Wekelijks bericht van ENSATS 9-18-2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

Het was geweldig om onze leerlingen deze week weer naar school te hebben. Al onze inspanning en voorbereiding van de afgelopen maanden was zo de moeite waard toen we deze week studenten zagen leren en werken in hun CTE-programma's en klaslokalen. Bedankt voor je geduld terwijl we ons allemaal aanpassen aan onze nieuwe COVID-protocollen en het nieuwe schoolrooster.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, september 21 Dag 4: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Dinsdag, september 22 Dag 5: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Woensdag, september 23

8:45 Late start

Dag 6: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

Donderdag, september 24 Dag 7: Groen Op de campus: Grade 11 CTE & Grade 10 academici

Op afstand: Graad 9 CTE & Graad 12 Academici

Vrijdag, 25 september Dag 8: Groen Op de campus: Grade 9 CTE & Grade 12 Academici

Op afstand: Graad 11 CTE & Graad 10 Academici

 

Leerlingen brengen en halen

Ter herinnering: leerlingen moeten worden afgezet en opgehaald achter in het gebouw bij de gymzaal. We stellen uw geduld op prijs terwijl we onze verkeerspatronen gedurende de eerste paar dagen beheren. We hebben een paar aanpassingen gedaan aan het busafzetplan en we hopen dat dit de verkeersopstoppingen in de ochtenden enigszins zal verlichten. We zullen volgende week zo nodig aanpassingen blijven maken om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Aanwezigheid op afstand

Docenten zullen aanwezig zijn tijdens leren op afstand. Studenten moeten aanwezig zijn tijdens online lessen, aangezien afwezigheden op afgelegen dagen meetellen voor het totale aantal afwezigheden dat een student opbouwt. Studenten mogen 10 ongeoorloofde afwezigheden per jaar (5 in elk semester). Als uw kind ziek is en niet naar de fysieke lessen of lessen op afstand kan komen, kunt u de afwezigheidslijn bellen om de afwezigheid te melden. Als een ouder een notitie geeft om de afwezigheid te documenteren, wordt deze gemarkeerd als verontschuldigd.

 

Virtueel leerprogramma 

Ons virtueel leerprogramma start op maandag 21 september voor ENSATS-studenten die zich hebben afgemeld voor het hybride model. VLP-studenten ontvangen uiterlijk maandagochtend een e-mail over Schoology en hun Pre-courseware-opdrachten. Deze studenten nemen deel aan virtuele cursussen via Edgenuity en worden begeleid door ENSATS-leraarmentoren. De contactpersoon voor de VLP is Janet Norris. Zij is bereikbaar op jnorris@essextech.net

 

Atletiek Update

Atletiek begint op maandag 21 september, ik wilde het delen email Mevrouw Lalli stuurde eerder deze week een bericht over try-outs, schema's en protocollen. Als u specifieke vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar mevrouw Lalli op flalli@essextech.net.

 

COVID-protocollen van het gezondheidsbureau

We wilden aanvullende richtlijnen van het Departement Basis- en Secundair Onderwijs delen met betrekking tot COVID-protocollen.

 

Daglunch ophalen op afstand

Onze Food Service-afdeling zal uw kind lunchen als u dat wilt op de dagen dat het op afstand leert. Als u uw kind wilt aanmelden voor het ophalen van de lunch op een dag op afstand, stuur dan een e-mail naar onze Food Service Director, Grace Clarke, op gclarke@essextech.net. De lunch wordt de dag ervoor bereid en kan door de leerlingen worden opgehaald in de hoofdkantine voordat ze de school verlaten op hun persoonlijke dag.

 

Bijgewerkte kalender

Voor schooljaar 2020-21 hebben we de schoolkalender opnieuw aangepast. De meest recente versie van de kalender, evenals de hybride leerroosters voor elk leerjaar, zijn beschikbaar op de kalenderpagina van onze website op https://essexnorthshore.org/kalender/.

 

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter


Meteen naar de inhoud