Wekelijkse e-mail van ENSATS 08-14-2020

Goedenavond verzorgers en studenten!

Heropeningsplan

Zoals jullie weten is op 6 augustus 2020 het Hybride model goedgekeurd door de schoolcommissie om ons schooljaar op 16 september 2020 te heropenen. Deze week hebben we een definitief heropeningsplan ingediend bij MA DESE. Het ligt HIER.

We hebben dit plan met enige flexibiliteit geschreven. Hierdoor kunnen we feedback ontvangen van MA DESE, onze advocaten en ons personeel. Er werd bijvoorbeeld onder onze aandacht gebracht dat het misschien beter is om Grade 9 en 12 voor Kwartaal 1 als 3 dagen in te hebben en Kwartaal 2 om te draaien voor Grade 10 en 11, in tegenstelling tot het oorspronkelijke verloop van een semesterflip.

Op woensdag 19 augustus 2020 om 6 uur houden we een Zoom Webinar om studenten en beheerders de gelegenheid te geven vragen te stellen die ze hebben met betrekking tot het heropeningsplan. Om deel te nemen aan het webinar, gebruik dan deze link.

Planbrief heropenen

 

Schema's

  • Zodra het klaar is, krijgen de studenten hun rooster. Er is een herschikkingscommissie die actief werkt aan het masterrooster om dit nieuwe model te accommoderen.
  • Er zal enige tijd uit het schema worden gehaald voor een maskerpauze.
  • De lunch wordt verzorgd door vooraf te bestellen via een app. Nadere informatie zal worden verstrekt.

 

Bijgewerkte kalender

We hebben de school kalender voor schooljaar 20-21. Deze wijziging weerspiegelt de 10 professionele ontwikkelingsdagen van leraren aan het begin van het jaar, zoals dit jaar vereist door het Departement Basis- en Secundair Onderwijs. Daarom is onze eerste schooldag voor studenten woensdag 16 september 2020.

 

Oriëntatie eerstejaars en nieuwe studenten

We zijn verheugd om onze nieuwe studenten te verwelkomen in de Essex Tech-familie! Op 25 augustus 2020 organiseren we een Zoom-oriëntatie voor ouders. Dit komt in de plaats van onze persoonlijke oriëntatie voor nieuwe ouders. Op 15 september 2020 komen alle nieuwe leerlingen naar school voor een formele oriëntatie! Meer informatie volgt met details over New Student Orientation in de komende twee weken.

 

Eerstejaars integratie zomeracademie

We hebben zojuist onze eerste week van onze allereerste Freshman Integration Summer Academy afgerond en we zijn verheugd aan te kondigen dat het een groot succes is geweest. Dit programma werd gefinancierd door een subsidie ​​van het Departement Basis- en Secundair Onderwijs. We zullen het hele jaar door soortgelijke programma's organiseren.

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent Hoofdinspecteur

gekruld

Essex North Shore landbouw- en technische school


Meteen naar de inhoud