Wekelijks bericht van ENSATS 9-25-2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Het was weer een goede week bij Essex Tech toen we de overstap maakten van CTE naar Academics voor klas 10 en 12, en studenten van klas 11 brachten tijd door in hun CTE-gebieden. Het was een spannende week voor onze nieuwe leerlingen van groep 9 toen ze aan hun loopbaanontdekking begonnen.

 

Yom Kippur  

Voor die studenten die Yom Kippur vieren, is maandag 28 september een verontschuldigde afwezigheid. Laat uw kind contact opnemen met de instructeur voor gemiste opdrachten, aangezien er extra tijd wordt voorzien om deze opdrachten te voltooien.

 

Deze Woensdag, september 30th zal onze eerste zijn 10 uur Late start. We zullen periodes C, A en B hebben.  De leerlingen mogen niet eerder dan 10 uur op school zijn.  Studenten die de bus nemen, volgen de Late start ophaaltijd op de busroute. Zoals altijd, gelieve u minstens tien minuten te vroeg te melden bij de bushalte.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, september 28 Dag 9: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 Academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Dinsdag, september 29 Dag 10: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Woensdag, september 30

10 uur Late start

Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Donderdag oktober 1 Dag 2: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Vrijdag oktober 2 Dag 3: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

 

Leerlingen brengen en halen

Ter herinnering: leerlingen moeten worden afgezet en opgehaald achter in het gebouw bij de gymzaal. Als je bij het verlaten van de campus van plan bent rechtsaf te slaan en Route 62 naar het westen te nemen, sla dan linksaf het sportterrein op en ga naar de uitgang aan de westkant van de campus. Dit is alleen rechtsaf bij ontslag.

Als je via Route 62 in oostelijke richting moet reizen, sla dan rechtsaf wanneer je het busstation verlaat en volg de rijbaan aan de voorkant van de school tot aan het stoplicht. Hiermee kunt u veilig linksaf Route 62 op.  Houd er rekening mee dat: chauffeurs mogen op geen enkel moment de schoolbussen passeren.  Deze week hebben we enkele ouders bussen zien passeren terwijl leerlingen voor het gebouw worden afgezet. Wees geduldig om ervoor te zorgen dat onze studenten veilig aankomen.

 

Studenten controleren hun e-mails

We raden studenten aan regelmatig hun e-mail te controleren op updates met betrekking tot hun cursuswerk. E-mail is ons belangrijkste communicatiemiddel.

 

**GRADE 9** Carrière-ontdekking

Career Discovery is goed van start gegaan! We dachten dat het nuttig zou zijn om enkele geheugensteuntjes voor leerlingen en ouders te geven. Dit is een niet-beoordeelde kans voor studenten om elk CTE-gebied te zien voordat ze kiezen welke gebieden ze in meer detail willen verkennen. Enkele tips voor succes voor Career Discovery wanneer u op afstand leert, zijn om ervoor te zorgen dat u bent aangemeld bij uw school-Google-account voordat u zich aanmeldt bij Google Classroom, anders krijgt u mogelijk een foutmelding dat de code niet geldig is. Zorg ervoor dat u de code correct invoert. Het kan handig zijn om het uit het elektronische document te knippen en te plakken in de e-mail van de leerling. Lees daarnaast de instructies per les aandachtig door. Sommige klassen bieden links om leraren te 'ontmoeten' en sommige bieden werk om zelf te voltooien. Als u gedurende de dag vragen of problemen heeft, neem dan contact op met de begeleidingsadviseurs, mevrouw Fajardo (wfajardo@essextech.net) of mevrouw Montague (jmontague@essextech.net) of hulpdirecteuren, mevrouw Skane (jskane@essextech.net) of meneer Spruance (jspruance@essextech.net).

 

Hoeden, kappen en ID's

Ter herinnering: hoeden en kappen zijn niet toegestaan ​​in het gebouw. Studenten dienen onmiddellijk hun hoed en capuchon af te zetten wanneer ze het gebouw betreden. Daarnaast dienen studenten-ID's te worden gedragen en altijd zichtbaar in het schoolgebouw, tenzij een leerling met apparatuur werkt en het legitimatiebewijs een veiligheidsrisico vormt.

 

Herinnering voor sociale afstand

Onze studenten doen geweldig werk met het dragen van maskers. We vragen onze studenten echter om zich meer bewust te zijn van de juiste sociale afstand, vooral tijdens maskerpauzes en gangen.  Volgende week werken we aan het verplaatsen van studenten naar verschillende in- en uitgangen om het studentenverkeer te verminderen. Het is absoluut noodzakelijk dat alle studenten zich tijdens deze tijden aan de sociale afstand houden.

 

Lost and Found

Er zijn verschillende items in onze gevonden voorwerpen die zijn achtergelaten toen de school afgelopen maart sloot. Studenten die items missen, kunnen de verloren en gevonden items in het hoofdkantoor bekijken. Alle spullen of kleding die op 8 oktober zijn achtergelaten, worden gedoneerd.

 

Staatspolitie

De staatspolitie houdt op dinsdag 29 september trainingsoefeningen in Gallant Hall. Er zal die dag extra politie aanwezig zijn op de Zuid-campus. Deze training heeft geen invloed op lessen of aankomst en vertrek van studenten.

 

PSAT's

Voor tweedejaars en junioren die geïnteresseerd zijn in het volgen van de PSAT's op zaterdag 17 oktober. Bekijk het volgende PSAT-informatie met betrekking tot registratie, kosten en vereisten.

 

Ouderrekeningen voor scholen

We zijn verheugd aan te kondigen dat we dit jaar gebruik hebben gemaakt van Schoology, een online cursusbeheersysteem. De implementatie van Schoology zal een uitrol van een jaar zijn, wat betekent dat sommige leraren er dit schooljaar nog steeds voor kunnen kiezen om Google Classroom of Aspen te gebruiken. Met Schoology kunt u het cursusmateriaal, de cijfers en de voortgang van uw student volgen. Zorgverleners hebben nu toegang tot Schoology door hun eigen account aan te maken. Voordat u aan de slag gaat, moet u zich aanmelden bij Aspen om de "Schoology Access Code" van uw student te vinden. Deze toegangscode is te vinden in Aspen onder het bovenste tabblad Families, tabblad Details, tabblad Technologie. Zodra u die code heeft, volgt u deze deze richtingen om uw Schoology-account aan te maken. Als u vragen heeft, kunt u mailen aspenhelp@essextech.net.

 

Opkomst

Ter herinnering: als leerlingen op schooldagen te laat op school komen, moeten ze tussen 7 en 50 uur stoppen bij de te laat-balie in de hoofdlobby om ingecheckt te worden. Studenten die na 9 uur te laat komen, moeten zich melden bij het kantoor van de adjunct-directeur om ingecheckt te worden. Studenten moeten voorbereid zijn met hun school-ID en weten naar welke klas ze gaan om het incheckproces te bespoedigen.

 

Leerlingen die te laat komen op afgelegen schooldagen tijdens de eerste periode, moeten door hun leraar van de eerste periode worden gemarkeerd als te laat bij aankomst. Studenten die te laat zijn na de eerste periode op afgelegen dagen moeten voltooien dit formulier (ook te vinden op de pagina Families van de website), zodat het kantoor u eerder als te laat dan als afwezig kan markeren.

 

Studenten die tijdens de schooldag moeten worden ontslagen, kunnen de school nu via e-mail op de hoogte stellen. We vragen dat zorgverleners de school mailen op opkomst@essextech.net met hun volledige naam, de volledige naam van de student, het leerjaar van de student, reden, ontslagtijd en terugkeertijd (indien van toepassing).

 

Nieuws uit het Mediacentrum

Bekijk alstublieft de Tussen de lijnen e-nieuwsbrief van ons Mediacentrum.

 

Aanwezigheid van sociale media

Vind ons leuk op onze sociale media-pagina's met behulp van de onderstaande links om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt bij Essex North Shore!

 

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter


Meteen naar de inhoud