Vriendelijkheidsweek 2020
Beste ENSATS-gemeenschap,
Deze week zou onze 2e jaarlijkse Vriendelijkheidsweek zijn. We zijn al enkele maanden bezig om een ​​spannende week te plannen die nog beter zou worden dan vorig jaar. Hoewel we zo teleurgesteld zijn dat we niet samen kunnen zijn en onze week niet zoals gepland kan verlopen, hebben we ons verenigd om een ​​manier te bedenken om een ​​virtuele vriendelijkheidsweek te houden.
Bekijk dit om te beginnen Kindness Week 2020 aftrapbericht van officier Chase.
U kunt op een aantal manieren deelnemen:
  • Maak een vriendelijk bericht voor uw collega's en post het op onze Vriendelijkheid Week 2020 Padletpagina. Faculteit en Administratie hebben al enkele berichten geplaatst om aan de slag te gaan. Laten we eens kijken hoeveel we kunnen toevoegen!
  • Oefen een daad van vriendelijkheid! Doe iets aardigs voor een familielid of buurman (terwijl je natuurlijk afstand houdt!) Plaats een foto van je vriendelijke daad op sociale media en tag ons @essexnorthshore en gebruik de hashtags #hawkskindnessweek en #eenbostonday of plaats je foto op de Vriendelijkheid Week 2020 Padletpagina
  • Stuur een bedankbriefje of bedankmail naar iemand die belangrijk is in je leven. Dit kan een ouder, leraar, familielid, vriend zijn... iedereen die je wilt bedanken voor alles wat ze voor je doen.
Als je meer wilt weten over de Kindness Week en waarom het zo belangrijk is bij Essex Tech, kijk dan naar Officer Chase's Vriendelijkheid Week 2019 presentatie.
We zouden graag willen dat al onze haviken meedoen, zelfs op kleine schaal, om ons te helpen maken Vriendelijkheidsweek 2020 gebeuren en laat je Hawk Pride zien.
We missen je en kunnen niet wachten om je te zien.
Agent Chase, mevrouw Riccio en mevrouw Donnelly

Meteen naar de inhoud