Goede burgers

Beste ENSATS-gemeenschap,

 

In het licht van de gebeurtenissen in Washington DC op woensdag 6 januari 2021, willen we opnieuw bevestigen dat het ons doel op de Essex North Shore Agricultural & Technical School is om onze studenten op te leiden tot goede burgers. Het Mirriam-Webster-woordenboek definieert burgerschap als "de kwaliteit van de reactie van een individu op het lidmaatschap van een gemeenschap".

 

Onze gemeenschap wordt bepaald door ons Graduate Profile dat de kwaliteiten identificeert die ENSATS-studenten bezitten na hun afstuderen die onze instructie informeren. We willen dat al onze studenten:

  • Kies vriendelijkheid

  • Steun elkaar

  • Wees behulpzaam, niet kwetsend

  • Respecteer en omarm onze verschillen

 

Hoewel we erkennen dat de emoties ongekend hoog zijn, willen we onze lerende gemeenschap eraan herinneren dat onze studenten naar ons op zoek zijn om ons een gevoel van stabiliteit te bieden. We moeten gegrond blijven in het dienen van onze studenten en hen leren productieve leden te zijn van onze schoolgemeenschap en de andere gemeenschappen waartoe ze behoren. Als opvoeders is dit een tijd om studenten te helpen verantwoordelijke burgers te worden. We zijn in deze tijden geïnspireerd door de woorden van Mahatma Gandhi toen hij zei: "Je moet de verandering zijn die je in de wereld wilt zien."

 

Ter herinnering: als studenten hulp nodig hebben, moeten ze contact opnemen met hun schooladviseur of een andere vertrouwde volwassene. Ze kunnen buitengewoon nuttig zijn als we proberen alles te begrijpen wat er in deze wereld gebeurt.

 

Hoogachtend,

Heidi T Riccio, Hoofdinspecteur-directeur 
Shannon Donnelly, Principal 
Thomas O'Toole, Assistent hoofdinspecteur
Kathleen Holman, Directeur Human Resources


Meteen naar de inhoud