Wekelijks bericht van ENSATS 2-12-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Het is bijna niet te geloven dat we al in februari vakantie hebben bereikt! We hopen dat onze hele Essex Tech-familie een rustgevende vakantie heeft en gezond blijft.  

 

Hier is nogmaals de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Dit dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

Hier is een korte preview van het schema voor de week na de vakantie.

Maandag, februari xnumx Dag 4: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Dinsdag, februari xnumx Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Woensdag, februari 24

8 uur Late start

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11CTE & Graad 10 Academici

Donderdag, februari 25 Dag 7: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Vrijdag, februari 26 Dag 8: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

 

Lynn Lyons-presentaties

Lynn Lyons is een spreker en psychotherapeut uit Concord, New Hampshire, die met kinderen en gezinnen werkt om angststoornissen te beheersen. Lynn zal onze studenten toespreken tijdens een virtuele presentatie en de data staan ​​hieronder. De presentatie omvat: "Wat nu? De sleutels tot emotioneel management.” Leerlingen hebben strategieën nodig om zichzelf te helpen omgaan met de onzekerheid en intensiteit van onze huidige omgeving. We zullen ons richten op vaardigheden die nodig zijn voor emotioneel management, waaronder het vergroten van de flexibiliteit, het tolereren van onzekerheid, effectief communiceren en het vervangen van catastrofaal denken door probleemoplossing.  Ze zal presenteren aan de Leerlingen van groep 10 en 11 op maandag 22 februari 2021 en naar de Leerlingen van groep 9 en 12 op vrijdag 26 februari 2021. Lynn zal een virtuele ouderbijeenkomst organiseren op Woensdag 24 februari om 6 uur, waar ze zal presenteren: 'Managing Emotional Health During Uncertain Times'. Om deel te nemen aan de bijeenkomst gaat u naar: essexnorthshore.org/familiegebeurtenissen

 

ENSATS Family en Community Zoom-serie

We zijn er trots op een ENSATS Family en Community Zoom Series van workshops aan te bieden. Zie de informatieve flyer voor meer details.

 

Coöperatieve onderwijsupdate

Junioren komen op woensdag 24 februari 2021 in aanmerking voor Cooperative Education-posities. Onze Cooperative Education-coördinator, mevrouw Berube, en loopbaanadviseur, mevrouw Shea, werken nu samen met junioren om ze klaar te stomen voor hun stage als we terugkeren uit de pauze. Alle junioren met vragen over Co-op kunnen contact opnemen met mevrouw Berube of mevrouw Shea.

 

CTE-selectie

We zijn verheugd te kunnen melden dat leerlingen van groep 9 in hun CTE-programma's zijn geplaatst. Terwijl velen extatisch zijn omdat ze hun eerste keuze hebben gekregen, kunnen anderen teleurgesteld zijn omdat ze op een wachtlijst staan ​​voor hun programma naar keuze. Weet alsjeblieft dat we het aantal plaatsen in onze programma's hebben gemaximaliseerd die vaak wachtlijsten hebben. We houden rekening met de belasting van docenten, veiligheidsoverwegingen en ruimtecapaciteit. Wij hopen op uw begrip en weten dat uw kind uitstekend technisch en agrarisch onderwijs krijgt!

 

Herfst II Sport

Op donderdag 11 februari 2021 keurde de Essex North Shore School Committee voetbal, cheerleading, meisjesvolleybal en indoor atletiek goed voor het seizoen "Fall 2". Dit seizoen loopt van 22 februari tot 25 april 2021. Wacht ergens volgende week op een informatieve brief over registratie en try-outs van Athletic Director, mevrouw Lalli.

 

Avond voor het invullen van virtuele FAFSA-formulieren

Een virtuele gratis aanvraag voor Federal Student Aid of FAFSA Form Completion Night wordt georganiseerd door het North Shore Educational Opportunity Centre (EOC) op woensdag 3 maart 2021, van 6:00 tot 8:00 uur. De North Shore EOC werkt samen met Essex North Shore om gezinnen van ouderejaarsstudenten een-op-een advies te geven bij het invullen van hun FAFSA-formulieren. Als een ouderejaarsstudent en hun verzorger geïnteresseerd zijn in een individuele sessie met een EOC-adviseur, vul dan dit korte registratieformulier in vóór Vrijdag, februari xnumx, xnumxFAFSA-formulier invullen registratieformulier  Voor meer informatie, klik hier EOC FAFSA voltooiingsflyer of neem rechtstreeks contact op met het EOC via eoc@northshore.edu of bel (781) 477-2114.

 

Heropeningsplan 

De commissaris kondigde aan dat de beperkingen op het schoolvervoer zijn versoepeld. Dit zal ons helpen bij onze inspanningen om in de nabije toekomst 75% van onze studenten terug te halen. Onze actieteams zijn opnieuw bijeengekomen om na te gaan hoe we deze wijzigingen het beste kunnen implementeren in ons hybride leermodel. Ons doel is om alle studenten die momenteel een hybride schema volgen, terug te brengen naar fulltime CTE persoonlijk leren. Help ons alstublieft terwijl we ons voorbereiden op deze overgang door een korte enquête in te vullen die u kunt vinden HIER.

 

Activiteiten: Week van 22 februari 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 22 februari 2021.

 

HTR SBD TJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week

Omdat herfstseizoen II net was goedgekeurd, werkte een speciaal team lange uren om sneeuw van het veld te verwijderen!

Besneeuwd veld leeg veld

Een speciaal bedankje!

Hebben we je al verteld dat we geweldige kinderen hebben? Studenten van Health Assisting bedanken onze Food Service-medewerkers speciaal voor de lunch bereid tijdens hun CNA-onderzoek!

Bedankt kaart


Meteen naar de inhoud