Wekelijks bericht van ENSATS 1-8-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We zijn blij dat onze studenten en medewerkers weer op de campus zijn. We zitten in het laatste deel van kwartaal 2. Studenten hebben nog zeven dagen academici en zeven dagen CTE in het kwartaal. Nu is het tijd voor leerlingen om ontbrekende werkstukken of opdrachten in te halen.

 

Zoals beloofd, de ENSATS COVID-dashboard is gereed. We zullen het dashboard aan het einde van elke week updaten.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, januari 11 Dag 9: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Dinsdag, januari 12 Dag 10 Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Woensdag, januari 13

8 uur Late start

Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Donderdag, januari 14 Dag 2: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Vrijdag, januari 15 Dag 3: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

 

Agenda-updates

We hebben de wijkkalender weer bijgewerkt. We realiseren ons dat er dit jaar veel updates aan de kalender zijn geweest en uw flexibiliteit met deze wijzigingen wordt zeer op prijs gesteld. De meest recente wijzigingen zijn te vinden in maart 2021, wanneer we de dagen hebben aangepast omdat leerlingen van groep 10 in maart geen MCAS volgen. Naar verwachting zullen we in de maanden mei en juni aanvullende aanpassingen moeten maken zodra onze MCAS-testdata voor studenten in groep 10 en 11 zijn bevestigd. We hebben ook de hybride agenda's voor het derde leerjaar geüpdatet. Alle agenda's zijn te vinden op https://essexnorthshore.org/kalender/

 

Foto herkansingen

Lifetouch zal donderdag 14 januari op de campus aanwezig zijn voor heropnames van foto's voor elke student die ze nodig heeft. Dit is een verplaatste kans vanwege de sneeuwdag in december. Alle studenten die zich eerder hebben aangemeld, krijgen een afspraaktijd en krijgen een pas toegestuurd via ons SmartPass-systeem.

 

Gezinsbronnen

We zijn verheugd om twee bronnen te delen die van belang kunnen zijn voor onze families:

 

Activiteiten: Week van 11 januari 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 11 januari 2021

 

HTR  SBD TJO

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter

 

Foto van de Week

Op 6 januari 2021 ontving Willy Burgos zijn Amerikaans staatsburgerschap. Willy is de echtgenoot van Dianne Domenech. Ik (Dr. Riccio) ben in 1987 samen met haar afgestudeerd aan de Lawrence High School (yikes)! Dianne houdt toezicht op het outreach-programma voor wiskunde en natuurwetenschappen voor minderheidsstudenten aan de Phillips Andover Academy. Ik zag deze foto op mijn Instagram-pagina en dacht: "Dit is de VS." Ik hoop dat wij, als land, en nog meer lokaal, als schoolgemeenschap, samen kunnen komen en de uniciteit van elke individuele persoon en wat ze te bieden hebben kunnen waarderen. Gefeliciteerd, Willy! Jij bent het gezicht van hoop.

USA


Meteen naar de inhoud