Wekelijks bericht van ENSATS 9-3-2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Onze leerkrachten zijn deze week weer naar school gegaan! We zijn verheugd dat ons gebouw bruist van activiteit na zoveel maanden van stilte. De komende twee weken gaan we door met professioneel leren en plannen, terwijl we ons voorbereiden op uw kind om op woensdag 16 september met ons hybride leermodel te beginnen.

 

We begrijpen dat voor sommige leerlingen de overgang naar school enige tijd zal vergen om te wennen en zich weer veilig te voelen. Het belangrijkste is dat studenten nieuwe contacten kunnen leggen met hun docenten tijdens de overgang tussen hun dag op de campus en leren op afstand de volgende dag.

 

Weet alsjeblieft dat we hier zijn om je kind te ondersteunen bij het belangrijke werk van het creëren van een cultuur van academische en technische excellentie voor hen door het opbouwen van relaties, hoogwaardige instructie en doelgerichte betrokkenheid in onze nieuwe hybride omgeving.

 

Schema's

De roosters voor leerlingen van groep 10-12 zijn op dinsdag 15 september beschikbaar via Aspen. Leerlingen van groep 9 ontvangen hun rooster op 15 september bij New Student Orientation. Gezien de complexiteit van het plannen van studenten in de hele school terwijl we de richtlijnen voor sociale afstand van 6 meter volgen, zullen we pas in oktober wijzigingen aanbrengen in de roosters van studenten.

 

Virtueel leerplan

We hebben onze Virtueel leerprogramma voor studenten en zorgverleners, op basis van feedback van zorgverleners, voor degenen die een volledige opt-outoptie overwegen in plaats van deel te nemen aan ons hybride leermodel. Zie nieuwe informatie over cursussen op Honours-niveau en Advanced Placement.

 

Distributie en installatie van Chromebooks voor nieuwe studenten

Bekijk het volgende memo van Mr. Marino, onze Director of Technology, voor belangrijke informatie over de distributie en configuratie van Chromebooks voor onze nieuwe studenten.

 

Oriëntatie eerstejaars en nieuwe studenten

We zijn verheugd om onze nieuwe studenten te verwelkomen in de Essex Tech-familie! Op dinsdag 15 september 2020, alle nieuwe studenten komen persoonlijk naar school voor een formele oriëntatie! Op maandag 24 augustus 2020 is er een e-mail over oriëntatie verzonden. Als u specifieke vragen heeft over de oriëntatie van nieuwe studenten, kunt u een e-mail sturen naar mevrouw Jennifer Skane op jskane@essextech.net.

 

Gezichtsbedekking/maskerupdate

Ter herinnering, alle studenten en medewerkers zullen dat zijn verplicht gezichtsbedekking/maskers te dragen op de campus en in bussen. We staan ​​geen maskers met ventilatieopeningen of bandana's toe, omdat ze niet voldoen aan de CDC-aanbevelingen. Bedankt voor je medewerking.

 

Daglunch ophalen op afstand

Onze Food Service-afdeling zorgt voor lunch voor uw kind als het lunch nodig heeft op de dagen dat het op afstand leert. Als u uw kind wilt aanmelden voor het ophalen van de lunch op afstand, stuur dan een e-mail naar Food Service Director, Grace Clarke op gclarke@essextech.net. De lunch wordt de dag ervoor bereid en kan door de studenten worden opgehaald voordat ze vertrekken.

 

Geen bezoekers

Vanwege COVID-19 beperken we dit jaar het bezoek aan het gebouw. Automotive Technology, Automotive Collision, Cosmetology, het Grooming Lab, de Maple Street Bistro and Bakery zijn op dit moment niet open voor het publiek. Wanneer verzorgers hun kind tijdens de schooldag moeten ophalen, vragen we u om de hoofdlijn (1.978.304.4700) te bellen en op 0 te drukken om mevrouw Kelly bij de receptie te spreken. Uw kind wordt naar u toegestuurd.

 

Bijgewerkte kalender

We hebben de school kalender voor schooljaar 20-21. Deze wijziging weerspiegelt de 10 professionele ontwikkelingsdagen van leraren aan het begin van het jaar, zoals dit jaar vereist door het Departement Basis- en Secundair Onderwijs. Daarom is onze eerste schooldag voor studenten woensdag 16 september 2020.

 

Kalenders voor hybride leren

Om het voor gezinnen gemakkelijker te maken om te weten wanneer hun kind is ingepland voor leren op afstand en wanneer ze zijn ingepland voor leren op de campus, hebben we kalenders op leerjaarniveau gemaakt om elke dag te helpen identificeren. Houd er rekening mee dat de reguliere schoolkalender, die hierboven is geplaatst, nog steeds belangrijke informatie zal bevatten en nog steeds als hulpmiddel moet worden gebruikt.

Graad 9 kalender

Graad 10 kalender

Graad 11 kalender

Graad 12 kalender

 

Atletiek Update

We hebben samengewerkt met onze atletiekdirecteur, mevrouw Lalli, om nieuwe richtlijnen van de MIAA te herzien en we hopen volgende week een beslissing over herfstatletiek met u te delen. Bedankt voor je geduld.

 

Rijopleiding

We hebben meerdere verzoeken om informatie over de rijopleiding ontvangen. Tanner City zal dit najaar hun lessen online houden met verschillende opties voor lessen. De informatie is op onze website geplaatst. Gebruik de volgende link om de informatie te bekijken:  Chauffeurs Ed Info.

 

Werkvergunningen

Omdat veel studenten zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, geven we je graag de link voor een tewerkstellingsvergunning. Dit wordt afgehandeld door onze afdeling Begeleiding en mevrouw Larivee. https://essexnorthshore.org/studentenservice/begeleiding/het verkrijgen van een baan-werk-vergunning/

 

Dag van de Arbeid

We hopen dat jullie allemaal een rustig Labor Day-weekend hebben, waarin we de bijdragen van de beroepsbevolking aan de prestaties van ons land erkennen. 🇺🇸

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter

Riccio BitmojiDonnelly BitmojiO'Toole Bitmoji


Meteen naar de inhoud