Wekelijks bericht van ENSATS 11-25-2020

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We willen al onze families en medewerkers een fijne Thanksgiving wensen. We zijn zo dankbaar voor al uw geduld terwijl we navigeren door alle veranderingen die met de pandemie van het Coronavirus gepaard gingen. Hoewel sommigen van ons misschien niet op dezelfde manier vieren als we gewend zijn, waarderen we uw steun aan onze studenten, ons personeel en onze Essex Tech-familie!

Dankbaarheid

Ter herinnering, we zullen beginnen twee weken van volledig leren op afstand op maandag 30 nov. Dit is niet bedoeld als een langdurige sluiting en we keren terug naar ons hybride leermodel op maandag 14 december. Houd er rekening mee dat alle ondersteuning voor speciaal onderwijs van kracht blijft tijdens leren op afstand, inclusief leerplanondersteuning, academische ondersteuning, spraak, samen met lessen voor lezen en rekenen. Daarnaast zullen de klassen 10, 11 en 12 Carrièreverrijking en Graad 9 Gezondheid op afstand worden gegeven op de dagen dat studenten in die klassen zouden zitten (zie schema hieronder).

 

Maandag, november 30 Dag 4: Blauw Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 12 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

Dinsdag, december 1 Dag 5: Blauw Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 10 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

Woensdag, december 2

8 uur Late start

Dag 6: Groen Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 11 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

Donderdag, december 3 Dag 7: Groen Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 9 heeft gezondheidslessen op afstand

Vrijdag, december 4 Dag 8: Groen Volledig leren op afstand: alle cijfers

Graad 11 krijgt cursussen voor loopbaanverrijking op afstand

 

Voedselhulp tijdens volledig leren op afstand

We willen onze gezinnen blijven ondersteunen die mogelijk hulp nodig hebben bij het eten gedurende de twee weken dat studenten op afstand werken. Als uw gezin hulp nodig heeft, bekijk dan het volgende letter om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen.

 

Verkennende eerstejaars #4

Freshman Exploratory #4 valt tijdens de twee weken durende leerperiode op afstand; daarom verlengen we Exploratory #4 met een extra week. Dit geeft onze 9e klassers de kans om twee persoonlijke dagen in de CTE-gebieden te hebben om meer over het programma te leren. Bekijk het volgende letter van onze directeur van schoolbegeleiding en directeuren van loopbaan- en technisch onderwijs voor aanvullende informatie over Freshmen Exploratory, inclusief het CTE-selectieproces Ouderinformatiesessie gepland voor woensdag 2 december.

 

Roosterwijziging

Er zal een zeer kleine aanpassing zijn in het schema wanneer we terugkeren van volledig leren op afstand. Om gelijke tijd te bieden voor alle cijfers voor persoonlijke academische en CTE-lessen, gaan we dinsdag 22 december wijzigen van een dag 10 een dag 5. Bovendien gaan we hebben Eerstejaars en senioren op school en Tweedejaars en junioren leren op afstand. Deze wijziging geeft elk leerjaar twee dagen op de campus in Academics en twee dagen op de campus voor CTE vóór de vakantievakantie.

 

Larkin Cottage Silent Auction is NU LIVE!

Onze veiling is klaar om te bieden! Klik op de link voor geweldige items gemaakt door onze studenten of gedoneerd door onze communityleden! STILLE VEILING

 

Nieuws van de PTO

Leer stap voor stap hoe je een charcuterieplank maakt die net zo mooi is om naar te kijken als heerlijk om te eten. Ontvang deskundige tips en trucs voor het bouwen van een bord waar je blij van wordt en waar je familie en vrienden echt van onder de indruk zullen zijn! Er wordt een prijs uitgereikt aan de deelnemer met het beste bord! Registreer u vandaag nog!

https://essexnspto.rallyup.com/charcuterieworkshop

 

Overweeg alsjeblieft om je aan te melden om ofwel je tijd vrij te maken om te versieren voor Hawk Holiday Hope 2020 of om wat decoraties uit te lenen om Essex Tech te transformeren in een Winter Wonderland voor de studenten!

https://m.signupgenius.com/#!/showSignUp/30e044faea92ba1fd0-hawk1

 

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

HTR SBD TJO

 

Video van de week

Hoewel we onze traditionele Spirit Week en Pep Rally niet konden houden, met veel werk van onze Cultuurcommissie en onze geweldige assistent-directeuren, konden we onze eerste en hopelijk enige Virtual Spirit Week houden. Hier is een korte video van enkele evenementen van vorig jaar samen met clips van deze week. Genieten!

Video van de virtuele geestenweek


Meteen naar de inhoud