Wekelijks bericht van ENSATS 12-11-2020

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We zijn meer dan verheugd om onze studenten maandag weer op de campus te hebben! Onze 9e en 12e klassers gaan maandag weer naar school en we zien de 10e en 11e klassers op dinsdag. Ons hybride model loopt van 14 december tot 23 december. We beginnen onze vakantie op woensdag 23 december om 11:02 uur.  Het is onze bedoeling om op 4 januari weer naar school te gaan en door te gaan met hybride leren. We vragen dat alle leden van de Essex Tech-gemeenschap hun steentje bijdragen buiten de schooldag om sociale afstand te bewaren, maskers te dragen en rekening te houden met anderen, aangezien we geloven dat persoonlijke instructie essentieel is.

 

Voor degenen die Chanoeka vieren, wensen we u een vredig vakantieseizoen!

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag december 14 Dag 4: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Dinsdag, december 15 Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Woensdag, december 16

8 uur Late start

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Donderdag, december 17 Dag 7: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Vrijdag, december 18 Dag 8: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

 

Nieuwe informatie

MCAS-update

We hebben deze week bericht ontvangen van het Department of Elementary and Secondary Education dat studenten in Grade 11 (klas van 2022) niet zullen deelnemen aan MCAS-testen in januari en februari 2021 zoals oorspronkelijk gepland. Toetsen voor deze klas in Engelse Taalkunde en Wiskunde worden uitgesteld tot later in het schooljaar. Bovendien hoeven studenten van Grade 11 niet de Biology MCAS te volgen en moeten ze in plaats daarvan een voldoende score in Biology I en Biology II aantonen om te voldoen aan de vereiste voor het afstuderen van de middelbare school.

 

Griepvaccinatie kliniek

Massachusetts vereist dat studenten die kleuterschool-klas 12 bijwonen, de griepvaccinatie krijgen. We bieden graag een gratis clinic aan via CVS op school op 17 en 18 december.  U dient uw kind 24 uur voor de geplande datum aan te melden. Voor meer informatie kunt u de Griepvaccinatie kliniek bericht eerder deze week naar huis gestuurd.

 

Foto herkansingen

Herkansingen voor foto's worden gehouden op 16 december voor de groepen 10 en 11 en op 17 december voor de groepen 9 en 12. Als je je niet hebt aangemeld voor een herkansingsmogelijkheid, doe dit dan vóór 14 december 2020 om 3:00 uur door het invullen van de Inschrijfformulier voor heropname van foto's. Studenten krijgen een Smart Pass met hun afspraaktijd.

 

Wintersport

De wintersport begint op maandag 14 december. Zie de Wintersportbrief van Athletic Director, mevrouw Lalli, voor meer informatie.

 

***Hawk Holiday Hope-herinneringen***

We hebben onze Hawk Holiday Hope-festiviteiten verplaatst naar maandag 14 december voor klas 9 en 12 en op dinsdag 15 december voor klas 10 en 11, wanneer alle klassen zijn teruggekeerd naar hybride leren op school. Studenten gaan tijdens hun A-blok samenwerken om cadeautjes in te pakken en af ​​te leveren bij het Mediacentrum. Leerlingen kunnen ook cadeautjes meebrengen als ze op 14 of 15 december weer op school komen. Als onderdeel van de festiviteiten worden studenten uitgenodigd om hun lelijkste trui te dragen en mee te doen aan onze Ugly Sweater Contest. Houd er bovendien rekening mee dat veel van onze gezinnen moeilijkheden ondervinden als gevolg van baanverlies door Covid en dergelijke als u kunt helpen met donaties van cadeaubonnen voor Hawk Family-leden, geef deze dan vóór 18 december aan mevrouw Kelly bij onze hoofdingang. We vragen dat ze in stappen van 25.00 zijn voor lokale retailers zoals Walmart en Target.

 

Eerstejaars Verkennende # 4 Extensie

Ter herinnering: omdat Freshman Exploratory #4 plaatsvond tijdens de twee weken durende volledige leerperiode op afstand, hebben we Exploratory #4 verlengd. Dit geeft onze 9e klassers de kans om twee persoonlijke dagen in de CTE-gebieden te hebben om meer over het programma te leren. Freshman gaat op woensdag 4 december verder met Exploratory #16.

 

Roosterwijziging

Om gelijke tijd te bieden voor alle cijfers voor persoonlijke academische en CTE-lessen na de periode van twee weken van volledig leren op afstand, gaan we dinsdag 22 december wijzigen van een dag 10 een dag 5. Bovendien gaan we hebben Eerstejaars en senioren op school en Tweedejaars en junioren leren op afstand. Deze wijziging geeft elk leerjaar twee dagen op de campus in Academics en twee dagen op de campus voor CTE vóór de vakantievakantie. We zullen iedereen in de dagen voorafgaand aan 22 december zeker aan deze wijziging herinneren.

 

Activiteiten: Week van 14 december 2020

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de Week van 14 december 2020.

 

Steun de Larkin Cottage Live-veiling en kaartverkoop

We zullen één lid van onze uitgebreide gemeenschap erkennen als de ontvanger van de Catherine Larkin Lifetime Achievement-prijs op het Gala op 18 december! Deze persoon zet zich in voor de landbouw en de handel in het North Shore-gebied. Tickets voor het diner en het Gala zijn nog beschikbaar! Bekijk enkele geweldige items op onze veiling en steun onze door studenten gebouwde multifunctionele faciliteit. Onze veiling is klaar om te bieden! Klik op de link voor geweldige items gemaakt door onze studenten of gedoneerd door onze communityleden! STILLE VEILING er zijn ook tickets verkrijgbaar voor het Gala waar senator Joan Lovely het openingswoord zal houden. Tickets of sponsoring zijn beschikbaar HIER.

 

Eerdere updates

Huiswerkupdate

We hebben dit jaar vooral gewerkt aan het vinden van een oplossing om onze studenten die moeite hebben met huiswerk te helpen. Hoewel we van mening zijn dat huiswerk een waardevolle aanvulling is op het onderwijs, erkennen we dat urenlang huiswerk een negatieve invloed kan hebben op studenten en de stress kan verhogen, vooral met al langere schermtijd. Deze week hebben we extra begeleiding gegeven aan onze docenten met betrekking tot huiswerkopdrachten. Bekijk de ENSATS – COVID-gerelateerde pacing- en huiswerkprocedure voor specifieke informatie over het aangepaste tempo van inhoud en huiswerkverwachtingen. Houd er rekening mee dat de huiswerktijd per niveau verschilt en dat onze studenten de juiste studiegewoonten moeten ontwikkelen.  We vragen ook dat uw kind individueel met de leerkracht communiceert om voor zichzelf op te komen. Als ze hulp nodig hebben bij het leren hoe ze dit moeten doen, laat ze dan naar hun schooldecaan gaan. Open communicatielijnen kunnen zeer nuttig zijn.

 

HTR SBD TJO

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Foto van de Week

Aaron Mace en Kyle Hurley van onze afdeling Facilities, Farm en Grounds helpen ons in de vakantiestemming te komen.

WL

AM


Meteen naar de inhoud