Leerperiode op afstand

Goedenavond verzorgers,

Ik wil u laten weten dat we na de Thanksgiving-vakantie twee weken lang zullen beginnen met volledig lesgeven en leren op afstand. Dit vindt plaats van maandag 30 november 2020 tot en met vrijdag 12 december 2020. Op dit moment zijn we van plan om op maandag 14 december 2020 terug te keren naar ons hybride leermodel.

Deze beslissing was moeilijk. Het is gemaakt met medewerking en inbreng van onze lokale afdeling Volksgezondheid. We erkennen dat studenten en personeel niet noodzakelijkerwijs COVID overdragen van anderen binnen onze directe gemeenschap. We denken echter dat dit de beste optie voor ons is nu we de Thanksgiving-vakantie ingaan.

Wanneer we terugkeren naar live instructie in het gebouw, zullen we de tijd van de student in CTE maximaliseren. Zoals altijd stellen we uw steun en medewerking zeer op prijs.

We zullen u deze week op de hoogte houden met meer informatie over de leertijd van twee weken op afstand.

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur


Meteen naar de inhoud