Wekelijkse e-mail van ENSATS 7-31-2020

Goedenavond verzorgers en studenten!

We hopen dat je geniet van het warme weer en de komende week wat verlichting krijgt van de hittegolf! Deze week was een drukke week voor het Essex North Shore-team. We hebben het volgende voltooid:

 

  1. ENSATS heeft ons ONTWERP ingediend Schoolheropeningsplan aan het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education (MA DESE) op 30 juli 2020.
  2. ENSATS zal het ONTWERP-plan op 6 augustus 2020 aan onze districtsschoolcommissie presenteren. Het specifieke plan voor ons om het schooljaar te beginnen zal worden bepaald op lokaal niveau, namelijk onze Districtsschoolcommissie.
  3. Na feedback van het personeel hebben we een derde hybride optie geproduceerd. Dit is opgenomen in het plan.
  4. ENSATS heeft twee beurzen ontvangen om onze heropening te ondersteunen, waaronder $ 269 voor de heropening van het gebouw en $ 32 voor studentenondersteuning in verband met het verdienen van door de industrie erkende kwalificaties.
  5. Afstuderen staat gepland op 1 augustus 2020! We zijn verheugd om de studenten weer op de campus te zien.
  6. De staatsbegroting zal worden herzien, waar we bijgewerkte cijfers zullen ontvangen naarmate we de laatste maand voor school ingaan.
  7. Onze schoolkalender zal veranderen vanwege de nieuwe informatie van commissaris Riley met betrekking tot een 10-daags trainingsschema voor docenten en personeel. Volgende week zullen we u meer details geven.
  8. Over twee weken start onze eerste Freshman Summer Academy! Dit zal studenten helpen die academische hulp nodig hebben voordat ze in september terugkeren. Dr. Thomas O'Toole stuurde gisteren een e-mail met specifieke details.
  9. Blijf inchecken met uw kind aan zomer lezen! Er zitten een aantal geweldige levenslessen in beide selecties!

 

Ter herinnering, we zullen een presentatie houden op 4 augustus om 5 uur via Zoom. Dit is beperkt tot 500 deelnemers en we zullen indien nodig extra tijdslots bepalen. Er komt een chat-only gedeelte voor vragen. Let op, we zullen alle vragen beantwoorden die we kunnen. De koppeling is: https://essexnorthshore.zoom.ons/j/87256614156

We zijn dankbaar voor uw steun!

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent Hoofdinspecteur


Meteen naar de inhoud