Wekelijkse e-mail van ENSATS 7-24-2020

Goedenavond verzorgers en studenten!

We zullen onze wekelijkse e-mails starten om u op de hoogte te houden van de heropening van het gebouw. De Massachusetts Commissioner of Elementary and Secondary Education, Jeffrey Riley, heeft ons tijdens de sluiting van het gebouw op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe informatie beschikbaar kwam. Op dit moment kunnen wij u het volgende bieden:

 

 1. ENSATS zal ons ONTWERP indienen Schoolheropeningsplan aan het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education (MA DESE) op 31 juli 2020.
 2. ENSATS zal dit plan delen met onze hele schoolgemeenschap na indiening bij MA DESE.
 3. Om de MA DESE-inzending te voltooien, bevat ENSATS drie opties: modellen voor volledig op school, hybride en leren op afstand.
 4. ENSATS zal deze plannen met definitieve aanbevelingen ter goedkeuring voorleggen aan onze District School Committee op 13 augustus 2020.
 5. De ENSATS-schoolcommissie zal de definitieve goedkeuring geven aan elk plan dat we zullen initiëren voor de opening van de school.

 

Op dit moment hopen we te beginnen met een hybride leermodel, en we zullen er twee voorstellen. Wij geloven dat het essentieel is dat we missiegericht blijven, gebaseerd op het feit dat studenten naar ENSATS komen om een ​​eersteklas beroeps- en landbouwopleiding te volgen. Hoewel we tijdens de pandemie het afgelopen schooljaar allemaal uitstekend werk hebben geleverd met leren op afstand, zijn we daar sterk van overtuigd leven leren is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van de loopbaan en het personeelsbestand. Verder weten we allemaal na onze volledige ervaring op afstand vorig jaar dat menselijk contact met een vertrouwde volwassene van fundamenteel belang is voor de groei en ontwikkeling van studenten. Deze twee hybride modellen zullen grondig worden herzien en zijn afhankelijk van geschikte transportaccommodaties en staatsrichtlijnen. We zullen alle aanbevelingen van gouverneur Baker en commissaris Riley blijven opvolgen en wachten op de lokale beslissing van ons districtsschoolcomité.

 

Tot op heden hebben we vier enquêtes naar families en personeel gestuurd:

 1. Technologie Enquête
 2. Eindejaarsenquête over leren op afstand
 3. Vervoersenquête (alleen gezinnen)
 4. Enquête over de heropening van scholen

 

Deze enquêtes waren bedoeld om kort te zijn en vragen te stellen die relevant waren voor ons heropeningsplan. De reacties hebben onze vijf actieteams geholpen en zullen ons blijven leiden terwijl we naar augustus verhuizen en definitieve plannen maken voor de heropening van onze school.

 

DESE Herfst Heropening Transportrichtlijnen

DESE Fall heropening faciliteiten en Operations Guidance

Video over heropening van Massachusetts Schools

 

Tot op heden hebben we subsidie ​​aangevraagd en in sommige gevallen ontvangen voor heropening. We zullen competitieve financiering blijven zoeken voor COVID-19-gerelateerde uitgaven:

 1. Technologiebeurs ($ 120, in behandeling)
 2. Grant voor academische ondersteuning ($ 36K, ontvangen)
 3. PBM-beurs ($ 119K, ontvangen)
 4. Heropeningssubsidie, ($ 269K, in behandeling)
 5. FEMA Grant ($ 55K, in behandeling)

 

Deze beurzen helpen ons het district voor te bereiden op persoonlijke beschermingsmiddelen, sanitaire voorzieningen, klaslokalen, extra bureaus, acrylschermen voor drukbezochte kantoorsuites, Chromebooks, internethotspots en academische ondersteuning om leerlingen die mogelijk verdere hulp nodig hebben buiten de school te brengen dag.

 

Op 4 augustus om 5 uur geven we een presentatie via Zoom. Dit is beperkt tot 500 deelnemers en we zullen indien nodig extra tijdslots bepalen. Er komt een chat-only gedeelte voor vragen. Let op, we zullen alle vragen beantwoorden die we kunnen. Dit is echter een veranderlijke situatie en we waarderen uw begrip dat sommige aspecten nog in ontwikkeling zijn en onbekend zijn. De link voor deze sessie wordt in de e-mail van volgende week verzonden.

 

We erkennen en begrijpen dat dit uitdagende tijden zijn voor studenten, gezinnen en personeel. U kunt er zeker van zijn dat we het doel om de Essex North Shore Agricultural & Technical School te heropenen serieus nemen en voortdurend hebben gewerkt aan het zoeken naar nieuwe begeleiding en aanbevelingen, terwijl we de belangen van onze lerende gemeenschap voor ogen houden. Zoals altijd zijn we enthousiast om het nieuwe schooljaar te beginnen en met dat in gedachten zullen we jullie wekelijks blijven updaten. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon Donnelly, MAT, Principal
Thomas O'Toole, Ed.D., Assistent Hoofdinspecteur


Meteen naar de inhoud