Wekelijks bericht van ENSATS 12-18-2020

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Het was een spannende en erg drukke week bij Essex Tech. We verwelkomden onze studenten terug op de campus, verzamelden meer dan 1200 cadeaus voor Hawk Holiday Hope, hielden een wedstrijd voor het versieren van deuren, een wedstrijd voor lelijke truien, foto's opnieuw gemaakt, een griepprikkliniek, voorbereid voor het Virtual Larkin Gala, en hadden een sneeuwdag.  Wow!

 

De sneeuwdag was een geweldige manier om technologievrij te zijn, een buurman te helpen, plezier te hebben en te ontspannen! Bedankt aan iedereen die foto's heeft gedeeld. We denken dat we net een nieuwe traditie zijn begonnen bij Essex Tech!

 

Let op: we hebben een Aanvang 7 uur op woensdag 23 december, en studenten zullen zijn ontslagen om 11:02 uur voor de vakantieperiode.  

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag december 21 Dag 9: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici
Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici
Dinsdag, december 22 Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE
Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE
Woensdag, december 23
7 uur Aanvang
11:02 uur Vrijlating
Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE
Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

 

Nieuwe informatie

BELANGRIJK Schemawijziging 

Ter herinnering: we hebben dinsdag 22 december gewijzigd van a dag 10 een dag 5. Bovendien gaan we hebben Eerstejaars en senioren op school en Tweedejaars en junioren leren op afstand. Daarom zullen de Freshmen en Seniors op maandag 21 december en dinsdag 22 december op de campus zijn voor live lessen. Sophomores en Juniors zijn op woensdag 23 december op de campus.

 

Havik vakantie hoop 

Bij het vieren van ons vijfde jaar van Hawk Holiday Hope hebben onze studenten en medewerkers ons wederom verbaasd met hun vrijgevigheid. Als gemeenschap hebben we meer dan 1200 giften kunnen inzamelen voor kinderen in DCF-zorg. Dit jaarlijkse gemeenschapsdienstevenement zal vakantievreugde brengen aan 145 kinderen in nood op de North Shore. Het was spannend om te zien hoe blij de leerlingen waren met het bezorgen van hun cadeautjes voor de kinderen.

 

We willen in het bijzonder de Essex North Shore PTO bedanken en de vele oudervrijwilligers die tijdens het weekend tijd hebben vrijgemaakt om van de school een winterwonderland te maken. Het maakte de festiviteiten deze week nog beter toen de leerlingen naar school terugkeerden nadat ze op afstand waren geweest en alle twinkelende lichtjes, slingers en springkussens overal hadden gezien! Bedankt voor alles wat je doet voor onze studenten en medewerkers. We waarderen je!

 

Bijgewerkt schema

We hebben de schoolkalender bijgewerkt om de wijziging in het rooster voor 22 december weer te geven en de extra dag in juni om de sneeuwdag in te halen. De nieuwe kalender is beschikbaar op onze website op https://essexnorthshore.org/kalender/.

 

Activiteiten: Week van 21 december 2020

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 21 december 2020.

 

 

HTR SBD TJO

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Video van de week

Klik op de foto om te genieten van onze video- van Hawk Holiday Hope.

hhh


Meteen naar de inhoud