Virtueel leerprogramma

Overzicht

Voor studenten en zorgverleners die hebben besloten om niet deel te nemen aan het hybride leermodel van de Essex North Shore Agricultural & Technical School, bieden we een virtueel leerprogramma (VLP) aan via Edgenuity, een aanbieder van online leren. Dit zal een semesterlange verbintenis zijn met de mogelijkheid voor studenten om indien gewenst aan het begin van het tweede semester terug te keren naar school. Dit is een volledig virtueel model, met cursussen die kunnen worden afgestemd op de staatsnormen, waarbij studenten virtuele lessen moeten bijwonen voor zowel academici als CTE en cijfers moeten ontvangen voor al het voltooide werk. Coöperatieve onderwijsposities zijn niet beschikbaar voor studenten die het virtuele leerprogramma kiezen.

 

Virtueel academisch onderwijs

De cursusvereisten zijn beperkt tot Engels, geschiedenis, wiskunde en wetenschappen voor alle leerjaren. Er zijn geen keuzevakken in dit programma en de aangeboden cursussen zijn op College Prep-niveau. Het leren van studenten via Edgenuity zal asynchroon werk zijn dat zelfstudie vereist. Onze ENSATS-leraren zullen dienen als virtuele leerprogramma-mentoren om de cursussen te coördineren en zullen enkele naschoolse hulpsessies geven. Daarnaast zal Edgenuity on-demand contentcoaches bieden voor studenten die onmiddellijke behoeften hebben tijdens het leren.  

        

Virtueel technisch beroepsonderwijs

Studenten die deelnemen aan het Virtual Learning Program zullen hun Career Technical Education (CTE)-werk voortzetten via de online CTE-cursussen van Edgenuity. Deze cursussen zijn geclusterd per loopbaangebied, waardoor studenten kennis kunnen blijven opdoen in het loopbaancluster.   Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit online cursuswerk een aanvulling is op een CTE-programma en studenten niet toestaat deel te nemen aan de praktische toepassing van hun specifieke CTE-programma zoals ze zouden doen als ze op de campus van ENSATS zouden zijn. Deze cursussen tellen niet mee voor de anderhalf jaar die je nodig hebt in een CTE-programma om deel te nemen aan een Cooperative Education-programma.  Bovendien tellen deze cursussen niet mee voor licentieuren die vereist zijn in sommige programmagebieden, aangezien die programma's onder de afdeling Professionele licentieverlening vallen.

 

Studenten worden toegewezen aan de juiste loopbaanclustercursussen, zodra ze zijn ingeschreven voor het virtuele leerprogramma. Cursussen zullen ook gericht zijn op de gemeenschappelijke onderdelen van alle CTE-programmakaders, inclusief onderdeel 1 Veiligheid en gezondheid,  Onderdeel 4 Inzetbaarheid, Onderdeel 5 Ondernemerschap en management en Onderdeel 6 Technologie. Carrièreplanning en -ontwikkeling, Ondernemerschap voor kleine bedrijven en Technologie en zakendoen zijn enkele voorbeelden van cursussen die verband houden met de gemeenschappelijke onderdelen die studenten mogelijk moeten volgen als onderdeel van hun deelname aan het Vertical Learning Program. Deze cursussen worden gecontroleerd door een ENSATS-medewerker en de CTE-directeuren zullen beschikbaar zijn om studenten te ondersteunen bij hun CTE-cursussen op afstand. 

 

Aanwezigheid en deelname

Aanwezigheid en tijd op elk inhoudsgebied worden bijgehouden via Edgenuity terwijl studenten inloggen om hun online cursussen te voltooien. De verwachting is dat alle studenten elke dag moeten inloggen en het toegewezen schoolwerk voor die specifieke dag moeten voltooien. Hoewel de aard van Edgenuity asynchroon is; wat betekent dat een student op elk moment kan inloggen om het werk te voltooien, de deelname van studenten wordt bepaald op basis van het online werk van de student elke dag voltooid. Voor alle duidelijkheid: studenten mogen geen cursusdagen opnemen als de school open is. Rapporten over aanwezigheid, participatie en cijfers zullen wekelijks worden uitgegeven, inclusief tolk- en vertaaldiensten in de eerste taal van het tehuis.   

 

Speciale onderwijsdiensten

Voor studenten van geïndividualiseerde onderwijsprogramma's ontvangen gezinnen een COVID-19-leerplan dat beschrijft op welke manier de levering van diensten kan verschillen in dit virtuele leerprogramma. Speciale onderwijzers zullen coördineren met VLP-mentoren en zullen na 3 uur op geplande basis beschikbaar zijn om studenten te ondersteunen. C-grid/pullout-services vinden plaats tijdens onze ENSATS-schooldag volgens het geannoteerde schema van de student dat aan het begin van het schooljaar aan studenten en verzorgers wordt verstrekt.

 

Registratie

Als u wilt dat uw kind zich afmeldt voor deelname aan het hybride leermodel van de Essex North Shore Agricultural & Technical School, vul dan het volgende in Aanmeldingsformulier virtueel leerprogramma.  Voor de studenten die zich inschrijven volgt er meer informatie.

 

Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met Sandra Goldstein via sgoldstein@essextech.net of 1.978.304.4700 ext. 3110. 

 


Meteen naar de inhoud