Rapportkaarten kwartaal 2

Beste ENSATS-gemeenschap,

Rapportkaarten voor Kwartaal 2 zijn geplaatst in de “Gepubliceerde rapporten”-gedeelte van de Aspen Portal, direct op uw Pages Thuis scherm. Om toegang te krijgen tot de Aspen Portal, gaat u naar https://ma-essexnorthshore.myfollett.com/aspen/logon.do

Als u moeite heeft om uw login voor de portal te onthouden, volgen hier enkele tips:

  • Gezinslogins zijn (voornaam).(achternaam).fam – bijvoorbeeld john.smith.fam
  • Student logins zijn (voornaam).(achternaam) – bijvoorbeeld mary.smith

Als u geen toegang krijgt tot het portaal, stuur dan een e-mail aspenhelp@essextech.net. U wordt gevraagd om identificerende informatie verstrekken over uw kind, zoals voornaam, tweede naam, achternaam, ID-nummer en geboortedatum. Na verificatie van deze gegevens ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens.

Als je vragen of opmerkingen hebt over een cijfer of opmerking, neem dan eerst contact op met de betreffende docent. Als u nog andere zorgen heeft, kunt u contact opnemen met de schoolbegeleider van uw kind. Als u zich nog steeds zorgen maakt, kunt u contact opnemen met de adjunct-directeur van uw kind.

 

Hoogachtend,

Shannon B.Donnelly
Principal


Meteen naar de inhoud