Wekelijks bericht van ENSATS 1-15-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We hopen dat al onze studenten, medewerkers en families tijdens het lange weekend kunnen uitrusten en ontspannen en dat de studenten volgende week terugkeren, klaar voor de laatste twee weken van het semester. Wat nog belangrijker is, om te onthouden waarom we maandag vrij hebben. Vorig jaar zijn we begonnen om deze dag te verbinden met een 'Dag van de Dienst'. Leden van ons Culture Awareness Collective deden vrijwilligerswerk in Salem. We vragen alle leden van onze gemeenschap om op de een of andere manier iets terug te doen om MLK en zijn werk te eren.

 

Nogmaals, hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Het dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, januari 18 Geen school Martin Luther King Day
Dinsdag, januari 19 Dag 5 Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Woensdag, januari 20

8 uur Late start

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Donderdag, januari 21 Dag 7: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Vrijdag, januari 22 Dag 8: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

 

Ter ere van Martin Luther King Jr. Day

In overeenstemming met onze schoolbrede focus dit jaar op gelijkheid en inclusie, willen we deze tijd nemen om het belangrijke werk van ds. Dr. Martin Luther King Jr. te herinneren en te eren. Het was King die zijn leven wijdde om ervoor te zorgen dat mensen krijgen gelijke kansen en toegang en, in zijn woorden, "worden niet beoordeeld op de kleur van hun huid, maar op de inhoud van hun karakter." Wij zijn van mening dat ons werk in het beroepsonderwijs en het leren van studenten om verantwoordelijke burgers te zijn, is afgestemd op King's visie voor Amerika.

 

Kleden voor succes

Ter herinnering aan de verkennende studenten van groep 9, gelieve de “Kleden voor succes” document dat je hebt ontvangen in je oriëntatiemappen. Voor de veiligheid zouden studenten dat moeten doen niet draag een trainingsbroek, yogabroek, korte broek, open teenschoenen of hoodies en Dan moet je Draag altijd een veiligheidsbril in CTE-ruimtes.

 

 

Superintendent Mid Cycle Review

Tijdens de schoolcommissievergadering van 14 januari 2021 presenteerde hoofdinspecteur Riccio de tussentijdse beoordeling van de cyclus. Dit past bij haar SMARTIE-doelen. Met eenparigheid van stemmen werd het goedgekeurd. Als u meer informatie wilt over dit proces, kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen via hriccio@essextech.net of 978-304-4673.

 

Gezinsbronnen

We zijn verheugd om twee bronnen te delen die van belang kunnen zijn voor onze families:

 

Activiteiten: Week van 18 januari 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 18 januari 2021.

 

HTR  SBD  TJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Klik op de foto om de toespraak "I Have a Dream" van Dr. Martin Luther King te bekijken.

 


Meteen naar de inhoud