Wegafsluitingen 1-21-2021

Beste ENSATS-gemeenschap,

Zoals u wellicht weet, is de onlangs gepensioneerde politiechef van Danvers, Patrick Ambrose, afgelopen weekend onverwachts overleden. We willen onze oprechte deelneming betuigen aan de familie Ambrose en zijn uitgebreide Danvers Police Department Family. Chief Ambrose's toewijding aan de veiligheid van Danvers en bij uitbreiding de hele Essex Tech Community zal nooit worden vergeten.

 

Er worden morgen, donderdag 21 januari 2021, diensten gehouden voor Chief Ambrose. De politie van Danvers verwacht een aanzienlijke verkeersdrukte tijdens onze schooltijd op Route 62 op de kruising van Poplar Street en Maple Street. Poplar Street is tussen het Peterson O'Donnell Funeral Home en Locust Street van ongeveer 2 tot 00 uur afgesloten. Tussen ongeveer 3 en 30 uur zijn er aanvullende wegafsluitingen op de kruispunten van Maple Street en N. Putnam Street en Maple Street in Beaver Park. 

 

Als de bus waar uw kind normaal op rijdt deze kruispunten passeert, hebben we regelingen getroffen om de bus om te leiden. Houd rekening met vertragingen bij het inleveren van studenten vanwege het verwachte verkeer. Als je regelmatig deze route aflegt om je kind op te halen, plan dan dienovereenkomstig om dit gebied te vermijden.

 

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

Hoogachtend,

Shannon B.Donnelly 


Meteen naar de inhoud