heb je nog een paar opties.

  • Optie 1- Wijs iemand anders aan om uw jaarboek op te halen. Als je eenmaal weet wie het zal zijn, stuur ons dan een e-mail op dit e-mailadres en we zullen hun naam aan de lijst toevoegen. Zij kunnen dan je boek komen ophalen.
  • Optie 2- Wijs een huidige student aan om uw jaarboek voor u op te halen. Je moet ons nog steeds hun naam e-mailen en ze moeten ons vertellen wanneer ze van plan zijn het op te halen, maar ze kunnen het tijdens een van hun persoonlijke schooldagen pakken.
  • Optie 3- Als u weet dat u het niet kunt halen omdat u permanent uit de staat bent verhuisd, stuur ons dan een e-mail en laat het ons weten als er een adres buiten de staat is waarnaar we het kunnen verzenden.
  • Alle andere verzachtende omstandigheden - stuur ons een e-mail en we kunnen zien wat we kunnen oplossen!

We hopen dat je van je boek houdt!

Blijf lachen!
mevrouw Plante &. Meneer Sullivan
Jaarboekadviseurs


Meteen naar de inhoud