Wekelijks bericht van ENATS 11/10/2020

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

Deze week hebben we een aantal geweldige prestaties voor onze senioren kunnen vieren. Op dinsdag 17 november werden 52 senioren opgenomen in de National Honour Society en de National Technical Honour Society. Deze studenten werden niet alleen erkend voor hun academische en professionele technische of agrarische excellentie, maar ook voor hun leiderschapskwaliteiten, toewijding aan dienstverlening aan de gemeenschap en uitstekende karakter. Op donderdag 19 november ontvingen 87 senioren de John and Abigail Adams Scholarship. Deze prijs wordt uitgereikt aan de studenten die bij de beste 25% van hun klas scoorden op de MCAS 2019-examens. Proficiat aan al deze leerlingen. We zijn zo trots op je!

 

Gezien onze korte schoolweek volgende week, zal ons volgende bericht op vrijdag 4 december verstuurd worden. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze families een fijne Thanksgiving te wensen.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, november 23 Dag 9: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Dinsdag, november 24 Dag 10: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Woensdag, november 25

Reguliere 7:45 Start

11 uur Vervroegde vrijlating

Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academic & Grade 12 CTE

Donderdag, november 26 Thanksgiving Reces: geen school
Vrijdag, november 27 Thanksgiving Reces: geen school

 

Maandag, november 30 Dag 4: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Dinsdag, december 1 Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Woensdag, december 2

8 uur Late start

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Donderdag, december 3 Dag 7: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Vrijdag, december 4 Dag 8: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

 

Nieuwe informatie

Gezondheidsinformatie

De staat heeft een toename van COVID-gevallen gezien. We werken samen met overheidsfunctionarissen en onze lokale DPH om de veiligheid van onze studenten en medewerkers te waarborgen. Zoals u weet, heeft onderzoek aangetoond dat gevallen zich voordoen tijdens bijeenkomsten, feesten, logeerpartijtjes en het niet hebben/volgen van protocollen. De staat heeft een mandaat voor het dragen van een masker uitgevaardigd. We vragen u tijdens deze Thanksgiving rekening te houden met onze studenten die wanhopig willen dat live instructie doorgaat. Ook als u als gezin besluit om buiten Massachusetts te reizen, is het van essentieel belang dat u de door de staat opgelegde richtlijnen volgt.

 

Belangrijke schemaherinnering 

Met Thanksgiving volgende week is er geen school op donderdag 26 november en vrijdag 27 november. Woensdag 25 november is het zover vroege releasedag. Houd er rekening mee dat dit geen late start van 8 uur is.  Alle studenten beginnen om 7:45 uur met lessen (online of op afstand) en de lessen eindigen om 11:02 uur.

Bel schema

 

Geest week 

De strijd om de felbegeerde Hawk Cup is in volle gang. Er zijn nog een paar dagen over om Spirit Points te verdienen voor elke les. Klik hier voor alle details over onze Virtuele geestenweek.  Aan het einde van de dag op donderdag 19 november de senioren gaan aan de leiding met 210 punten, maar er is nog veel tijd over en veel mogelijkheden om punten te verdienen!

 

Open Huis

Onze Jaarlijks Open Huis wordt dit jaar virtueel gehouden! We moedigen alle gezinnen aan om morgen zaterdag 21 november 2020 om 9:00 uur af te stemmen op onze fantastische video's. Eenmaal live kun je op elk moment kijken. Misschien zie je een van je kinderen.

 

Het Larkin-gala

Ons jaarlijkse Larkin Gala ter ondersteuning van het Larkin Cottage Building Project wordt virtueel gehouden op 4 december! Informatie vinden hier. over Catherine Larkin. Het evenement zal beschikken over Keynote Speaker, senator Joan Lovely. Volgende week gaat onze stille veiling live! Diners voor het evenement moeten uiterlijk dinsdag 24 november worden besteld!

 

Activiteiten: Week van 23 november 2020

Bekijk het volgende document voor informatie over activiteiten voor de: Week van 23 november 2020.

 

Nieuws van de PTO

Leer stap voor stap hoe je een charcuterieplank maakt die net zo mooi is om naar te kijken als heerlijk om te eten. Ontvang deskundige tips en trucs voor het bouwen van een bord waar je blij van wordt en waar je familie en vrienden echt van onder de indruk zullen zijn! Er wordt een prijs uitgereikt aan de deelnemer met het beste bord! Registreer u vandaag nog!

https://essexnspto.rallyup.com/charcuterieworkshop

 

Overweeg alsjeblieft om je aan te melden als vrijwilliger om tijd te besteden aan het versieren van Hawk Holiday Hope 2020 of om wat decoraties uit te lenen om Essex Tech te transformeren in een Winter Wonderland voor de studenten!

https://m.signupgenius.com/#!/showSignUp/30e044faea92ba1fd0-hawk1

 

Eerdere updates

Informatie over vakantiereizen van het verpleegkundig bureau

We krijgen veel vragen van gezinnen over hun vakantiereisplannen en de nieuwste terugkeer-naar-schoolprotocollen. We raden gezinnen aan om de Massachusetts Travel Guidelines te volgen op https://www.mass.gov/info-details/covid-19-reisopdracht en raadpleeg uw plaatselijke gezondheidsraad voor eventuele verduidelijkingen bij het maken van reisplannen. Deze vragen zijn voor ons moeilijk te beantwoorden, aangezien COVID-tarieven en -beperkingen regelmatig veranderen en specifiek zijn voor waar u reist. Houd er rekening mee dat gouverneur Baker deze feestdagen onnodige reizen en grote bijeenkomsten ontmoedigt. Als u besluit om buiten de staten met een laag risico te reizen (raadpleeg bijgewerkte richtlijnen op de bovenstaande link voor de status van staten omdat deze regelmatig veranderen), weet dan dat u volgens deze richtlijnen bij terugkeer een PCR COVID-test moet ondergaan en in quarantaine moet blijven in uw huis totdat u de resultaten ontvangt. Hoewel we willen dat iedereen bij ENSATs geniet van de feestdagen, vooral nu we zo'n uitdagend jaar afsluiten, vragen we je om veilig en bedachtzaam te zijn bij je planning. Enkele aanvullende aanbevelingen en tips van het Massachusetts Department of Public Health (DPH) over het veilig vieren van de feestdagen vindt u hier.  https://www.mass.gov/news/thanksgiving-tijdens-covid-19

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

HTR  SBDTJO

 

Foto van de Week

De winnaars van het tweedejaarsteam 2020 van de eerste jaarlijkse najaarsintegratieacademie. 

Integratie

 

 


Meteen naar de inhoud