Bericht van ENSATS 1-22-2021

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Terwijl we ons voorbereiden op de laatste week van januari komende week, bereiken we ook de laatste week van kwartaal 2. Dat gezegd hebbende, moedigen we alle studenten aan om Schoology en Aspen door te nemen en eventueel ontbrekend werk te voltooien. Neem daarnaast contact op met docenten als je hulp nodig hebt.

 

Nogmaals, hier is de link naar de ENSATS COVID-dashboard. Dit dashboard wordt aan het einde van elke week bijgewerkt. We geven de link in onze wekelijkse e-mails, maar je kunt hem ook vinden op de Families-pagina van onze website in de COVID-19-sectie.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, januari 25 Dag 9: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Dinsdag, januari 26 Dag 10: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Woensdag, januari 27

10 uur Late start

Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academici & Grade 12 Academici

Donderdag, januari 28 Dag 2: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Vrijdag, januari 29 Dag 3: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

 

Late start op woensdag

Woensdag 27 januari is een TWEE UUR late start, zodat we onze medewerkers uitgebreide professionele ontwikkeling kunnen bieden. Bus ophaaltijden staan ​​vermeld in de kolom "Late-Start Time" op busroutes die op de Transportpagina van de schoolwebsite. Leerlingchauffeurs en de leerlingen die worden afgezet dienen te arriveren niet eerder dan 10 uur. Senioren die eerst lunchen kunnen na de eerste lunch om 10 uur arriveren. De volgorde van periodes voor de Late-Start-dag is C, D, E. A- en B-blokken komen die dag niet samen.

 

Graad 9 CTE-brief

Het is moeilijk te geloven dat onze leerlingen van groep 9 binnenkort hun CTE-gebied zullen kiezen. Ik weet zeker dat zij net zo enthousiast zijn als wij! Hier is de letter die vorige week is verzonden door onze Grade 9 Counselors. Het bevat een aantal belangrijke data en informatie over het CTE-selectieproces.

 

Schooldag ZAT

Voor meer informatie over de School Day SAT die op dinsdag 13 april 2021 wordt aangeboden, zie de volgende brief die vorige week naar huis is gestuurd.  Schooldag ZAT

 

Brief aan gouverneur Baker

De North Shore Superintendents hebben, in samenwerking met de Union Leadership van elk schooldistrict, een ingediend letter aan gouverneur Baker vandaag met het verzoek om docenten opnieuw te classificeren en in aanmerking te laten komen voor COVID-19-vaccinaties tijdens fase I van het vaccinatieproces. Leraren en personeel hebben hard gewerkt om kwaliteitsonderwijs te geven en veiligheidsprotocollen te handhaven. Dankzij hun inspanningen en het geweldige werk van onze studenten hebben we sinds de heropening in september een klein aantal nauwe contacten in het schoolgebouw. We zijn van mening dat de vaccinatiebeweging naar Fase I ons in staat zal stellen de mogelijkheden uit te breiden om in de toekomst meer studenten op de campus te hebben.

 

Brief van vertegenwoordiger Bradford Hill

Staatsvertegenwoordiger Hill is een belangrijke pleitbezorger voor onze studenten. Bekijk de zijne letter over de financiering van het onderwijs.

 

Gastsprekers

We zijn verheugd aan te kondigen dat we zowel studenten- als oudersessies zullen organiseren met betrekking tot gelijkheid, inclusie, angst, copingvaardigheden, verslaving en het maken van goede keuzes! Dr. Adolph Brown komt virtueel naar ons toe, net als Lynn Lyons en Chris Herren. Dankzij competitieve subsidies die we hebben ontvangen, zullen deze presentaties zowel overdag als 's avonds op school worden aangeboden. Houd ons in de gaten voor aanvullende informatie met data en tijden.

 

Activiteiten: Week van 18 januari 2021

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 25 januari 2021.

 

HTR SBD TJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto's van de week

Graad 9 Tandheelkundige Assisteren Verkennende studenten leren vaardigheden!

Graad 9 Tandheelkundige Assisteren Verkennende studenten leren vaardigheden!

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat ons personeel doet op woensdag late-start openingen! Wel, we werken samen. Servicegerelateerde docenten bespreken welke cursussen onze CTE-studenten nodig hebben om voorbereid te zijn op het toekomstige personeelsbestand! Ja, we hadden het over een cursus met de titel Corporate Citizenship, "Hoe een goed mens te zijn."

Servicecluster


Meteen naar de inhoud