Wekelijks bericht van ENSATS 11-6-2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Het wordt vast een mooi weekend! We hopen dat het gevuld is met lange wandelingen, bladeren harken en genieten van de vitamine D!

 

We willen nogmaals vermelden dat we uw hulp nodig hebben bij het beperken van de sociale bijeenkomsten die uw kind bijwoont. We hebben studenten horen praten over logeerpartijtjes en andere sociale activiteiten waarbij geen sociale afstand wordt gehouden. Help ons alstublieft om onze studenten veilig en gezond te houden. Zeker als je bedenkt dat we er alles aan doen om onze COVID-19 voorzorgsmaatregelen op school te volgen zodat we open kunnen blijven. Het is belangrijk dat onze leerlingen zoveel mogelijk real-time met hun leraren krijgen en sociale gebeurtenissen brengen dit in gevaar. De hoeveelheid live klassikale en CTE-instructie voor studenten is al beperkt en we willen open blijven in onze hybride capaciteit.  Help ons open te blijven en sociale bijeenkomsten te vermijden!

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, november 9 Dag 9: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Dinsdag, november 10 Dag 10: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Woensdag, november 11 Geen school Veteranendag
Donderdag, november 12 Dag 2: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Vrijdag, november 13 Dag 3: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

 

Nieuwe informatie

Activiteiten: Week van 2 november 2020

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de: Week van 9 november 2020.

 

Griepkliniek Interesse

In een in augustus gepubliceerd besluit heeft gouverneur Baker geëist dat alle leerlingen op openbare scholen vóór 31 december 2020 tegen griep zijn ingeënt. Hier is de verklaring voor uw beoordeling. We werken samen met CVS en we zijn van plan om eind november of begin december een gratis griepkliniek voor studenten te houden. Om interesse te peilen hebben we een Google Form gemaakt. Wilt u uw kind laten vaccineren tijdens onze griepkliniek, vul dan onderstaand formulier in:  Griepkliniek formulier

 

Persbericht van gouverneur Baker

Gouverneur Baker hield vanmiddag een persconferentie. Het sprak vooral over de noodzaak om studenten op school te hebben. Wij geloven in dit model en hebben talloze uren gewerkt om het mogelijk te maken. De gegevens zijn verzameld via een studie van de Brown University. We zullen onze protocollen blijven volgen en bijwerken zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt. Als technische en agrarische school zijn wij er heilig van overtuigd dat studenten op school moeten zijn om hun vak en de academische inhoud die daarbij hoort te leren.

 

Huiswerk

Er zijn enkele zorgen bij ons geuit over huiswerk. Hoewel we allemaal onze persoonlijke mening hebben over de noodzaak van huiswerk, hebben we onze docenten gevraagd om de lengte van de huiswerkopdrachten te bekijken en hoeveel tijd het kost om de opdrachten te voltooien. We weten dat onze studenten en medewerkers veel meer online en op de computer zijn dan voorheen en we vinden het belangrijk dat we allemaal de verbinding verbreken.

 

Tussen de lijnen 

De novembereditie van Tussen de lijnen, is de Media Center E-Nieuwsbrief klaar om bekeken te worden. Klik hier om te zien wat er nieuw is in het Media Center:  Tussen de lijnen

 

Eerdere updates

Het Larkin-gala

Ons jaarlijkse Larkin Gala ter ondersteuning van het Larkin Cottage Building-project wordt virtueel gehouden op 4 december! Informatie vinden hier over Catherine Larkin. Het evenement zal beschikken over Keynote Speaker, senator Joan Lovely. We hebben stille veilingitems nodig. Neem dan contact op met Bonnie Carr via larkindonations@essextech.net als u wilt doneren aan de veiling.

 

Financiële hulp

Als u meer wilt weten over financiële hulp, organiseert de Massachusetts Educational Financing Authority (MEFA) van maandag 2 november tot en met donderdag 5 november vier keer per week GRATIS webinars over universiteitsfinanciering met dag- en avonduren beschikbaar. Webinars worden gepresenteerd door experts uit de industrie, zowel van binnen MEFA als van hogescholen en organisaties in heel Massachusetts. Meld u aan voor een webinar via mefa.org/evenementen.

 

SAT-testen bij Essex Tech

Essex North Shore is verheugd aan onze studenten en gezinnen aan te kondigen dat we door de College Board zijn goedgekeurd om een ​​SAT-testcentrum te zijn voor de volgende SAT-examendata van de College Board: zaterdag 5 december 2020 en zaterdag 13 maart 2021 Toegang voor studenten om zich te registreren om te testen bij Essex Tech is nu beschikbaar op de College Board SAT-site. Let op: Registratie voor deze sessies is NIET beperkt tot Essex Tech-studenten en Essex Tech-studenten krijgen GEEN prioriteitsregistratie. Deze sessies zijn openbaar. Registratie is wie het eerst komt, het eerst maalt, en elke student van elke middelbare school kan zich registreren om te testen op onze campus. Bovendien is de capaciteit voor beide testsessies beperkt vanwege de huidige richtlijnen voor sociale afstand die zijn opgesteld door zowel de College Board als het Massachusetts Department of Secondary and Elementary Education. We moedigen onze studenten die van plan zijn om op een of beide data te testen aan om zo snel mogelijk toegang te krijgen tot hun College Board-account om zich te registreren om toegang te krijgen tot een zitplaats op onze locatie.  

 

Speciaal Onderwijs PAC Serie 1

Op 9 november 2020, van 5 tot 30 uur, vindt de eerste PAC-bijeenkomst voor speciaal onderwijs plaats via Zoom, gevolgd door een Q&A-sessie. De bijeenkomst zal omvatten

  • Introductie
  • Overzicht procedurele waarborgen – Sue Stevens, Directeur Speciaal Onderwijs, ENSATS
  • Hybride leren en leren op afstand: een workshop voor zorgverleners om studenten te helpen bij het navigeren door digitaal leren – Erinn Gilmore, technologieadviseur
  • Vragen en antwoorden
  • Zoom-uitnodiging: https://essexnorthshore.zoom.us/j/87863724140?pwd=UmlGdkRrcjk3cjB1T2RNV3hoSlU5QT09 Wachtwoord: 27Y6nlxDed

 

Vroege universiteitskans op North Shore Community College 

NSCC lente 2021: naschoolse vroege college-aanbiedingen

North Shore Community College en Essex Tech blijven samenwerken om onze studenten in het voorjaar van 2021 (1 februari 2021-10 mei 2021) toegang te bieden tot Early College-cursussen. Voorjaar 2021 NSCC Early College-cursussen worden aangeboden als ZOOM-sessies op afstand na schooltijd en 's avonds. Alle cursussen in het voorjaar van 2021 zijn gratis voor ingeschreven ENSATS-studenten. Klik hier voor toegang tot informatie over de NSCC Early College-cursussen en -roosters van het voorjaar van 2021: NSCC voorjaar 2021 Early College-cursussen. Studenten of gezinnen die op zoek zijn naar aanvullende informatie of een NSCC Early College-aanvraag voorjaar 2021, worden aangemoedigd om hun begeleidingsadviseur een e-mail te sturen.

 

Oefenschema buiten het seizoen

Zie het volgende rooster als uw kind geïnteresseerd is in trainingen buiten het seizoen voor volleybal, cheerleading en voetbal.

 

HTR SBD TJO

 

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

Herfst Integratie Academie Competitie!

Dankzij een beurs die werd gefinancierd door het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education, streden vier teams van studenten op een zeer levendige Halloween-ochtend op de campus door hun teddybeer met een Jack-o-Lantaarnremmend voertuig een heuvel af om te proberen te STOPPEN in de Candy Zone. Slechts twee teams waren in staat om dit te doen! Maar iedereen had plezier en ouders kwamen hun leerlingen aanmoedigen. We hopen dat dit het begin is van een nieuwe traditie in oktober bij Essex Tech!

Integratie

Isabella Jeune, een Junior van Timmerwerk, zwaait hallo met haar Team Remvoertuig.


Meteen naar de inhoud