Wekelijks bericht van ENSATS 10-2-2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Vrijdagochtendzonsopgang bij Essex Tech. We hebben het geluk om op zo'n prachtige plek te werken en te leren.

Zonsopkomst boven de schuur

Hoewel we begrijpen dat er veel nieuwe protocollen zijn als gevolg van COVID-19 en het onderwijzen en leren er dit jaar iets anders uitziet, willen we iedereen eraan herinneren dat al deze plannen van kracht zijn om onze studenten en medewerkers veilig te houden. Onze studenten doen het goed met het dragen van maskers. We genoodzaakt bent onze studenten om zich meer bewust te zijn van de juiste sociale afstand, vooral tijdens maskeronderbrekingen en gangen. Nu we oktober ingaan, is het absoluut noodzakelijk dat alle studenten zich in deze tijden aan de regels voor sociale afstand houden. We hebben gemerkt dat er meer naleving en samenwerking is tijdens de dagen dat studenten van groep 9 en 12 op de campus zijn. Wij waarderen uw hulp! Bekijk dit als een bron CDC-begeleiding gerelateerd aan maskers. Wel hebben we een aantal leden die vanwege gezondheidsoverwegingen een vrijstelling hebben. In dat geval wordt er extra afstand gehouden zoals aangegeven door de GGD-richtlijnen.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag oktober 5 Dag 4: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Dinsdag oktober 6 Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Woensdag oktober 7

8 uur Late start

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Donderdag oktober 8 Dag 7: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Vrijdag oktober 9 Geen school

 

Verplichte velden

Alle gezinnen ontvangen een e-mail met een SNAP-code en een link naar onze Verplicht informatieformulier dit weekend. Met dit formulier kunt u alle vereiste documenten en handtekeningen online invullen met één formulier. Het online formulier bevat:

  • Biografische gegevens van studenten
  • Familie-/noodinformatie
  • Medische informatie
  • Directory-informatie
  • Studentenhandboek
  • Beleid voor verantwoord gebruik van technologie

We vragen dat elk gezin het formulier met vereiste informatie uiterlijk invult Vrijdag, oktober 9, 2020. Families van nieuwe studenten dienen dit formulier in te vullen, ook al heeft u onlangs het toelatingspapierwerk ingevuld om ervoor te zorgen dat we over alle benodigde informatie en handtekeningen beschikken.

 

Hoeden, kappen en ID's

Om de veiligheid en beveiliging in ons gebouw te verbeteren, zijn hoeden en kappen niet toegestaan. Studenten dienen bij het betreden van het gebouw direct hun hoed of capuchon af te zetten. Daarnaast dienen studenten-ID's te worden gedragen en altijd zichtbaar in het schoolgebouw, tenzij een leerling met apparatuur werkt en het legitimatiebewijs een veiligheidsrisico vormt.

 

Aankomst studenten

Om verkeersopstoppingen bij de Hoofdingang in de ochtend te voorkomen, maken de bussen een lus om het gebouw met meerdere haltes.  We vragen studenten uit de bus te stappen op de locatie die zich het dichtst bij hun eerste blok bevindt.  Door de ingangen voor studenten te spreiden kunnen we de sociale afstand beter bewaren.

 

Lost and Found

Er zijn verschillende items in onze gevonden voorwerpen die zijn achtergelaten toen de school afgelopen maart sloot. Studenten die items missen, kunnen de verloren en gevonden items in het hoofdkantoor bekijken. Alle spullen of kleding die op 8 oktober zijn achtergelaten, worden gedoneerd.

 

PSAT's

Voor tweedejaars en junioren die geïnteresseerd zijn in het volgen van de PSAT's op zaterdag 17 oktober. Bekijk het volgende PSAT-informatie met betrekking tot registratie, kosten en vereisten.

 

Ouderrekeningen voor scholen

We zijn verheugd aan te kondigen dat we dit jaar gebruik hebben gemaakt van Schoology, een online cursusbeheersysteem. De implementatie van Schoology zal een uitrol van een jaar zijn, wat betekent dat sommige leraren er dit schooljaar nog steeds voor kunnen kiezen om Google Classroom of Aspen te gebruiken. Met Schoology kunt u het cursusmateriaal, de cijfers en de voortgang van uw student volgen. Zorgverleners hebben nu toegang tot Schoology door hun eigen account aan te maken. Voordat u aan de slag gaat, moet u zich aanmelden bij Aspen om de "Schoology Access Code" van uw student te vinden. Deze toegangscode is te vinden in Aspen onder het bovenste tabblad Families, tabblad Details, tabblad Technologie. Zodra u die code heeft, volgt u deze deze richtingen om uw Schoology-account aan te maken. Als u vragen heeft, kunt u mailen aspenhelp@essextech.net.

 

Opkomst Informatie

Ter herinnering: als leerlingen op schooldagen te laat op school komen, moeten ze tussen 7 en 50 uur stoppen bij de te laat-balie in de hoofdlobby om ingecheckt te worden. Studenten die na 9 uur te laat komen, moeten zich melden bij het kantoor van de adjunct-directeur om ingecheckt te worden. Studenten moeten voorbereid zijn met hun school-ID en weten naar welke klas ze gaan om het incheckproces te bespoedigen.

Leerlingen die te laat komen op afgelegen schooldagen tijdens de eerste periode, moeten door hun leraar van de eerste periode worden gemarkeerd als te laat bij aankomst. Studenten die te laat zijn na de eerste periode op afgelegen dagen moeten voltooien dit formulier (ook te vinden op de pagina Families van de website), zodat het kantoor u eerder als te laat dan als afwezig kan markeren.

Studenten die tijdens de schooldag moeten worden ontslagen, kunnen de school nu via e-mail op de hoogte stellen. We vragen dat zorgverleners de school mailen op opkomst@essextech.net met hun volledige naam, de volledige naam van de student, het leerjaar van de student, reden, ontslagtijd en terugkeertijd (indien van toepassing).

 

Bijgewerkte kalender

Voor schooljaar 2020-21 hebben we de schoolkalender opnieuw aangepast. De meest recente versie van de kalender, evenals de hybride leerroosters voor elk leerjaar, zijn beschikbaar op de kalenderpagina van onze website op https://essexnorthshore.org/kalender/.

 

Hou afstand  Was je handen Blijf Veilig

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter


Meteen naar de inhoud