Wekelijks bericht van ENSATS 12-23-2020

Goedemiddag verzorgers en studenten:

 

Wij wensen u allen een rustige vakantie vakantie. Deze tijd is een geweldige kans voor studenten om nieuwe energie op te doen door een goed boek bij te lezen, actief te blijven door naar buiten te gaan en te genieten van quality time met het gezin.

 

Ter herinnering: gouverneur Baker heeft de reisbeperkingen aangescherpt. Hoewel we erkennen dat familiebijeenkomsten in een bepaalde hoedanigheid zullen plaatsvinden, hopen we dat u de reisadviezen volgt. Hieronder vallen ook reizen naar het buitenland. Zie het advies HIER. Er is nieuwe informatie met betrekking tot de duur van quarantaine in geval van nauw contact, en deze informatie kan worden gevonden HIER. Voor iedereen die op zoek is naar actuele informatie over Essex Tech COVID-gevallen, zullen we na de vakantie een Dashboard starten.

 

Onze medewerkers hebben sinds maart hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de protocollen aanwezig, gevolgd, bijgewerkt en werkend zijn. Houd er rekening mee dat de docenten ook op vakantie zijn. We willen dat ze genieten van deze broodnodige vakantie tijdens de feestdagen. Ze reageren mogelijk niet onmiddellijk.

 

Aan het einde van 2020 kijken we uit naar 2021 met uw kinderen en het herwinnen van een gevoel van normaliteit nu het vaccin fase twee ingaat. Daarmee blijven we ons inzetten het creëren van een cultuur van academische en technische excellentie door persoonlijk onderwijs te maximaliseren.

 

Fijne jaarwisseling en we zien jullie terug op 4 januari!

 

HTR  SBD TJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B. Donnelly, MAT, Principal
Thomas J. O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Ons tuinbouwprogramma heeft deze gemaakt als een leuke activiteit voor de pauze! Misschien verkopen ze ze volgend jaar (houd ons in de gaten!).

Gnomes


Meteen naar de inhoud