Klasse van 2020 Afstudeerinformatie

https://youtu.be/qe4e84qWmbE

Evenement Foto's: Hier online verkrijgbaar

 

28 juli 2020

Beste klas van 2020 en verzorgers:

 

De afstudeercommissie is druk bezig met plannen en we zijn verheugd dat de startdag snel nadert. Nu ons grote evenement nog maar een paar dagen verwijderd is, wilde ik wat aanvullende informatie en een paar belangrijke herinneringen geven.

 • De diploma-uitreiking vindt plaats Zaterdag 1 augustus om 9 uur in het stadion van de Essex North Shore Agricultural & Technical School.
 • Elke afgestudeerde kan hebben twee gasten. Deze gasten zullen samen met hun afstudeerder op het veld zitten.
 • De ceremonie wordt gestreamd via Youtube via deze link For alle andere vrienden en familie. Deze link is ook beschikbaar op onze website.
 • Alle afgestudeerden zouden een uitnodiging per post hebben ontvangen en daarbij een zitplaatsopdracht. Indien u deze bent vergeten, kunnen wij u bij aankomst de stoeltoewijzing doorgeven.
 • Tickets zullen niet nodig zijn voor dit evenement; afgestudeerden en hun gasten moeten echter samen op het veld aankomen en inchecken bij de begeleider bij de West-End Zone Gate (het dichtst bij het schoolgebouw) of bij de East-End Zone Gate (achter de concessietribunes).
 • Hier is een kaart van de zitgelegenheid. Plan om naar binnen te gaan in de eindzone die zich het dichtst bij uw stoel bevindt.
 • Afgestudeerden en gasten moeten tussen 8 en 00 uur arriveren om ervoor te zorgen dat iedereen is ingecheckt en dat de ceremonie op tijd begint.
 • National Honor Society-koorden zijn beschikbaar voor leden van de National Honor Society bij het inchecken.
 • Parkeren kan op alle parkeerplaatsen op de Hoofdcampus. Er zal ook een aangewezen parkeerplaats zijn voor gasten met een gehandicaptenbord.
 • Alle aanwezigen moeten sociale afstand bewaren en maskers dragen op de campus. De enige uitzondering op deze regel is wanneer studenten poseren voor foto's met hun diploma's.
 • Vanwege de delicate aard van zowel het synthetische veld als de baan, zijn hoge hakken niet toegestaan ​​voor afgestudeerden of gasten.

 

Het administratieve team, de faculteit en het personeel kijken ernaar uit om de Klasse van 2020 en hun vele prestaties te vieren.

 

Als u vragen heeft, neem dan contact met mij op via 1-978-304-4700 toestel 3105.

 

Hoogachtend,

 

Shannon B.Donnelly
Principal

 

14 juli 2020

Beste klas van 2020 studenten en verzorgers,

 

Zoals beloofd in onze eerdere correspondentie over graduatie, Ik wil graag meer informatie en details geven over de aanstaande ceremonie. Na veel planning en discussie hebben we besloten om ons vorige plan te wijzigen en zullen we vasthouden een graduatie ceremonie op Zaterdag 1 augustus om 9 uur. We hebben vastgesteld dat we elk een stoel kunnen geven afstuderen met twee gezinsleden op het voetbalveld en houd 6 meter afstand tussen elke groep. Zo kan de bovenbouw ervan genieten graduatie samen als een geheel, en we hoeven de groep niet in tweeën te splitsen. Bovendien vermijdt het hebben van een ceremonie om 9 uur potentieel die hogere middagtemperaturen, vooral op de grasmat van het stadion, tijdens wat de tweede ceremonie zou zijn geweest. Gezien de omstandigheden zullen we geen oefenceremonie houden zoals gebruikelijk, maar zullen we tijdens de ceremonie duidelijke aanwijzingen geven.

 

Dat gezegd hebbende, de graduatie ceremonie zal buiten worden gehouden in het Essex North Shore Agricultural and Technical School Stadium. Bij slecht weer kan het echter zijn dat we moeten wachten graduatie op de regendatum, Zondag augustus 2nd bij 9: 00 am   Als er besloten wordt om te verhuizen graduatie tot en met zondag worden leerlingen en ouders voor 7 uur op de hoogte gebracht. op zaterdag 00 augustus via het telefoonnummer dat u hebt opgegeven voor het Blackboard Connect-telefoonberichtensysteem van de school. Mocht het onverhoopt regenen op zowel zaterdag 1 augustus als zondag 1 augustus, dan hebben we de graduatie ceremonie op maandag 3 augustus om 7 uur.

 

Dit jaar elk afstuderen twee gasten toegestaan. Elk afstuderen en hun twee gasten zullen samen op het veld zitten. De locatie van uw zitplaatstoewijzing wordt meegestuurd met de graduatie uitnodigingen die de komende week zullen worden verzonden. Voor dit evenement zijn echter geen tickets nodig afgestudeerden en hun gasten moeten samen op het veld aankomen en inchecken bij de begeleider bij de West-end Zone Gate (het dichtst bij het schoolgebouw) of bij de East-end Zone Gate (achter de concessietribunes). Eenmaal aangekomen wijst de begeleider je naar je plaats. We zullen sociale afstand bewaren vanaf het moment dat u uit uw auto stapt tot het einde van de graduatie ceremonie en de terugkeer naar uw auto. Alle afgestudeerden en gasten zijn verplicht om gezichtsmaskers of bedekkingen te dragen terwijl ze op de campus zijn, ook tijdens de ceremonie volgens het Department of Elementry and Secondary Education (DESE) graduatie ceremonie vereisten. De enige uitzondering op deze regel is wanneer studenten poseren voor foto's met hun diploma's.

 

Dat vragen we allemaal afgestudeerden en hun gasten arriveren in één auto om parkeerproblemen te minimaliseren. Afgestudeerden en gasten moeten tussen 8 en 00 uur arriveren om ervoor te zorgen dat iedereen is ingecheckt en dat de ceremonie op tijd begint. Parkeren zal mogelijk zijn op alle parkeerplaatsen op de hoofdcampus. Er zal een aangewezen parkeerplaats zijn voor gasten met een gehandicaptenbord.

 

Onze graduatie ceremonie erkent formeel de prestaties van onze senioren - die allemaal hard hebben gewerkt en op zoveel manieren succesvol zijn geweest tijdens hun middelbare schooltijd. Help alstublieft uw afstuderen senior nadenken over het belang van dit evenement terwijl we ons voorbereiden op deze belangrijke mijlpaal in hun leven. In overeenstemming met het decorum van dit evenement, moeten senioren zich gepast onder hun kleding kleden graduatie japon - mannen moeten overhemden en pantalons met kraag dragen; vrouwen moeten jurken, rokken of pantalons dragen, zodat de jurken goed passen. We vragen dat er geen tanktops, korte broeken of spijkerbroeken zijn, omdat deze afbreuk doen aan de waardigheid van aanvangsevenementen. In aanvulling, afgestudeerden moet nette schoenen of sandalen dragen.  Let op: vanwege de delicate aard van zowel het kunstgrasveld als de baan zijn hoge hakken niet toegestaan afgestudeerden of gasten. Als een leerling arriveert met schoeisel dat door de administratie als ongepast wordt beschouwd, krijgt de leerling een paar teenslippers. U wordt geadviseerd om flats of wedges te dragen.  Door deze richtlijnen te volgen, kunnen onze graduatie zal de waardigheid en erkenning weerspiegelen die onze studenten verdienen. Houd er rekening mee dat familieleden of gasten niet op het veld worden toegelaten als ze hoge hakken dragen.

 

Het administratieve team, de faculteit en het personeel kijken ernaar uit om de Klasse van 2020 en hun vele prestaties te vieren.

 

Als u vragen heeft, neem dan contact met mij op via 1-978-304-4700 toestel 3105.

 

Hoogachtend,

Shannon

Shannon B.Donnelly
Principal


Meteen naar de inhoud