Essex Tech zoekt nominaties voor Larkin Lifetime Achievement Award 2020

HATHORNE— Superintendent-directeur Heidi Riccio, Ed.D. is verheugd te kunnen meedelen dat de Essex North Shore Agricultural and Technical School actief op zoek is naar nominaties voor de Larkin Lifetime Achievement Award 2020.

De Larkin Lifetime Achievement Award erkent leden van de Essex Tech-gemeenschap en haar eerdere iteraties, waaronder Essex Agricultural and Technical High School, North Shore Technical High School en Peabody Vocational School, die blijk hebben gegeven van toewijding en prestatie binnen de lokale beroeps- en/of beroepsopleiding. of agrarische industrieën.

Alumni, studenten, docenten, personeel en leden van de bredere Essex Tech-gemeenschap zijn welkom om iemand voor de prijs te nomineren door een online formulier hier. De deadline om iemand voor de prijs te nomineren is vrijdag 27 november.

De Larkin Lifetime Achievement Award is vernoemd naar luitenant Catherine Larkin, een alumni van het huishoudprogramma van de Essex County Agricultural School en verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog die in 1945 omkwam bij een vliegtuigongeluk. De Larkin Memorial Cottage, die momenteel wordt herbouwd tot een multifunctioneel faciliteit, waaronder een historisch museum, servicekeuken, kantoorruimte, een tentoonstellingshal, een leerlaboratorium en functionele ruimte, werd oorspronkelijk gebouwd in 1950 en vernoemd naar Larkin.

De eerste Larkin Lifetime Achievement Awards werden vorig jaar uitgereikt tijdens het Homecoming Gala, waarmee ongeveer $ 68,000 werd opgehaald ter ondersteuning van het huidige Larkin Memorial Cottage-bouwproject. De ontvangers van vorig jaar waren Essex Aggie Alumni Bob Woods, eigenaar van Wood Trucking, en Ted Dunjnaski, eigenaar van Dunjnaski Dairy.

Voor meer informatie over de prijzen van vorig jaar, klik hier.

Om het bouwproject volledig te financieren, moet Essex Tech ongeveer $ 650,000 aan extra donaties inzamelen en zal dit jaar op vrijdag 4 december om 6:00 uur een Homecoming Gala op afstand houden

Kaarten voor het Gala zijn verkrijgbaar voor koop hier online voor $ 25 per persoon. Complete diners voor het gala worden bereid door de culinaire afdeling van de school en zijn te koop voor $ 25 per diner. Diners kunnen op de dag van het evenement tussen 1 en 4 uur worden opgehaald op de campus van Essex Tech in Smith Hall.

Er zal ook een virtuele veiling worden gehouden met items die zijn gemaakt door studenten in de technische programma's van Essex Tech.

Tot nu toe heeft Essex Tech ongeveer $ 158,000 aan donaties ontvangen om het project te ondersteunen, dat ook gedeeltelijk wordt gefinancierd door een subsidie ​​van de Cummings Foundation die in 2019 is toegekend ter ondersteuning van verschillende studentenprojecten op de school. De stichting kende de school ongeveer $ 100,000 aan fondsen toe, verdeeld over drie jaar, om timmerwerk, metselwerk, elektriciteit, sanitair en verwarming, ventilatie, airconditioning (HVAC) en koelstudenten de mogelijkheid te bieden authentieke werkervaring op te doen door middel van bouwprojecten op de campus.

Studenten uit verschillende disciplines op de school werken aan het bouwproject Larkin Memorial Cottage, waaronder studenten die timmerwerk, metselwerk, elektriciteit, loodgieterswerk, bouwambacht en landbouw studeren. Momenteel wordt de fundering van het nieuwe gebouw voltooid.

Voor meer informatie over het Larkin Memorial Cottage-project en/of om te doneren, klik hier.

 


Meteen naar de inhoud