Wekelijks bericht van ENSATS 12-4-2020

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Het ziet er naar uit dat we wat sneeuw gaan zien in onze voorspelling voor morgen! Nu het weer kouder wordt, vragen we degenen die een buurman in nood kunnen helpen, zoals scheppen, om dit te overwegen. Het is een geweldig gevoel om anderen te helpen met een beetje hulp.

 

Ter herinnering, we gaan door volledig leren op afstand volgende week. Dit is niet bedoeld als een langdurige sluiting en we keren terug naar ons hybride leermodel op maandag 14 december. Houd er rekening mee dat alle ondersteuning voor speciaal onderwijs blijft bestaan ​​tijdens leren op afstand, inclusief leerplanondersteuning, academische ondersteuning, spraak, lees- en wiskundeseminarlessen. Daarnaast zullen de klassen 10, 11 en 12 Carrièreverrijking en Graad 9 Gezondheid op afstand worden gegeven op de dagen dat studenten in die klassen zouden zitten (zie schema hieronder).

 

Maandag december 7 Dag 9: Groen Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 9 heeft gezondheidslessen op afstand

Dinsdag, december 8 Dag 10: Groen Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 11 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

Woensdag, december 9

8 uur Late start

Dag 1: Blauw Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 10 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

Donderdag, december 10 Dag 2: Blauw Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 12 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

Vrijdag, december 11 Dag 3: Blauw Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 10 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

 

Nieuwe informatie

COVID-update

Vanaf vandaag hebben we twee nieuwe positieve COVID-gevallen in onze schoolgemeenschap. Er werden geen nauwe contacten geïdentificeerd.

 

Wintersport

Tijdens de vergadering van de schoolcommissie op donderdag werd er gestemd om enkele wintersporten toe te staan. Op maandag 14 december beginnen basketbal, hockey, turnen en zwemmen. Indoor Track en Sideline Cheer zijn verplaatst naar het Floating Season dat eind februari van start gaat. Worstelen en wedstrijdjuichen zijn verplaatst naar de lente. Meer informatie zal rechtstreeks vanuit de atletiekafdeling aan student-atleten worden verstrekt.

 

Voedselhulp tijdens volledig leren op afstand

Als je geen voedselhulp hebt aangevraagd, maar de komende week wel ondersteuning nodig hebt terwijl studenten op afstand werken, bekijk dan het volgende letter om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen.

 

Huiswerkupdate

We hebben dit jaar vooral gewerkt aan het vinden van een oplossing om onze studenten die moeite hebben met huiswerk te helpen. Hoewel we van mening zijn dat huiswerk een waardevolle aanvulling is op het onderwijs, erkennen we dat urenlang huiswerk een negatieve invloed kan hebben op studenten en de stress kan verhogen, vooral met al langere schermtijd. Deze week hebben we extra begeleiding gegeven aan onze docenten met betrekking tot huiswerkopdrachten. Bekijk de ENSATS – COVID-gerelateerde pacing- en huiswerkprocedure voor specifieke informatie over aangepast tempo van inhoud en huiswerkverwachtingen. Houd er rekening mee dat de huiswerktijd per niveau verschilt en dat onze studenten de juiste studiegewoonten moeten ontwikkelen.  We vragen ook dat uw kind individueel met de leerkracht communiceert om voor zichzelf op te komen. Als ze hulp nodig hebben bij het leren hoe ze dit moeten doen, laat ze dan naar hun schooldecaan gaan. Open communicatielijnen kunnen zeer nuttig zijn.

 

Hawk Holiday Hope-herinneringen

We hebben onze Hawk Holiday Hope-festiviteiten verplaatst naar maandag 14 december (klas 9 en 12) en dinsdag 15 december (klas 10 en 11) wanneer studenten zijn teruggekeerd naar hybride leren op school. Tijdens hun eerste blok gaan leerlingen samen aan de slag om cadeautjes in te pakken en af ​​te leveren bij het Mediacentrum. We hebben tijden afgesproken waarop studenten materialen kunnen inleveren als dat nodig is.

Er zijn volgende week 2 dagen dat u of uw gezin langs de school kan rijden en uw donatie kan afgeven, of het nu gaat om geld of een gift.

    • Twee inlevermomenten: 9:00-10:30 uur & 2:30-3:30 uur
      • Dinsdag 8 december
      • Donderdag 10 december

BELANGRIJK: om geld of geschenken af ​​​​te geven, is dat wel het geval essentieel dat u de naam van de klasleraar of de naam en leeftijd van het kind MOET weten. De leraar is je dag 1, A-blok leraar.

Leerlingen kunnen de cadeaus ook meebrengen als ze op 14 of 15 december weer op school komen.

 

Activiteiten: Week van 7 december 2020

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 7 december 2020.

 

Steun de Larkin Cottage Live-veiling en kaartverkoop

Bekijk enkele geweldige items op onze veiling en steun onze door studenten gebouwde multifunctionele faciliteit. Onze veiling is klaar om te bieden! Klik op de link voor geweldige items gemaakt door onze studenten of gedoneerd door onze communityleden! STILLE VEILING er zijn ook tickets verkrijgbaar voor het Gala waar senator Joan Lovely het openingswoord zal houden. Tickets of sponsoring zijn beschikbaar HIER.

 

Eerdere updates

Verkennende eerstejaars #4

Freshman Exploratory #4 valt tijdens de twee weken durende leerperiode op afstand; daarom verlengen we Exploratory #4 met een extra week. Dit geeft onze 9e klassers de kans om twee persoonlijke dagen in de CTE-gebieden te hebben om meer over het programma te leren. Bekijk het volgende letter van onze directeur van schoolbegeleiding en directeuren van loopbaan- en technisch onderwijs voor aanvullende informatie over Freshmen Exploratory, inclusief het CTE-selectieproces Ouderinformatiesessie gepland voor woensdag 2 december.

 

Roosterwijziging

Er zal een zeer kleine aanpassing zijn in het schema wanneer we terugkeren van volledig leren op afstand. Om gelijke tijd te bieden voor alle cijfers voor persoonlijke academische en CTE-lessen, gaan we dinsdag 22 december wijzigen van een dag 10 een dag 5. Bovendien gaan we hebben Eerstejaars en senioren op school en Tweedejaars en junioren leren op afstand. Deze wijziging geeft elk leerjaar twee dagen op de campus in Academics en twee dagen op de campus voor CTE vóór de vakantievakantie.

 

Nieuws van de PTO

Leer stap voor stap hoe je een charcuterieplank maakt die net zo mooi is om naar te kijken als heerlijk om te eten. Ontvang deskundige tips en trucs voor het bouwen van een bord waar je blij van wordt en waar je familie en vrienden echt van onder de indruk zullen zijn! Er wordt een prijs uitgereikt aan de deelnemer met het beste bord! Schrijf je vandaag nog in via https://essexnspto.rallyup.com/charcuterieworkshop.

 

Overweeg om je aan te melden via de onderstaande link om ofwel je tijd vrij te maken om te versieren voor Hawk Holiday Hope 2020 of om wat decoraties uit te lenen die gebruikt kunnen worden om Essex Tech om te toveren in een Winter Wonderland voor onze studenten!

https://m.signupgenius.com/#!/showSignUp/30e044faea92ba1fd0-hawk1

 

HTRSBDTJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Het was een drukke week hier bij Essex Tech! Tuinbouw is druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de feestdagen! Onze Essex Tech-uitverkoop is gaande voor bomen, kransen, kerststerren en kussende ballen! Kom ze halen en steun onze studenten en ons programma.

Hier zijn enkele momentopnamen van leren in metselwerk, culinaire kunsten en elektriciteit! Mooi werk in deze interessante tijden.

Culinair Culinair

Tuinbouw Elektra

Metselwerk


Meteen naar de inhoud