Essex Tech doneert via Hawk Holiday Hope 1,200 geschenken aan lokale kinderen in nood
IMG_7591
Assistent-directeur, Joel Spruance, helpt bij het bezorgen van geschenken. (Met dank aan foto Essex Tech)
HATHORNE— Superintendent-directeur Heidi Riccio Ed.D. is verheugd te kunnen meedelen dat studenten en personeel dit jaar 1,200 cadeaus hebben gedoneerd voor kinderen in nood via het jaarlijkse Hawk Holiday Hope-initiatief van het district.
Elk jaar krijgen klassen bij Essex Tech de naam en interesses van een kind dat ofwel onder de hoede is van het Department of Children and Families (DCF) of wiens families worden onderhouden door DCF. Studenten en medewerkers werken een aantal weken samen voorafgaand aan de ophaaldag om te brainstormen en cadeaus voor die kinderen te doneren.
De jaarlijkse Hawk Holiday Hope-donatie-inspanning wordt gehouden door Essex Tech, zowel om vreugde te verspreiden onder en ten goede te komen aan lokale kinderen die het moeilijk hebben, als om studenten te leren hoe waardevol het is om anderen te helpen.
"Hawk Holiday Hope is een gekoesterde traditie hier bij Essex Tech, en met de aanhoudende pandemie wisten we dat het schenken van geschenken dit jaar bijzonder zinvol zou zijn voor de kinderen die door DCF in onze gemeenschap worden geholpen", zei hoofdinspecteur Riccio. “Onze studenten en medewerkers zijn, zoals altijd, zo geïnvesteerd en zo enthousiast om terug te geven. Het is bijzonder om te zien dat onze studenten zich blijven inzetten om anderen te helpen, en een prachtige manier om de feestdagen te herkennen.”
DCF-vertegenwoordigers hebben de geschenken op dinsdag 15 december opgehaald, die zullen worden gegeven aan 150 kinderen in het gebied van pasgeboren tot acht jaar oud. Leden van DCF zetten hun auto's dinsdag in een rij voor de school en geschenken werden in auto's tegelijk geladen om contactloos ophalen mogelijk te maken.
Studenten pakten hun cadeaus in op hun geplande dagen voor persoonlijk leren via het huidige hybride model van het district. Senioren en eerstejaars pakten hun cadeaus op maandag in, en junioren en tweedejaarsstudenten pakten hun cadeaus in op dinsdag.
In voorgaande jaren heeft Essex Tech een groot, feestelijk feest gehouden met studenten in het gymnasium op de dag dat DCF de cadeaus komt ophalen. Tijdens het evenement pakken studenten hun cadeaus in, worden er muzikale optredens gegeven door studenten en medewerkers, dragen studenten feestelijke feestkleding, wordt er een lelijke-truien-wedstrijd gehouden en krijgen studenten de kans om samen te komen en te zien hoeveel cadeaus ze hebben kunnen doneren als een gemeenschap ten voordele van lokale kinderen.
Vanwege de aanhoudende pandemie en vereisten voor sociale afstand, was het dit jaar niet mogelijk dat de hele school op dezelfde manier samenkwam. In plaats daarvan deelde het district met studenten een video-optreden van de faculteitsband.
Oudervrijwilligers versierden de school ook met lichtjes, slingers, winterwonderlandafbeeldingen, sneeuwvlokken, opblaasbare versieringen, enzovoort, en de cadeaus werden opgestapeld in het mediacentrum van de bibliotheek, zodat studenten visueel konden zien hoeveel moeite het district heeft gedaan om dit jaar te doneren. .
###
IMG_7585
Onderhoudsmedewerker Alan Goyette laadt een karretje vol voor de bezorging van cadeaus. (Met dank aan foto Essex Tech)
IMG_0346
Ongeveer 1,200 geschenken werden dit jaar gedoneerd door de Essex Tech-gemeenschap via Hawk Holiday Hope. (Met dank aan foto Essex Tech)

Meteen naar de inhoud