Wekelijks bericht van ENSATS 10-8-2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Nu we dit lange weekend ingaan, willen we iedereen bedanken voor jullie steun en bemoedigende woorden de afgelopen weken. Het fleurt onze dag op! We stellen ook uw feedback op prijs, aangezien we ondanks deze interessante tijd proberen Essex North Shore geweldig te maken. Deze mooie foto is woensdagavond gemaakt door een van onze ouders.

Regenboog

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag oktober 12 Geen school
Dinsdag oktober 13 Dag 10: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Woensdag oktober 14

8 uur Late start

Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Donderdag oktober 15 Dag 2: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Vrijdag oktober 16 Dag 3: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

 

Virtuele ouderavond - Bewaar de datum

Onze Back-to-School Night is dit jaar virtueel! Op donderdag 29 oktober om 6 uur organiseren we een virtuele ouderavond. Dit geeft verzorgers de kans om de leerkrachten van hun kind te ontmoeten en meer te weten te komen over de verwachtingen van de klas. We zullen meer details geven over het schema, de timing en de links naar de vergaderingen naarmate we dichter bij het evenement komen.

 

Atletiek en activiteiten

Voetbal, Cross Country, Golf en Hockey zijn aan de gang. Ook de studentenactiviteiten beginnen op gang te komen. Vanaf volgende week zullen we informatie over Studentenactiviteiten opnemen in de wekelijkse berichten. We werken ook aan een diapresentatie in plaats van onze gebruikelijke studentenactiviteitenbeurs. Dit wordt over enkele weken gedeeld in onze wekelijkse memo.

 

Graad 9 verkennende informatie

On Woensdag 14 oktober, zullen schoolbegeleiders eerstejaarsstudenten ontmoeten om het verkennende selectie- en planningsproces te starten. Mantelzorgers ontvangen op woensdag 14 oktober een e-mail met daarin de keuzes voor het CTE-programma van hun kind en een verzoek aan ouders om deze keuzes goed te keuren (of te wijzigen). Tijdige beoordeling en ontvangst van het formulier voor verkennende selectie is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de roosters van de studenten de volgende week gereed zijn. Wij verzoeken zorgverleners dit formulier op woensdagavond met hun kind te bekijken, indien nodig wijzigingen in het formulier aan te brengen en het formulier woensdagavond of donderdagochtend in te dienen.

 

Nieuws van de Essex North Shore PTO

 • PTO Chipotle-inzamelingsactie
  Ga met ons mee naar ons restaurant voor een inzamelingsactie ter ondersteuning van Essex North Shore PTO. Kom gewoon naar de Chipotle op 210 Andover St in Peabody Zaterdag 24 oktober van 4 tot 00 uur. Vertel de kassamedewerker dat je de Essex North Shore PTO steunt om ervoor te zorgen dat 33% van de opbrengst aan onze school wordt gedoneerd!
 • De PTO zal Klasse van '21, Klasse van '22, Klasse van '23 en Klasse van '24 hoodies en t-shirts verkopen. Hier is een link naar de online winkel voor deze items:  Essex Tech "Klasse van" Winkel (https://ethsclassof.itemorder.com/sale)  Deze zullen slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn.
 • De volgende PTO-bijeenkomst is op woensdag 4 november via Zoom! Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers. Overweeg alsjeblieft om mee te doen.

 

* HERINNERING over vereiste informatie

Alle gezinnen zouden een e-mail moeten hebben ontvangen met een SNAP-code en een link naar onze Verplicht informatieformulier. Met dit formulier kunt u alle vereiste documenten en handtekeningen online invullen met één formulier. Het online formulier bevat:

 • Biografische gegevens van studenten
 • Familie-/noodinformatie
 • Medische informatie
 • Directory-informatie
 • Studentenhandboek
 • Beleid voor verantwoord gebruik van technologie

We vragen dat elk gezin het formulier met vereiste informatie uiterlijk invult Morgen, Vrijdag, oktober 9, 2020. Families van nieuwe studenten dienen dit formulier in te vullen, ook al heeft u onlangs het toelatingspapierwerk ingevuld om ervoor te zorgen dat we over alle benodigde informatie en handtekeningen beschikken.

 

Hoeden, kappen en ID's

Om de veiligheid en beveiliging in ons gebouw te verbeteren, zijn hoeden en kappen niet toegestaan. Studenten dienen bij het betreden van het gebouw direct hun hoed of capuchon af te zetten. Daarnaast dienen studenten-ID's te worden gedragen en altijd zichtbaar in het schoolgebouw, tenzij een leerling met apparatuur werkt en het legitimatiebewijs een veiligheidsrisico vormt.

 

Aankomst studenten

Om verkeersopstoppingen bij de Hoofdingang in de ochtend te voorkomen, maken de bussen een lus om het gebouw met meerdere haltes.  We vragen studenten uit de bus te stappen op de locatie die zich het dichtst bij hun eerste blok bevindt.  Door de ingangen voor studenten te spreiden kunnen we de sociale afstand beter bewaren.

 

heidi pompoenShannon vallenTom valt

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter


Meteen naar de inhoud