Essex Tech faciliteert dialoog met studenten over racisme na de dood van George Floyd
DANVERS - Na de moord op George Floyd vorige week in Minneapolis door toedoen van de politie, heeft de Essex Tech-gemeenschap gehoord van haar studenten en families, en de school probeert studenten te steunen en de discussie over racisme voort te zetten.
"We zijn enorm bedroefd en ontmoedigd door de zinloze moord op George Floyd vorige week in Minneapolis door toedoen van de politie", zei hoofdinspecteur Heidi Riccio. “Geweld, haat en racisme zijn onaanvaardbaar, en we weten dat deze situatie onze studenten en de grotere Essex Tech-gemeenschap diep heeft geraakt. Als een school die de toekomstige beroepsbevolking opleidt, streven we ernaar om bij Essex Tech een zorgzame cultuur van diversiteit, inclusie, vriendelijkheid, acceptatie en veiligheid te cultiveren die hen zal meenemen in hun toekomstige carrièrepaden. Onze afgestudeerden werken samen met een verscheidenheid aan individuen met verschillende waarden, overtuigingen en standpunten. Het is essentieel dat ze ons de tools geven om diversiteit te omarmen. We zullen dit donkere moment aangrijpen als een kans om te luisteren, te leren en te delen.”
Het Cultural Awareness Collective (CAC) van Essex Tech kwam maandag en dinsdag op afstand bijeen om recente gebeurtenissen te bespreken en hoe de school studenten in deze tijd kan ondersteunen. De CAC komt regelmatig bijeen om de diversiteitsbehoeften bij Essex Tech te bespreken en om te kijken hoe de school studenten kan samenbrengen, zelfs op afstand. De groep komt doorgaans elke donderdag bijeen.
De studentleden van de CAC willen de volgende verklaring over de dood van George Floyd delen:
“Geloven dat zwarte levens ertoe doen, is geen politiek standpunt, maar een moreel standpunt. Wij staan ​​achter de strijd tegen zinloos geweld tegen zwarte en bruine individuen. Sinds de geboorte van dit land is gelijkheid een voortdurend debat geweest. Nu internet ons de kracht geeft om onze stemmen te versterken, kunnen we verandering organiseren en creëren. Als collectief zijn we hier om te helpen met educatief materiaal. U kunt ons vinden op de niet-officiële pagina @CacEths. '
Essex Tech is momenteel ook van plan om later deze maand een videopresentatie op afstand met studenten te delen Dr. Adolph Brown, een motiverende spreker, auteur, opvoeder, onderzoekswetenschapper en pleitbezorger voor sociale rechtvaardigheid. Tijdens de video bespreekt Brown het huidige klimaat van onrust in het land na de dood van George Floyd, en geeft hij begeleiding en inzicht aan studenten terwijl ze door de realiteit van racisme navigeren.
Er is op dit moment nog geen formele datum vastgesteld voor de presentatie en meer informatie zal met studenten worden gedeeld zodra deze beschikbaar is.
Brown gaf dit najaar een presentatie aan docenten van Essex Tech over diversiteit en uitgaande van positieve intenties tijdens een professionele ontwikkelingstraining voor docenten op de school, georganiseerd door Massachusetts Partnerships for Youth (MPY), een non-profitorganisatie die training biedt, samenwerking bevordert en programma's ontwikkelt om de de gezondheid en veiligheid van studenten over de gehele staat. Hij zou ook met studenten spreken over het aannemen van positieve intenties op 15 april tijdens een door MPY gesponsord evenement om One Boston Day te vieren. Het evenement werd uiteindelijk echter geannuleerd vanwege sluitingen van schoolfaciliteiten en inspanningen om sociale afstand te houden als gevolg van COVID-19.

Meteen naar de inhoud