Wekelijks bericht van ENSATS 11-13-2020

Goedenavond verzorgers en studenten:

 

We zijn aan het einde van Kwartaal 1 gekomen. De laatste dag van het kwartaal is op woensdag 18 november en Kwartaal 2 begint op donderdag 19 november. Houd er rekening mee dat met het nieuwe kwartaal de dagen dat elk leerjaar op de campus is, veranderen. Vanaf donderdag 19 november zijn de groepen 9 en 12 op maandag en donderdag op de campus voor live lessen. Sophomores en Juniors zullen op de campus zijn drie dagen per week, dinsdag, woensdag en vrijdag.  Aangezien deze wijziging doordeweeks plaatsvindt, wordt het rooster voor lessen op de campus en lessen op afstand gewijzigd op donderdag, wat resulteert in drie dagen op rij op de campus voor studenten van groep 9 en 12. Voor uw gemak is hier een link naar de kalenderpagina van onze website: https://essexnorthshore.org/kalender/

Bekijk onderstaand rooster goed om er zeker van te zijn dat uw kind volgende week op de juiste dagen naar school gaat.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, november 16 Dag 4: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Dinsdag, november 17 Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Woensdag, november 18

Laatste dag van kwartaal 1

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Donderdag, november 19

Eerste dag van kwartaal 2

Dag 7: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Vrijdag, november 20 Dag 8: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

 

Nieuwe informatie

Feedbackenquête voor mantelzorgers in kwartaal 1

We zijn bezig met een briefing klanttevredenheid om uw feedback over het hybride model en huiswerk te krijgen. Uw input zal ons helpen om na te denken over het eerste kwartaal van hybride leren en om de nodige aanpassingen in ons plan aan te brengen. Daarnaast willen we graag weten hoe lang leerlingen per dag aan huiswerk bezig zijn. Dit zal ons helpen de juiste werkbalans te vinden ter ondersteuning van het onderwijzen en leren dat gedurende de dag plaatsvindt.

 

Wijzigingen in maskeronderbrekingen

Nu we al een tijdje op school zitten en leerlingen en medewerkers meer gewend zijn geraakt aan het dragen van hun masker, zijn we van plan om het aantal maskeronderbrekingen per dag te verminderen. Vanaf donderdag 19 november, de eerste dag van kwartaal 2, hebben we naast de lunch twee maskerpauzes per dag, voor een totaal van drie maskerpauzes per dag. Tijdens de lessen Academic, Career Enrichment en Health is er een maskerpauze tijdens blok B en D. CTE-programma's hebben twee pauzes per dag; één in de ochtend en één in de middag. Twee maskerpauzes naast de lunch zijn consistent, zo niet meer dan de maskerpauzes die op andere middelbare scholen in de omgeving plaatsvinden. Door de maskeronderbrekingen te verminderen, kunnen we onze live leertijd tijdens dagen op de campus verlengen.

 

Geest week 

De komende twee weken vieren we de Week van de Geest. Vanaf 18 november hebben we elke dag activiteiten. Elke klas heeft een datum toegewezen gekregen om hun klaskleuren te dragen. Hoe meer studenten klassenkleuren dragen, hoe meer Spirit Points je verdient.  Volgende week zullen er meer details worden gegeven over andere activiteiten, en elke activiteit zal punten waard zijn voor je klas om de felbegeerde Hawk Cup te verdienen!!! Maak ondertussen je beste Essex Tech spirit-outfit klaar om je ware kleuren te laten zien.

  • Klasse van 2024 – Tie Dye/Alle 3 kleuren op dinsdag, November 17th, 2020
  • Klasse van 2023 – Groen op woensdag, November 20th, 2020
  • Klasse van 2022 – Blauw op woensdag, November 25th, 2020
  • Klasse van 2021 – Wit op dinsdag, November 18th, 2020 

 

SkillsUSA-aankondiging

Ben jij in staat om te slagen? SkillsUSA zal uw student(en) helpen om werkers, leiders en verantwoordelijke Amerikaanse burgers van wereldklasse te worden. SkillsUSA is een co-curriculaire nationale studentenorganisatie zoals FFA en DECA. Alle studenten van mbo-opleidingen zijn lid van deze organisatie. Bekijk deze SkillsUSA voor meer informatie Bericht aan ouders. Studenten worden aangemoedigd om onze SkillsUSA te bekijken Schoology pagina, een video van Mike Rowe – Wat is SkillsUSA?, en een video over Voordelen van het lidmaatschap. Iedereen is welkom om mee te doen!

 

Informatie over vakantiereizen van het verpleegkundig bureau

We krijgen veel vragen van gezinnen over hun vakantiereisplannen en terugkeer naar schoolprotocollen. We raden gezinnen aan om de Massachusetts Travel Guidelines te volgen op https://www.mass.gov/info-details/covid-19-reisopdracht en raadpleeg uw lokale gezondheidsraad voor eventuele verduidelijkingen bij het maken van reisplannen. Deze vragen zijn voor ons moeilijk te beantwoorden, aangezien COVID-tarieven en -beperkingen regelmatig veranderen en specifiek zijn voor waar u reist. Houd er rekening mee dat gouverneur Baker deze feestdagen onnodige reizen en grote bijeenkomsten ontmoedigt. Als u besluit om buiten de staten met een laag risico te reizen (raadpleeg bijgewerkte richtlijnen op de bovenstaande link voor de status van staten die regelmatig veranderen), weet dan dat u volgens deze richtlijnen bij terugkeer een PCR COVID-test moet ondergaan en in quarantaine moet blijven in uw huis totdat u de resultaten ontvangt. Hoewel we willen dat iedereen bij ENSATs geniet van de feestdagen, vooral nu we zo'n uitdagend jaar afsluiten, vragen we je om veilig en bedachtzaam te zijn bij je planning. Enkele aanvullende aanbevelingen en tips van het Massachusetts Department of Public Health (DPH) over het veilig vieren van de feestdagen vindt u hier.  https://www.mass.gov/news/thanksgiving-tijdens-covid-19

 

Eerdere updates

Het Larkin-gala

Ons jaarlijkse Larkin Gala ter ondersteuning van het Larkin Cottage Building Project wordt virtueel gehouden op 4 december! Informatie vinden hier over Catherine Larkin. Het evenement zal beschikken over Keynote Speaker, senator Joan Lovely. We hebben stille veilingitems nodig. Neem dan contact op met Bonnie Carr via larkindonations@essextech.net als u wilt doneren aan de veiling.

 

Open Huis

Ons jaarlijkse Open Huis wordt dit jaar virtueel gehouden! We moedigen alle gezinnen aan om af te stemmen op zaterdag 21 november 2020 om 9:00 uur. Eenmaal live kun je op elk moment kijken. Misschien zie je een van je kinderen.

 

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 

 

HTR SBD TGO

 

Veterans Day

In 2019 zijn we begonnen met een nieuwe traditie van het hijsen van de POW/MIA-vlag ter ere van onze gevallen helden, degenen die ons land dienen, en al onze veteranen, inclusief die van het ENSATS-personeel! De getoonde medewerkers zijn allemaal veteranen van de verschillende branches. We danken al die zorgverleners die veteranen zijn voor hun diensten aan ons land. De POW / MIA-vlag zal tijdens de Thanksgiving-vakantie worden gehesen

Vlaggen

vlag hijsen  Onze dierenartsen

 


Meteen naar de inhoud