Wekelijks bericht van ENSATS 08/21/2020

Goedenavond verzorgers en studenten,

 

We willen de families bedanken die op woensdag 19 augustus onze Caregiver Zoom-presentatie hebben bijgewoond. We hebben ongeveer 280 gezinnen bekeken en meer dan 250 vragen beantwoord. We waarderen uw doordachte vragen en bereidheid om de hele vergadering bij ons te blijven. Als u de bijeenkomst heeft gemist en de opname wilt bekijken, is deze beschikbaar op ons YouTube-kanaal of door op deze link te klikken:  Verzorger presentatie opname

 

Als we uw specifieke vraag toevallig niet hebben beantwoord of als u niet in staat was om de vergadering bij te wonen, zijn hier enkele beheerders van Essex North Shore waarmee u contact kunt opnemen als u nog vragen heeft:

 

Update over veiligheidsprotocollen voor terugkeer naar school

We zijn erg verheugd dat studenten en personeel weer naar school gaan en we willen je verzekeren dat we alle voorzorgsmaatregelen nemen zodat we allemaal veilig naar de campus kunnen terugkeren. Deze foto's zijn dinsdag opgenomen in onze Caregiver Zoom-presentatie om te laten zien hoe onze gangen en klasopstellingen eruit zien.

Klasopstelling

Gang Opstellingen

 

Rijopleiding

We hebben meerdere verzoeken om informatie over de rijopleiding ontvangen. Tanner City zal dit najaar hun lessen online houden met verschillende opties voor lessen. De informatie is op onze website geplaatst. Gebruik de volgende link om de informatie te bekijken:  Chauffeurs Ed Info

 

Schema's

Hier is een update over het schema voor 2020-21:

  • Het planningsteam werkt verder aan het hoofdschema.
  • Er is vanmiddag een onverwachte fout opgetreden met Aspen waarbij leerlingen in groep 10, 11 en 12 hun rooster konden bekijken. Deze schema's waren mogelijk niet nauwkeurig of onvolledig. We hebben studenten- en gezinsaccounts uitgeschakeld en we laten je weten wanneer de roosters beschikbaar zijn.
  • Leerlingen van groep 9 ontvangen hun rooster bij New Student Orientation.
  • Om het schema af te ronden en tegemoet te komen aan de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen die we dit jaar moeten nemen, zullen we geen koerswijzigingen doorvoeren.

 

Bijgewerkte kalender

We hebben de school kalender voor schooljaar 20-21. Deze wijziging weerspiegelt de 10 professionele ontwikkelingsdagen van leraren aan het begin van het jaar, zoals dit jaar vereist door het Departement Basis- en Secundair Onderwijs. Daarom is onze eerste schooldag voor studenten woensdag 16 september 2020.

 

Kalenders voor hybride leren

Om het voor gezinnen gemakkelijker te maken om te weten wanneer hun kind is ingepland voor leren op afstand en wanneer ze zijn ingepland voor leren op de campus, hebben we kalenders op leerjaarniveau gemaakt om elke dag te helpen identificeren. Houd er rekening mee dat de reguliere schoolkalender, die hierboven is geplaatst, nog steeds belangrijke informatie zal bevatten en nog steeds als hulpmiddel moet worden gebruikt.

Graad 9 kalender

Graad 10 kalender

Graad 11 kalender

Graad 12 kalender

 

Commissaris Riley Leidraad voor regionale scholen en heropening

Vandaag plaatste commissaris Riley staatsrichtlijnen met betrekking tot de heropening van regionale scholen en de door gouverneur Baker geposte statistieken. Er wordt gesteld dat de "sleutelgemeente" de stad of gemeente zal zijn met het grootste aantal studenten dat is ingeschreven bij ENSATS. Deze stad is Peabody. Peabody bevindt zich momenteel in de gele zone, waardoor we door kunnen gaan met ons hybride plan. Peabody heeft zelfs drie dagen geleden een nieuw hybride model aangenomen voor hun middelbare scholieren. Houd er rekening mee dat de statistieken verwijzen naar een aantal gevallen op basis van 100 inwoners. We geloven dat we, met de juiste sociale afstand, het dragen van gezichtsbedekking, een goede persoonlijke hygiëne en iedereen die zijn steentje bijdraagt, onze studenten en medewerkers terug kunnen halen om te doen waar we goed in zijn, namelijk het voorbereiden van ons toekomstige personeel.

 

Oriëntatie eerstejaars en nieuwe studenten

We zijn verheugd om onze nieuwe studenten te verwelkomen in de Essex Tech-familie!  We organiseren een Zoom-oriëntatie voor ouders op 25 augustus 2020 om 6:00 uur. Dit komt in de plaats van onze persoonlijke nieuwe ouderoriëntatie. Op dinsdag 15 september 2020, alle nieuwe studenten komen persoonlijk naar school voor een formele oriëntatie! Meer informatie volgt met details over New Student Orientation in de komende twee weken.

 

Eerstejaars integratie zomeracademie

Deze week hebben we onze allereerste voltooid Eerstejaars integratie zomeracademie waar zesentwintig studenten en vijf leraren een schip planden, ontwierpen, prototypen, testten en zeilden dat 'vracht' over onze schoolvijver vervoerde. "The Great Shipping Challenge" vereiste dat studenten hun kennis van techniek, natuurkunde, geschiedenis en sociale studies integreren terwijl ze samenwerken in teams met een sociale afstand. We deden onze laatste verkoop woensdag op de campus en iedereen had een leuke tijd. Dit programma werd gefinancierd door een beurs van MA DESE, en we zullen soortgelijke programma's aanbieden in de herfst in de weekenden en in de winter rond de februarivakantie. Hier is een foto van het laatste verzendevenement:

Verzending

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent Hoofdinspecteur


Meteen naar de inhoud