Update van het planningsproces voor de heropening van de school

Beste Essex North Shore-verzorgers:

Ik schrijf om u op de hoogte te houden van ons planningsproces voor de heropening van de school voor de Essex North Shore Agricultural & Technical School. Vanmorgen keurde het ENSATS-districtscomité unaniem een ​​hybride leermodel voor Essex North Shore goed dat moet worden gevolgd wanneer de school weer opengaat. Het hybride leermodel houdt in dat ENSATS-studenten om de dag afwisselend op de campus en thuis zijn. Hierdoor kunnen studenten persoonlijk les krijgen van hun leraren en de volgende dag werken studenten op afstand vanuit huis, maar opnieuw met hun leraar live via een virtueel klaslokaal waar aanwezigheid vereist is. Het voorlopige ENSATS Return-to-School Plan is te vinden hier.

Om ons te houden aan de richtlijnen voor heropening van scholen van het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education (MA DESE), in overeenstemming met de aanbevelingen van de Centers for Disease Control en de American Pediatric Association, geloven we ook niet dat we veilig kunnen voldoen aan fysieke afstand eisen met alle studenten en medewerkers tegelijk in de gebouwen. Als leergemeenschap geloven we echter dat we aanzienlijke wijzigingen kunnen aanbrengen in onze schoolroosters en werkprocedures om een ​​gedeeltelijke of hybride benadering van persoonlijk leren zowel veilig als succesvol te maken. 

Deze aanpak vereist strategieën om fysieke afstand te garanderen, evenals een reeks andere kritieke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, waaronder het dragen van gezichtsbedekkingen, regelmatig handen wassen, het regelmatig schoonmaken en ontsmetten van onze faciliteiten, screening op ziektesymptomen en thuisblijven van school bij ziekte, om maar een paar maatregelen te noemen die we gaan nemen om het leren zo veilig mogelijk te houden. U kunt er zeker van zijn dat ons planningsproces een uitgebreide reeks strategieën en investeringen omvat om het risico op overdracht van COVID-19 te minimaliseren.

Op woensdag 16 september 2020 starten de scholen voor de leerlingen.  Deze latere startdatum werd in juli onderhandeld tussen de MA DESE en vertegenwoordigers van de drie lerarenvakbonden in Massachusetts. De heropening van de openbare school in Massachusetts voor studenten volgt op een verplichte herintredeperiode van 10 dagen voor personeel die begint op 31 augustus 2020.

We erkennen dat de omstandigheden van elk gezin en elk personeelslid anders kunnen zijn en dat geen enkel plan uiteindelijk iedereen in onze gemeenschap tevreden zal stellen. Houd er rekening mee dat het hybride leermodel dat we hebben aangenomen ons consistentie en flexibiliteit biedt om alle studenten elke dag betrokken en bij hun taak te houden aan het begin van dit nieuwe schooljaar. 

We zullen de richtlijnen van de staat blijven gebruiken en updates op onze website en sociale media blijven plaatsen. Als de begeleiding verandert, zullen we dienovereenkomstig aanpassen. We zijn ervan overtuigd dat de ENSATS-leergemeenschap prioriteit zal geven aan zowel veiligheid als leren terwijl we ons voorbereiden op de start van weer een succesvol schooljaar. Bij voorbaat dank voor uw geduld en medewerking in deze moeilijke tijden.

                                                                                            

Heidi T. Riccio, Ed.D. Hoofdinspecteur-directeur 


Meteen naar de inhoud