Uniformwinkels geopend

Beste ENSATS-gemeenschap,

 

We hopen dat iedereen een veilige en ontspannende zomer heeft. We zijn verheugd om gezinnen te informeren dat ENSATS online uniformwinkels actief zijn.

 

ERG BELANGRIJK: De online winkels zijn nu open en blijven open tot en met 23 augustus om uniformen te kopen. Dit is om ervoor te zorgen dat de uniformen vóór 9 september rechtstreeks bij u thuis worden bezorgd.

 

Er zijn twee winkels voor al onze CTE-programma's. De winkels en programma's die ze bedienen, staan ​​​​hieronder vermeld. Bekijk de onderstaande link voor het vereiste uniform voor elk CTE-programma. De uniformprocedure is ook te vinden op de website van de school onder het tabblad Families. Houd er rekening mee dat gezichtsbedekkingen zijn toegevoegd aan de vereiste PBM in alle CTE-programma's.

 

Als de huidige uniform(en) van uw student in goede staat verkeren, hoeven ze geen nieuwe uniformen aan te schaffen. De verwachting is dat de leerlingen voorbereid aan het schooljaar beginnen met hun volledige uniform. We zijn ervan overtuigd dat het hebben van een online winkel gezinnen een gemakkelijke manier zal bieden om uniformen voor het schooljaar 2020/2021 te kopen.

 

Als u vragen of opmerkingen heeft over CTE-uniformen, neem dan contact op met uw CTE-directeur; Don Ducharme-East Academy of Jill Sawyer-West Academy. We kijken uit naar een succesvol schooljaar op de Essex North Shore Agricultural & Technical School.

 

Jungle spullen, inc.

https://www.junglestuff.com/essex-technologie

Paardenwetenschap Milieuwetenschappen

*Natuur- en milieuwetenschappen (9e en 10e klassers)

Gezelschapsdieren Engineering Technology
Duurzame Tuinbouw Ontwerp & Visuele Communicatie

*Design & Mediacommunicatie (9e en 10e leerjaar)

Grafische communicatie timmerwerk
Metselwerk Landschaps- en grasbeheer
Natuurlijke Hulpbronnen Elektra

 

Universele screeningstudio

https://go.ordermygear.com/essexnoordkust/

Boomteelt Autobotsing
Geavanceerde productie Autotechnologie
Cosmetology Informatie Technologie
Biotechnologie Leidingswerk
HVAC Kookkunsten
Gezondheid Assisteren Dierenarts wetenschap
Tandheelkundige ondersteuning Ambachtelijke bouwvakkers

 

Hoogachtend,

Jill Sawyer en Don Ducharme
Directeuren van Loopbaan Technisch Onderwijs


Meteen naar de inhoud