Wekelijks bericht van ENSATS 1-29-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Vandaag is het einde van kwartaal 2. Rapportkaarten zullen vlak voor de vakantie in februari beschikbaar zijn in Aspen. Met de start van kwartaal 3 op maandag 1 februari wijzigen we opnieuw de dagen dat studenten op de campus zijn. Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 9 april gaan leerlingen van groep 9 en 12 persoonlijk naar school op dinsdag, woensdag en vrijdag, terwijl leerlingen van groep 10 en 11 op maandag en donderdag persoonlijk naar school gaan. Ga voor specifieke kalenders op leerjaarniveau naar de Kalenders pagina van de website.

 

Nogmaals, hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Dit dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, februari xnumx Dag 4: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Dinsdag, februari xnumx Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Woensdag, februari 3

8 uur Late start

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Donderdag, februari 4 Dag 7: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Vrijdag, februari 5 Dag 8: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

 

Zwembad testen

Essex North Shore Agricultural & Technical School heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan COVID-19 Pool Testing via een zes weken durende financiering van het kantoor van de gouverneur. Aan deze keuring zijn extra kosten verbonden. Op dit moment verwachten we dat deze extra kosten $ 30 bedragen voor zes weken testen.

Zoals u weet, hebben we geen gedocumenteerde uitbraken of significante gemeenschapsverspreiding in de school gehad. Wij geloven dat dit een direct gevolg is van de ingevoerde protocollen en het harde werk van onze hele schoolgemeenschap.

Lees alstublieft de Informatieblad zwembadtesten alvorens de volgende vragen te beantwoorden.

We vragen u om feedback voordat we een beslissing nemen. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van personeel, het bepalen van het voordeel van de pooltesten en budgettoewijzingen. Vul dan een korte enquête in HIER.

 

Wereld Hijab Dag

Op maandag 1 februari viert de Essex North Shore Agricultural & Technical School World Hijab Day. De formele, wereldwijde erkenning van Wereld Hijab Dag wordt elk jaar op deze datum gehouden. Door dit te doen, zullen we onze steun betuigen aan miljoenen moslimvrouwen die ervoor kiezen de hijab te dragen en een leven van bescheidenheid te leiden. Vrouwelijke medewerkers en studenten kunnen op 1 februari vrijwillig een hijab dragen. Andere studenten of medewerkers die Wereld Hijab Dag willen steunen, kunnen stickers dragen. Ga voor meer informatie naar www.WereldHijabDay.com.

 

Schoology

We wilden verduidelijken dat wanneer cijfers in Schoology als "onvolledig" worden geregistreerd, ze niet als nullen in het gemiddelde worden meegerekend. Als deze opdrachten niet worden verzonnen en nullen worden, heeft dit een negatieve invloed op het gemiddelde van de student.

Onze afdeling informatietechnologie heeft informatie verstrekt voor zorgverleners die het schoolaccount van hun kind willen bekijken. Om toegang te krijgen tot de schoolvoortgang van uw student, moet u een account aanmaken volgens de onderstaande instructies.

 

Voordat u begint met het maken van het account, moet u zich aanmelden bij Aspen om de "Schoology Access Code" van uw student te vinden.

  • Deze toegangscode is te vinden in Aspen onder het tabblad 'Families' bovenaan, het tabblad 'Details' en vervolgens het subtabblad 'Technologie'.
  • We raden aan de code te kopiëren zodat deze direct in Schoology kan worden geplakt wanneer daarom wordt gevraagd en ga dan naar de volgende link:

https://support.schoology.com/hc/en-us/articles/201000823-Meld u aan als ouder

 

  • Nadat u uw account heeft aangemaakt en de toegangscode van uw leerling heeft toegevoegd, kunt u de onderstaande Schoology Oudergids raadplegen om te zien hoe u door het systeem kunt navigeren:

https://support.schoology.com/hc/en-us/articles/201000833-Home-Page-Ouders-

 

  • Daarnaast hebben we een video-tutorial voor ouders gemaakt over hoe je door Schoology kunt navigeren die je misschien nuttig vindt om te bekijken, die hieronder is gelinkt:

https://drive.google.com/file/d/1kSXTPzffNN6p9K-xje5JxsHiT2vf_G0Q/view?usp=delen

Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact op met de afdeling Technologie door een e-mail te sturen helpdesk@essextech.net

 

Middelen voor financiële hulp van de universiteit

In een poging om gezinnen te helpen die geïnteresseerd zijn in studiefinanciering voor hun kinderen, bieden we u graag deze hulpmiddelen aan:

  • Educatief Opportuniteitscentrum (EOC)

Het EOC-personeel biedt gratis één-op-één-advies om potentiële studenten te helpen het aanvraagproces van de universiteit en de financiële hulp te begrijpen, aanvragen in te vullen, te beslissen wat ze gaan studeren en zelfs over te stappen naar een andere hogeschool. Ze bieden GRATIS diensten aan in zowel het Engels als het Spaans en bieden momenteel diensten online of via de telefoon aan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, mail eoc@northshore.eduof bel (781) 477-2114. We hopen dat u uw relaties aanmoedigt om gebruik te maken van deze behulpzame service!

 

CTE-ondersteuning

We weten dat de afgelegen dagen voor CTE een uitdaging kunnen zijn, ondanks het harde werk van onze docenten en studenten. We werken aan een CTE Skill Development-programma tijdens vakanties, middagen en de zomer. Meer informatie volgt.

 

Verander naar 5:45 Late Bussen

Vanwege het beperkte aantal studenten dat de late bus van 5:45 uur neemt, rijden we vanaf maandag 1 februari vier late bussen in plaats van acht. Elke student die met de late bus vervoer naar huis nodig heeft, wordt nog steeds ondergebracht. Let op: Studenten moeten zich nog steeds voor 10 uur aanmelden voor de late bus via onze online formulier om ervoor te zorgen dat er een bus naar hun stad rijdt.

 

Hoeden en kappen

Nu het weer kouder is geworden, zien we een stijging in het aantal studenten dat mutsen en kappen draagt ​​in het gebouw. We begrijpen dat wintermutsen en mutsen buiten nodig zijn, maar we willen alle leerlingen eraan herinneren dat ze hun mutsen en kappen moeten afzetten zodra ze binnen zijn. Bedankt.

 

Mediacentrum Nieuws

Raadpleeg voor informatie en updates van ons Media Center de januari-editie van Tussen de lijnen.

 

Activiteiten: Week van 1 februari 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 1 februari 2021.

 

 

HTR  SBD  TJO

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

We weten dat de lente eraan komt! Onze dierenschuur heeft een nieuw leven gekregen! Laten we Andy en Bonnie verwelkomen!

lammeren


Meteen naar de inhoud