Wekelijks bericht van ENSATS 9-11-2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

We hebben dag 8 van onze 10-daagse planning en professionele ontwikkeling voltooid in afwachting van de heropening van de Essex North Shore Agricultural & Technical School op woensdag 16 september. Gedurende deze tijd hebben docenten nieuwe technologische strategieën voor hybride leren geleerd, hebben ze samengewerkt om lessen te plannen en hebben ze verschillende workshops bijgewoond, waaronder zelfzorg! We zijn voorbereid en verheugd om onze studenten volgende week persoonlijk te zien en weten dat alles wat we doen voor hen is.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, september 14
Dinsdag, september 15 Beeldoriëntatie Oriëntatie voor nieuwe studenten: persoonlijk van 7 uur - 45 uur

Oriëntatie virtueel leerplan: virtueel 6:00 uur

Woensdag, september 16 Dag 1: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

Donderdag, september 17 Dag 2: Blauw Op de campus: Grade 11 Academici & Grade 10 CTE

Op afstand: Grade 9 Academics & Grade 12 CTE

Vrijdag, 18 september Dag 3: Blauw Op de campus: Grade 9 Academici & Grade 12 CTE

Op afstand: Grade 11 Academics & Grade 10 CTE

 

Oriëntatie op virtueel leerplan

Op dinsdag 15 september om 6 uur is er een virtuele oriëntatiesessie voor alle studenten die zijn ingeschreven in het Virtueel Leerplan. Meer details volgen.

 

Oriëntatie eerstejaars en nieuwe studenten

We zijn verheugd om onze nieuwe studenten te verwelkomen in de Essex Tech-familie! Op dinsdag 15 september 2020, alle nieuwe studenten komen persoonlijk naar school voor een formele oriëntatie! Op maandag 24 augustus 2020 is er een e-mail over oriëntatie verzonden. Als u specifieke vragen heeft over de oriëntatie van nieuwe studenten, kunt u een e-mail sturen naar mevrouw Jennifer Skane op jskane@essextech.net.

 

Schema's

We zijn verheugd aan te kondigen dat de roosters voor leerlingen van groep 10-12 vanaf vandaag, vrijdag 11 september, beschikbaar zullen zijn via Aspen. Leerlingen van groep 9 ontvangen hun rooster op dinsdag 15 september op onze New Student Orientation.

We wilden ook wat belangrijke informatie over schema's delen:

  • Zorg ervoor dat uw termijn is ingesteld op "FY" om uw volledige planning te zien.
  • Voor sommige studenten kunnen kamernummers veranderen en studenten moeten hun rooster online controleren
  • Gezien de complexiteit van het plannen van studenten in de hele school terwijl we de richtlijnen voor sociale afstand van 6 meter volgen, zullen we pas in oktober wijzigingen aanbrengen in de roosters van studenten.
  • Als u zich zorgen maakt over uw planning, stuur dan niet rechtstreeks een e-mail naar uw begeleidingsadviseur, maar vul het volgende in formulier.
  • Houd er rekening mee dat de volgende speciale onderwijsdiensten, academische ondersteuning, lezen en spraaktaal niet worden weerspiegeld in het rooster van uw student dat via Aspen is gedeeld. Momenteel zie je een keuzevak vermeld, titel I lezen (leesvaardigheidsseminar) of wiskunde (wiskundeseminar) en/of gezondheid en loopbaanverrijking als tijdelijke aanduidingen. Begin volgende week ontvangt u per e-mail een geannoteerd schema dat deze diensten weergeeft en informatie van Sue Stevens, de directeur van speciaal onderwijs, waarin de ondersteuning voor speciaal onderwijs en het hybride onderwijsmodel verder wordt uitgelegd. Voor studenten die begeleiding krijgen, worden die tijden ingepland met de studentendecaan.

 

Verpleegkundige brief

Bekijk het volgende belangrijke informatie van het Zorgkantoor.

 

Medicatie inleveren

Indien u medicijnen moet inleveren die uw kind op school zal innemen, kunt u contact opnemen met verpleegkundige@essextech.net aflevertijd instellen. Bedankt.

 

Belangrijke informatie over schoolmaaltijden

Zoals uitgelegd in een e-mail die gisteren is verzonden door Grace Clarke, onze Food Service Director, krijgen alle studenten tot 31 december 2021 gratis ontbijt en lunch. Raadpleeg voor meer informatie de e-mail van mevrouw Clarke: Informatie over schoolmaaltijden

 

lunches

Het ontbijt en de lunch zijn dit jaar grab and go.  Het ontbijt wordt geserveerd in de Main Cafetaria en studenten kunnen eten in de Gym, Main Cafe of nabijgelegen Tent. Voor de lunch krijgen studenten een stoel toegewezen en moeten alle studenten op hun toegewezen stoel zitten. De leerkrachten hebben op de eerste schooldag plaats voor de leerlingen. Er zijn elke dag twee lunchkeuzes, een warme lunch en een koude lunch. Op dit moment hebben we geen à-la-carte-items. Studenten moeten hun ID laten scannen wanneer ze de lunchlijn verlaten. Ter herinnering: tot 31 december zijn er geen kosten voor ontbijt en lunch voor alle studenten.

 

Daglunch ophalen op afstand

Onze Food Service-afdeling zal uw kind lunchen als u dat wilt op de dagen dat het op afstand leert. Als u uw kind wilt aanmelden voor het ophalen van de lunch op een dag op afstand, stuur dan een e-mail naar onze Food Service Director, Grace Clarke, op gclarke@essextech.net. De lunch wordt de dag ervoor bereid en kan door de leerlingen worden opgehaald voordat ze de school verlaten op hun persoonlijke dag.

 

Eerste dagen van leren op afstand

Voor studenten die op afstand deelnemen voor de eerste schooldag, zullen je docenten via e-mail contact met je opnemen met de informatie die nodig is om toegang te krijgen tot je virtuele klas. Op afgelegen dagen volgen studenten ons normaal bel schema en moet zich (virtueel) op de juiste starttijd in de klas melden.  Het is belangrijk om te onthouden dat aanwezigheid gebaseerd is op het feit dat studenten op afstand live zijn met hun leraar en klasgenoten wanneer de les gepland staat op de dag voor leren op afstand.

 

Atletiek Update

We hebben samengewerkt met onze atletiekdirecteur, mevrouw Lalli, om nieuwe richtlijnen te herzien die zijn vrijgegeven door de MIAA en de schoolcommissie heeft gisteravond gestemd om voetbal, golf, cross country en hockey toe te staan ​​dit najaar. Alle geregistreerde atleten zullen begin volgende week bericht ontvangen van mevrouw Lalli met meer informatie.

 

Parkeerkosten

Tijdens de vergadering van de schoolcommissie gisteravond werd goedgekeurd om dit jaar vanwege COVID-19 geen kosten in rekening te brengen voor studentenparkeren. We zullen degenen die de school in de komende weken hebben betaald, terugbetalen. Voor de senioren die vorig jaar een tegoed hebben ontvangen voor hun parkeerplaats, zullen we u terugbetalen minus eventuele verschuldigde kosten.

 

Bijgewerkte kalender

Voor schooljaar 2020-21 hebben we de schoolkalender opnieuw aangepast. De meest recente versie van de kalender, evenals de hybride leerroosters voor elk leerjaar, zijn beschikbaar op de kalenderpagina van onze website op https://essexnorthshore.org/kalender/.

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent opzichter


Meteen naar de inhoud