Belangrijke informatie voor senioren

Beste klas van 2020 studenten en gezinnen,

 

Onze Senior Klassenofficieren, adviseurs en beheerders hebben hard gewerkt aan het plannen van evenementen voor de senioren. Hoewel dit niet is zoals we hadden gehoopt Senior Week zou gaan, we willen nog steeds de Klasse van 2020 en al hun prestaties vieren. Ik wilde je wat belangrijks meegeven informatie over de gebeurtenissen die de komende twee weken plaatsvinden.

 

Ophalen en afzetten van spullen

Op woensdag 3 juni en donderdag 4 juni plannen we een ophaalservice voor senioren van eventuele bezittingen die u in het gebouw heeft achtergelaten. Om het aantal mensen in het gebouw te blijven minimaliseren, vragen wij u dit in te vullen Google Form een lijst van alle bezittingen die u moet ophalen en waar ze zich bevinden. Doe er alles aan om specifieke details te geven over waar uw bezittingen zich bevinden. We halen dan uw bezittingen op en ontmoeten u voor een contactloze ophaalservice op aangewezen locaties op basis van uw CTE-programma.

 

Begrijp alsjeblieft dat we op dit moment niet alles kunnen toestaan senioren om meteen op de campus te zijn, dus hebben we een schema gemaakt waarop studenten kunnen komen om hun spullen op te halen volgens hun CTE-gebied. Hier is de rooster voor het ophalen volgens welke dag elk CTE-programma is toegewezen aan studenten om naar hun aangewezen gebied te komen.  Ophalen kan tussen 10 uur en 00 uur.  . senioren op de campus zijn om hun spullen op te halen, hebben we ook een inleverpunt voor iedereen senior die schoolboeken, bibliotheekboeken, sportkleding of iPads/computers/opladers moet inleveren.  Deze opstapplaats bevindt zich voor de school.  Ten slotte hebben we ook een plek voor de school waar leerlingen hun schoolgegevens kunnen ophalen.

 

Houd er rekening mee dat: studenten moeten zich aanmelden met behulp van het bovenstaande Google-formulier en aankomen op de geplande datum voor hun CTE-gebied.  CTE-docenten zullen meerdere dagen niet aanwezig zijn om spullen af ​​te geven. Als een student niet op de geplande datum kan komen, neem dan contact op met uw CTE-directeur (CTE East: de heer Ducharme dducharme@essextech.net of CTE West: mevrouw Sawyer jsawyer@essextech.net) om een ​​andere ophaaldatum, -tijd en -locatie in te plannen.

 

Virtuele geestenweek

Gelieve mee te doen aan de senior les in Virtual Spirit Week. Draag een outfit die bij elke dag past en plaats je foto op Padlet. De link naar Padlet wordt elke dag via e-mail gedeeld. Iedereen krijgt de kans om via Padlet op zijn favoriete foto van de dag te stemmen en de beste foto wint wat schoolspullen die naar je toe worden gemaild.

 

Maandag 1 juni: Outfit voor leren op afstand

 • Kleed je zoals je hebt tijdens quarantaine en leren op afstand: sweatshirt, joggingbroek, enz.

Dinsdag 2 juni: ENSATS Gear

 • Pronk met je favoriete ENSATS-uitrusting.

Woensdag 3 juni: Karakterdag

 • Kleed je als je favoriete personage.

Donderdag 4 juni: Dag van de Toekomstplannen

 • Plaats plannen voor de middelbare school
  • Militaire uitrusting
  • Werk uniform
  • Toekomstig schoolshirt of sweatshirt

Vrijdag 5 juni: Dag van de Zonsondergang

 • Maak een foto met de zonsondergang.
 • Senior jaar begon met de “Senior Sunrise" en laten we eindigen met de "Senior Zonsondergang."

 

Geef petten en jassen af

Ons geweldige personeel zal erop uit zijn om petten en jurken te bezorgen senioren op dinsdag 2 juni.

 

Senior Trivia Night

Ons origineel Senior Trivia Night stond gepland voor maart, maar moest worden uitgesteld. We zullen een virtuele hebben Senior Trivia Night op woensdag 3 juni om 7:00 uur.  Senioren controleer binnenkort je e-mail voor teamaanmeldingen en een zoomlink.  Er is een maximum van tien personen per team en elk team moet één personeelslid bevatten. Als je geen team hebt, kun je je nog steeds aanmelden en zoeken we een team voor je. Dit doen we elk jaar, waarbij studenten in gemengde teams terecht komen.

 

Prijsavond

Op donderdag 4 juni om 7 uur vindt een virtuele Awards Night-ceremonie plaats. Dit wordt geen live-evenement, maar u en uw gezin kunnen het op afstand live bijwonen. De prijsaankondigingen worden vooraf opgenomen en worden om 00 uur uitgezonden. Controleer of er een e-maillink naar de show is.

 

Senior Parade

Op vrijdag 5 juni hebben we een senior optocht waarbij senioren kan door de campus rijden terwijl faculteit en personeel klaar staan ​​om te zwaaien en hen het beste te wensen. Alle senioren die willen deelnemen, moeten om 10 uur aankomen op de parkeerplaats van de Alumni Gym, agent Chase en andere leden van de politie van Danvers zullen beschikbaar zijn om te helpen bij het organiseren van chauffeurs in rijen. De optocht begint om 30 uur. Gezinnen zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn, maar moeten met hun auto rijden senior; we vragen dat er alleen is een auto per afgestudeerde. Vanwege COVID-19-gerelateerde beperkingen moeten studenten en gezinnen op de campus in hun auto blijven. We zullen meer bieden informatie daarover volgende week.

 

Technologie Informatie

Lees a.u.b. het volgende letter van de afdeling Technologie over e-mailaccounts en iPads van studenten.

 

Definitieve transcripties en verificatie van afstuderen

De afdeling Begeleiding zal na afloop van dit schooljaar en vóór 1 juli de definitieve cijferlijsten doorsturen naar de post-secundaire instellingen van afgestudeerden. De definitieve cijferlijsten dienen ook als verificatie van het afstuderen voor senioren die dit nodig hebben voor werk, militaire dienst of voor andere behoeften in afwachting van de distributie van diploma's. Studenten hoeven geen aanvullende verzoeken in te dienen om deze door te sturen naar hun geïdentificeerde post-secundaire contacten. Om ervoor te zorgen dat definitieve transcripties correct en tijdig worden doorgestuurd, senioren moet het voltooien Klasse van 2020 na de middelbare schoolplannen om hun plannen voor na de middelbare school te delen. Bovendien moeten afgestudeerden verwachten dat ze vóór 1 juli een onofficieel definitief transcript per post ontvangen voor hun administratie.

 

Graduatie 

Zoals vermeld in onze wekelijkse memo's van de afgelopen weken, graduatie vindt plaats op zaterdag 1 augustus, met als regendatum zondag 2 augustus.  We hebben de tijd of het aantal gasten per afgestudeerde nog niet bepaald. We zullen de details uitwerken in overeenstemming met de richtlijnen van gouverneur Baker en commissaris Riley. We zullen blijven communiceren met families terwijl we de specifieke details met betrekking tot afstuderen verstevigen.

 

Bal

Vanwege de COVID-19-pandemie is het bal geannuleerd omdat er op dat moment geen manier is om een ​​bal te houden en de veiligheid van onze studenten en medewerkers te waarborgen. Het plan is om in het najaar van 2020 of het voorjaar van 2021 een black-tie-evenement te houden. Hierdoor kunnen onze studenten deze belangrijke mijlpaal nog steeds hebben wanneer de richtlijnen voor sociale afstand op een bepaald moment in de toekomst worden opgeheven.

 

jaarboeken

Het jaarboekbedrijf was vanwege de pandemie gesloten en is onlangs heropend. Door de sluiting lopen jaarboeken vertraging op. We nemen contact met je op als de jaarboeken klaar zijn om opgehaald te worden.

 

Klasse rechten

Lesgeld moet nog betaald worden! (Totaal: $ 200) De contributie gaat naar de kosten van de petten en jurken, senior T-shirts en jaarboeken. Als u uw contributie niet heeft betaald, stuur dan een cheque naar de school met op de envelop t.a.v. mevrouw Dawes. De cheque moet worden uitgeschreven voor Essex North Shore Class van 2020. Vermeld uw naam en "Class Dues" op de memoregel. Als je vragen hebt over het wel of niet betalen, mail dan sweller@essextech.net or cdawes@essextech.net.

 

Bedankt voor je geduld, flexibiliteit en aanpassingsvermogen terwijl we eraan werken om de laatste week speciaal te maken voor onze Class of 2020.

 

Shannon B.Donnelly
Principal


Meteen naar de inhoud