Coronavirus-informatie

We zullen updates blijven delen zodra er meer informatie beschikbaar komt. Alle berichten die naar families worden gemaild, worden hieronder geplaatst. Bovendien zijn wekelijkse e-mails van ENSATS hier beschikbaar: Berichten van de directeur.

Donderdag, mei 21, 2020

Aanpassing van het werk van studenten

Goedemorgen studenten en verzorgers,

We hebben de beslissing genomen om de werkdruk voor leerlingen in onze laatste schoolweken aan te passen. Ons doel is om studenten die achterop zijn geraakt met opdrachten de kans te geven om hun achterstand in te halen voor het einde van het schooljaar en om studenten die de hele tijd hard hebben gewerkt tijd te geven om bonusopdrachten te voltooien om hun gemiddelden te verbeteren. Hier zijn de details voor deze eindejaarsaanpassing:

 • Nee nieuwe vanaf dinsdag 26 mei worden de opdrachten door docenten verdeeld.
 • Langdurige opdrachten die hebben al toegewezen en dat studenten heb gewerkt on kan nog steeds worden gedaan als de uitgerekende datum na 26 mei valt.
 • Na 26 mei worden geen beoordelingen meer gegeven.
 • Alle docenten bieden verrijkingsopdrachten die studenten kunnen voltooien voor extra of bonuspunten. Deze opdrachten zijn optioneel en beschikbaar voor alle studenten.
 • Vanaf nu tot de beoordelingsperiode sluit op 12 juni, kunnen alle studenten ontbrekende opdrachten voltooien en worden deze opdrachten geaccepteerd volledig krediet.
 • Docenten zijn nog steeds beschikbaar tijdens de geplande lesuren volgens ons schema voor vroegtijdige vrijgave van leren op afstand voor studenten die vragen hebben of hulp nodig hebben.

Begrijp alsjeblieft dat het schooljaar nog niet voorbij is. We hebben nog iets meer dan drie weken te gaan en dit laat voldoende tijd over voor studenten om ontbrekend werk te voltooien en hun cijfers te verbeteren. We moedigen studenten aan om contact op te nemen met hun docenten om een ​​online bijeenkomst te regelen als ze hulp nodig hebben bij hun opdrachten.

We hopen dat al onze leerlingen door deze aanpassing sterk kunnen eindigen.

Take Care,

Shannon B.Donnelly
Principal

 

Dinsdag, april 21, 2020

Schoolsluiting Update & Instructie Continuïteitsplan

Beste zorgverleners, studenten en medewerkers:

Naar aanleiding van de aankondiging van gouverneur Baker vandaag dat de scholen in Massachusetts tot het einde van het schooljaar gesloten zijn, wilden we even de tijd nemen om te praten over ons plan voor de rest van het jaar. Ten eerste erkennen we dat dit geen ideale leer- of onderwijssituatie is. Velen hebben andere broers en zussen of kinderen in huis terwijl leren op afstand plaatsvindt. We waarderen al het werk dat iedereen doet! 

Daarom gaan we door met leren op afstand met behulp van onze Instructie Continuïteitsplan. We blijven ons inzetten voor het leren van onze leerlingen. Dit plan biedt ons allemaal een verscheidenheid aan leermogelijkheden. We zijn getuige geweest van studenten die studenten hielpen, personeel dat personeel hielp, ouders die studenten en personeel hielpen. Het is vrij opmerkelijk hoe een gemeenschap samen kan komen om ervoor te zorgen dat we allemaal worden ondersteund in deze tijd.

Momenteel, onze verwachte laatste schooldag voor senioren is 29 mei 2020 en de laatste schooldag voor alle anderen is 15 juni 2020. Na de vakantie in april maken we plannen voor studenten om hun spullen op te halen terwijl ze de sociale afstand in acht nemen. Senioren, we willen dat jullie weten dat we aan jullie denken! We weten dat dit niet is wat je van plan was in je laatste jaar. De komende jaren zul je echter groeien en hiervan leren. We zullen er alles aan doen om afstuderen, seniorenactiviteiten en bal te hebben; in overeenstemming met de aanbevelingen van gouverneur Baker. We zullen de komende weken aan een plan werken en kunnen een beroep doen op uw klassenbeambten, leerlingleiders en klassenadviseurs om ons te helpen.

Commissaris Riley bevestigde vandaag dat individuele districten op het niveau van de middelbare school hun eigen beoordelingssysteem kunnen bepalen. We willen iedereen eraan herinneren dat we geen pass/fail-beoordelingssysteem volgen. We blijven geloven dat het volgen van onze huidige beoordelingsprotocollen in het belang is van onze studenten. Onze docenten en ondersteunend personeel volgen onze missie van academische en technische uitmuntendheid en bieden op alle mogelijke manieren ondersteuning om het leersucces van studenten te garanderen.

Door deze huidige situatie kan het zijn dat er extra ondersteuning nodig is. Of het nu gaat om voedselservices, educatieve ondersteuning of iets anders, uw Essex Tech-familie staat voor u klaar. We vragen u om contact met ons op te nemen voor alles wat u nodig heeft.

We waarderen alle steun en zullen blijven communiceren over ons laatste trimester, zomerwerk en onze herfstopening.

 

All the best,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

Vrijdag, april 17, 2020

Bericht van ENSATS

Geachte ENSATS Gemeenschap,

Na een maand leren op afstand hebben we eindelijk de vakantie van april bereikt en we zijn blij dat onze studenten en medewerkers de broodnodige rust en ontspanning kunnen krijgen. We hopen dat we terug kunnen keren naar ons leren op afstand en naar school, opgeladen en klaar voor een sterke afsluiting van het schooljaar 2019-20 wanneer we terugkeren op maandag 27 april. We wachten nog steeds op de bijgewerkte beslissing van gouverneur Baker of hij de scholen in Massachusetts na 4 mei 2020 gesloten zal houden.

 

Klik op deze foto om a video- Bericht van ons.

 

Hier is een korte preview van het schema voor de week wij komen terug van vakantie:

Maandag, april 27 Dag 9: Groen
Dinsdag, april 28 Dag 10: Groen
Woensdag, april 29 Dag 1: Blauw
Donderdag, april 30 Dag 2: Blauw
Vrijdag, mei 1 Dag 3: Blauw

 

Graad 11 & 12 Groepsboek lezen voor CTE

Wanneer we terugkeren van vakantie in april, zullen onze leerlingen van groep 11 en 12 een boek lezen met hun CTE-leraren, beheerders en ander personeel. Ook als je interesse hebt ben je van harte welkom om mee te doen. In deze tijden dachten we dat dit gemakkelijk te lezen was, Maak je bed op https://www.amazon.com/Make-Je-bed-kleine-dingen/dp/1455570249relevant zou zijn. Het is geschreven door de gepensioneerde Navy Seal, admiraal William H. McRaven in 2017 en toont 10 levenslessen. Een afstudeerspeech vormde de inspiratie voor dit boek. We raden u aan om de volgende clip met uw kind te bekijken, omdat het een krachtige video is Berichthttps://youtu.be/pxBQLFLei70

 

Voortgangsrapporten en ontbrekende opdrachten

Op dit moment hebben we docenten gevraagd om ontbrekende opdrachten te markeren met een Missing Assignment-code, vermeld als MI, in Aspen. Houd daar rekening mee MI-cijfers worden op 28 april nullen, om een ​​nauwkeurig cijfer te hebben voor de voortgangsrapportages van trimester 3. Neem contact met ons op als er verzachtende omstandigheden zijn waarmee we rekening moeten houden.

 

Beschikbaarheid van docenten

Met ons plan voor leren op afstand kunnen studenten elke dag deelnemen aan een virtuele vergadering om hun docenten te ontmoeten. Deze virtuele vergaderingen zijn optioneel en studenten kunnen deelnemen als ze beschikbaar zijn en willen deelnemen. We hebben gemerkt dat deze virtuele bijeenkomsten erg nuttig zijn voor studenten en docenten tijd geven om eventuele vragen van de studenten te beantwoorden. Leerlingen hebben toegang tot opdrachten en instructies via Google Classroom, Aspen of e-mail en kunnen de opdrachten uitvoeren op een tijdstip dat hen het beste uitkomt. We hebben de afgelopen weken gezien dat sommige studenten 's avonds of' s avonds laat aan het werk zijn, en dat studenten op deze late uren soms docenten mailen met vragen. Het is onredelijk om onze docenten te vragen om altijd online te zijn en e-mails te beantwoorden. Als een leraar 's avonds of later een e-mail ontvangt, kan hij daarom mogelijk pas de volgende ochtend reageren. Daarnaast is het mogelijk dat docenten in het weekend niet reageren op e-mails. Net zoals de docenten flexibel zijn met deadlines voor studenten, wees alsjeblieft flexibel met hun reactietijd.

 

2020-21 Schoolagenda

Op 15 april 2020 keurde de Essex North Shore School Committee de schooljaarkalender 2020-21 goed. Er zijn nog veel data die nog moeten worden bepaald. De kalender wordt op onze geplaatst van de en zal regelmatig worden bijgewerkt, dus kom regelmatig terug voor de meest actuele informatie.

 

Vriendelijkheidsweek video

Onze toegewijde docenten DVC en Grafische Communicatie willen graag een video maken als vervolg op de Vriendelijkheidsweek van Essex Tech. Als u wilt deelnemen en ons wilt laten zien wat vriendelijkheid voor u betekent, klik dan hier: Vriendelijkheidsweek formulier

 

Voedselbronnen

Food Services werkt deze vakantie in april en het transport blijft maaltijden bezorgen. Als u hulp nodig heeft vanwege een recent ontslag of andere financiële problemen, neem dan contact met ons op. We zijn hier voor jou! Vul de enquête in de link in om ons te laten weten of we uw gezin wat directe maaltijdhulp kunnen bieden: Essex Tech Voedselhulpverzoek  Ook van de staat Informatie over schoolsluitingsmaaltijden site biedt gezinnen up-to-date informatie over voedselbronnen in uw thuisgemeenschappen: http://www.meals4kids.org/schoolsluiting

 

Het beste!

Heidi, Shannon en Tom

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B.Donnelly, Principal
Thomas J. O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 

Vrijdag, april 10, 2020

Bericht van ENSATS

Beste ENSATS-gemeenschap,

 

Nu we aan het einde van week 4 van ons instructiecontinuïteitsplan en de overgang naar leren op afstand komen, willen we onze dank betuigen aan studenten, verzorgers, docenten en ondersteunend personeel terwijl u onze leergemeenschap blijft ondersteunen. We doen dit allemaal samen en blijven ons inzetten voor het succes van elke student.

 

Met de hulp van onze medewerkers hebben we een bericht gemaakt om jullie allemaal te laten weten hoeveel we jullie missen en aan jullie denken. Speciale dank aan de heer Mejia voor het samenstellen van dit alles.

Klik op onderstaande foto of klik hier. Geniet!

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, april 13 Dag 4: Blauw
Dinsdag, april 14 Dag 5: Blauw
Woensdag, april 15 Dag 6: Groen
Donderdag, april 16 Dag 7: Groen
Vrijdag, april 17 Dag 8: Groen

 

***ZEER BELANGRIJK*** Voortgangsrapporten en ontbrekende opdrachten

Op dit moment hebben we docenten gevraagd om ontbrekende opdrachten te markeren met een Missing Assignment-code vermeld als MI in Aspen. Houd daar rekening mee MI-cijfers worden op 28 april nullen, om een ​​nauwkeurig cijfer te hebben voor de voortgangsrapportages van trimester 3. Neem contact met ons op als er verzachtende omstandigheden zijn waarmee we rekening moeten houden.

 

April vakantie

Hoewel veel omliggende districten hebben besloten om de vakantie van april te annuleren, zal Essex North Shore onze vakantie van april houden zoals gepland; van maandag 20 april t/m vrijdag 24 april hebben studenten en medewerkers vakantie. Na meer dan 4 weken leren op afstand, vinden we dat iedereen wat tijd verdient om uit te rusten en op te laden.

 

Voedselbronnen

We erkennen dat sommige van onze gezinnen blijvende voedselhulp en toegang tot voedselbronnen in de gemeenschap nodig hebben en dat we mogelijk nieuwe gezinnen in nood hebben. We helpen u graag verder. Vul de enquête in de onderstaande link in om ons te laten weten of we directe maaltijdhulp aan uw gezin kunnen bieden Essex Tech Voedselhulpverzoek  Ook van de staat Informatie over schoolsluitingsmaaltijden site biedt gezinnen up-to-date informatie over voedselbronnen in uw thuisgemeenschappen: http://www.meals4kids.org/schoolsluiting

 

 

Het beste!

Heidi, Shannon en Tom

 

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B.Donnelly, Principal
Thomas J. O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 

Vrijdag, april 3, 2020

Bericht van ENSATS

Beste ENSATS-gemeenschap,

 

Nu we onze derde week van leren op afstand ingaan, passen onze studenten en docenten zich aan de nieuwe leerroutine aan. Het administratief team heeft kunnen deelnemen aan enkele van de virtuele lessen en heeft genoten om de studenten en docenten aan het werk te zien. Ons Facilitair team heeft gewerkt aan het grondig schoonmaken van het schoolgebouw en ons Farm-team heeft hard gewerkt aan de zorg voor al onze dieren. Het personeel van de Food Service heeft maaltijden voor gezinnen bereid en de transportafdeling heeft deze maaltijden bezorgd en was verheugd om enkele studenten te zien terwijl ze hun leveringen deden. We hebben vrijwilligers die maskers printen voor degenen aan de frontlinie van onze gezondheidszorg. We hebben het allemaal druk met ons nieuwe normaal, maar we missen het zeker om onze Essex North Shore-familie elke dag te zien.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week.

Maandag, april 6 Dag 9: Groen
Dinsdag, april 7 Dag 10: Groen
Woensdag, april 8 Dag 1: Blauw
Donderdag, april 9 Dag 2: Blauw
Vrijdag, april 10 Goede Vrijdag: geen school

 

Voedselbronnen

We erkennen dat sommige van onze families blijvende voedselhulp en toegang tot voedselbronnen in de gemeenschap nodig hebben. We helpen u graag verder. Vul de enquête in de onderstaande link in om ons te laten weten of we directe maaltijdhulp aan uw gezin kunnen bieden Essex Tech Voedselhulpverzoek  Ook van de staat Informatie over schoolsluitingsmaaltijden site biedt gezinnen up-to-date informatie over voedselbronnen in uw thuisgemeenschappen: http://www.meals4kids.org/schoolsluiting

 

Voortgangsrapporten en ontbrekende opdrachten

Op dit moment hebben we leraren gevraagd om ontbrekende opdrachten te markeren met een Missing Assignment-code vermeld als MI in Aspen. Deze ontbrekende opdrachten hebben geen negatieve invloed op de cijfers van leerlingen. Houd er echter rekening mee deze MI-cijfers worden op 28 april nullen, om een ​​nauwkeurig cijfer te hebben voor trimester # voortgangsrapporten. Zoals altijd zullen we rekening houden met studenten die ziek zijn of andere verzachtende omstandigheden ervaren.

 

Parkeerkosten

We zullen een pro-rata restitutie geven voor het parkeren van studenten. Senioren ontvangen een terugbetaling van $ 61.00 en junioren krijgen $ 61.00 bijgeschreven op hun parkeergeld voor het schooljaar 2020-21. Begrijp alsjeblieft dat het enige tijd zal duren voordat het Business Office de terugbetaling uitvoert en de goedkeuring van de Schoolcommissie. Senioren kunnen de terugbetaling ergens eind mei 2020 verwachten.

 

Voorjaarssportupdate

De MIAA-raad van bestuur kwam op 30 maart bijeen en stelde vast dat het lenteseizoen niet eerder dan 4 mei zal beginnen en op 27 juni zal zijn voltooid, rekening houdend met 28 juni voor weers- en/of facilitaire behoeften. Als op een later tijdstip wordt besloten om het voorjaarsseizoen af ​​te gelasten, krijgen alle ingeschreven sporters hun atletiekgeld terug.

 

Seniorenreis Europa 2020

We sturen volgende week informatie over het bijgewerkte restitutiebeleid van Explorica.

 

Het beste!

Heidi, Shannon en Tom

 

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B.Donnelly, Principal
Thomas J. O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 

Maandag, maart 30, 2020

DESE Brief aan gezinnen

Beste verzorgers,

We willen graag een brief met u delen van de commissaris van het Department of Elementary and Secondary Education (DESE), Jeffrey Riley. De brief van commissaris Riley, hieronder gelinkt, bevat aanbevelingen over leren op afstand, updates over MCAS-testen, verduidelijkingen voor speciaal onderwijs en andere nuttige informatie.

Onze Instructie Continuïteitsplan is afgestemd op deze DESE-richtlijnen, en onze focus bij Essex North Shore Agricultural & Technical School is om onze studenten betrokken en ondersteund te houden bij hun leren tijdens deze COVID-19-stopzetting.

We danken u dat u ons blijft steunen terwijl we uw kind voorbereiden op academische en technische uitmuntendheid tijdens dit leerproces op afstand.

Neem zoals altijd contact met ons op als u vragen heeft of aanvullende ondersteuning nodig heeft.

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

DESE_Brief_aan_Families_COVID19_3.30.20.pdf
DESE_Spaans_Letter_to_Gezinnen_COVID19_3.30.20.pdf

Donderdag, maart 26, 2020

Instructieplan voor continuïteit en update van schoolsluiting

Beste zorgverleners en studenten:

We willen de hele Essex North Shore-gemeenschap bedanken voor uw voortdurende begrip en medewerking nu we zijn overgestapt op leren op afstand met behulp van onze Instructie Continuïteitsplan naar aanleiding van de situatie rondom het Coronavirus. Als scholengemeenschap blijven we ons inzetten om onze leerlingen alternatieve leermogelijkheden te bieden, die hen volgens ons structuur en consistentie bieden in deze uitdagende tijden.

Gouverneur Baker heeft de datum voor alle scholen in Massachusetts verlengd tot blijven in ieder geval tot en met maandag 4 mei 2020 gesloten. Als reactie op deze aankondiging is ons plan om door te gaan met leren op afstand voor alle Essex North Shore-studenten. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat we werken hard om studenten te ondersteunen wanneer ze beginnen deel te nemen aan leren op afstand en om hen gedurende deze periode op alle mogelijke manieren te helpen.

 

SCHEMA 

We blijven van leerlingen verwachten dat ze elke schooldag inloggen via hun Chromebook, iPad of ander apparaat en, afhankelijk van de cyclus waarin ze zitten, naar hun Aspen- of Google Classroom-pagina gaan voor hun verschillende klassen.  Het is belangrijk om in gedachten te houden dat we de vastgestelde schoolkalender voor blauw/groene dagen voor de duur van deze leerfase vanaf nu tot 4 mei.  Daarnaast hebben we geen school op vrijdag 10 april en vakantie zoals gepland van maandag 20 april tot en met vrijdag 24 april. We zullen blijven hebben Eén Boston-dag op 15 april waar studenten kunnen deelnemen aan vriendelijkheidsactiviteiten voor hun gezin. Agent Chase zal in de nabije toekomst meer details geven.

Gedurende deze tijd blijven we ons onderstaande schema voor vervroegde vrijgave volgen:

Blok A: 7:50-8:26 uur
Blok B: 8:31-9:07 uur
Blok C: 9-10 uur
Blok D: 9:49-10:25 uur
Blok E: 10:28-11:02 uur

Docenten zijn online beschikbaar voor vragen van leerlingen en ondersteuning (via e-mail, Google Meet, Google Classroom, etc.) tijdens deze officiële lestijden.

 

STUDENTEN LEREN

Nu we de derde week van leren op afstand ingaan, vragen we u om dagelijks met uw kind te overleggen over opdrachten die moeten worden uitgevoerd of vragen die het heeft. Je bent een essentieel lid van het team voor leren op afstand!  U kunt helpen door leerlingen eraan te herinneren dat hun docenten elke schooldag online toegankelijk zijn voor leerlingen.  Docenten blijven alle instructies, opdrachten en leermateriaal op Aspen of Google Classroom plaatsen. Docenten blijven elke e-mail binnen 24 uur beantwoorden.

We raden zorgverleners ten zeerste aan zich aan te melden voor Aspen-meldingen wanneer studenten hun werk niet inleveren. U kunt dit gemakkelijk doen na deze link.

Van de leerlingen wordt verwacht dat ze elke schooldag inloggen om toegang te krijgen tot instructies, opdrachten en leermateriaal voor docenten in Aspen of Google Classroom. Als leerlingen vragen hebben, moeten ze hun leraar een e-mail sturen via schoole-mail, en deze e-mails worden vervolgens gedeeld via Aspen.

 

AANWEZIGHEID VAN STUDENTEN

De aanwezigheid van studenten wordt nog steeds geregistreerd op basis van deelname aan online leren. Sommige leraren mogen  blijf studenten vragen om deel te nemen aan een virtuele klas op Google Meet, te reageren op een update of forum op Aspen of Google Classroom, deel te nemen aan een chat op een Google-document, een opdracht in te leveren of gewoon te reageren op een e-mail. Docenten zullen de aanwezigheid van hun studenten in de klas registreren als een participatieopdracht in Aspen. Houd er rekening mee dat docenten weten flexibel te zijn met aanwezigheid, omdat sommige studenten om verschillende redenen niet tegelijkertijd online kunnen zijn.

Als een leerling geen opdrachten inlevert, is docenten gevraagd om het eerste contact te leggen met ZOWEL de leerling als de verzorger en vervolgens gevallen waarin ze niets horen door te verwijzen naar de schoolbegeleider van de leerling voor vervolg.  Voor studenten die speciale onderwijsdiensten ontvangen, blijft hun contactpersoon contact opnemen met hen en, indien nodig, met hun verzorger.

 

STUDENTENONDERSTEUNING

Studenten moeten weten dat hun leraren in het algemeen onderwijs en speciaal onderwijs en paraprofessionals allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat aan de leerbehoeften van studenten wordt voldaan en dat aanpassingen en aanpassingen worden aangebracht wanneer dat nodig is. Voor meer informatie over Student Support Services a.u.b klik hier.

Zoals altijd stellen we uw steun en partnerschap zeer op prijs terwijl we het leren voor uw kind voortzetten. We hopen dat alles goed met je gaat en we zullen je regelmatig op de hoogte blijven houden.

 

All the best,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

Woensdag, maart 25, 2020

Update van de seniorenklasse

Hallo klas van 2020,

We hopen dat jullie je allemaal goed aanpassen, aangezien we allemaal de overstap naar leren op afstand hebben moeten maken en dat jullie allemaal veilig en bezig blijven in deze tijd dat je niet naar school gaat. We missen jullie en kunnen niet wachten tot de scholen weer beginnen.

Dat gezegd hebbende, hebben we enkele vragen ontvangen over seniorenactiviteiten, zoals het bal en het afstuderen, en of deze al dan niet worden geannuleerd. Gezien de veranderlijke aard van deze COVID-19-crisis komen er dagelijks nieuwe informatie en beperkingen binnen. Daarom gaan we op dit moment geen beslissingen nemen over het annuleren van evenementen voor senioren. Het enige seniorenevenement dat is uitgesteld, is Senior Trivia Night, dat oorspronkelijk gepland stond voor aanstaande donderdag 26 maart.

Gelukkig staan ​​de meeste van onze seniorenactiviteiten pas gepland in de eerste week van juni dus we hebben nog even de tijd. Maak je alsjeblieft geen zorgen. We zullen het allemaal uitzoeken.

We zullen contact opnemen met eventuele updates als deze zich voordoen.

 

Wees gezond,

Mevrouw Riccio en mevrouw Donnelly

 

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B.Donnelly, Principal

Vrijdag, maart 20, 2020

Bericht van ENSATS

Beste ENSATS-gemeenschap,

Nogmaals willen we alle medewerkers, studenten en families van Essex North Shore bedanken voor hun begrip en medewerking in de afgelopen week toen we aan ons Instructional Continuity Plan begonnen en reageerden op de COVID-19-situatie. We willen ook onze medewerkers prijzen terwijl ze werken aan de uitvoering van dit plan en onze studenten betrekken om ze te laten leren tijdens deze tijd weg oppompen van school. We willen ook verzorgers bedanken die studenten thuis ondersteunen terwijl we deze overstap naar online leren maken. Speciale dank aan onze facilitaire, boerderij- en terreinmedewerkers die nog steeds bezig zijn om onze gebouwen schoon te maken en goed voor onze planten en dieren te zorgen.

 

Hier alvast een voorproefje van het programma voor komende week. Conform de schoolkalender hebben we volgende week vijf Groene dagen.

 

Maandag, maart 23 Dag 9: Groen
Dinsdag, maart 24 Dag 10: Groen
Woensdag, maart 25 Dag 6: Groen
Donderdag, Maart 26 Dag 7: Groen
Vrijdag, maart 27 Dag 8: Groen

 

Bronnen voor ouders en verzorgers

Terwijl onze docenten verschillende platforms gebruiken om met hun leerlingen te communiceren. Velen gebruiken Aspen, dus ik wilde studenten en gezinnen eraan herinneren om alle vragen over het gebruik van Aspen of Aspen-problemen naar te sturen aspenhelp@essextech.net. Daarnaast wordt Google Classroom door veel van onze docenten gebruikt. Ik wilde dit delen Ouderbrief Google Classroom gemaakt door onze medewerkers, voor het geval u meer wilt weten over Google Classroom om uw leerling zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Contactpunten

Als je vragen of opmerkingen hebt over specifieke opdrachten of cursuswerk, neem dan rechtstreeks contact op met de docent of contactpersoon (indien van toepassing) via e-mail. Als u of uw kind een gesprek met de schooldecaan wil plannen over zaken op school, stuur dan rechtstreeks een e-mail naar de decaan.

 

Update over MCAS-testen
Op dit moment is er geen definitieve update over de MCAS-tests in het voorjaar van 2020, behalve dat de MCAS English Language Arts Test die gepland staat voor 24 en 25 maart is uitgesteld. We zullen u blijven updaten zodra we informatie ontvangen oppompen van Commissaris Riley.

 

Vertraging van voorjaarsatletiek

De raad van bestuur van de Massachusetts Interscholastic Athletic Association (MIAA) heeft aangekondigd dat de start van het lentesportseizoen 2020 is uitgesteld tot 27 april 2020. We zullen aanvullende informatie over lentesporten verstrekken zodra we deze ontvangen.

 

student Activiteiten

Op dit moment worden alle studentenactiviteiten tot nader order uitgesteld.

 

Voedselbronnen

We blijven studenten en gezinnen ondersteunen door de gezinnen van ENSATS in nood toegang te geven tot voedselbronnen. Hier is een Hulpmiddelenbrief voor studenten dat zal helpen als u verdere hulp nodig heeft.

 

Taste of Essex Tech-gemeenschap

Het Taste of Essex Tech Community Event van de Essex North Shore PTO is uitgesteld tot zaterdag 16 mei. We hebben goede hoop dat het beter gaat en dat we in mei dit leuke familie-evenement kunnen houden. Als je het evenement op de verplaatste datum niet kunt bijwonen, kun je via de volgende link een terugbetaling aanvragen op Eventbrite. https://www.eventbrite.com/d/ma–salem/taste-of-essex-tech/  Als u vragen heeft, kunt u rechtstreeks een e-mail sturen naar de PTO op PTO@essextech.net.

 

We zullen u op de hoogte blijven houden als we informatie ontvangen, en we stellen uw geduld op prijs terwijl we door deze onbekende wateren navigeren.

 

We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en je handen wassen,

Heidi, Shannon en Tom

 

Heidi T. Riccio, Ed.D., Hoofdinspecteur-directeur
Shannon B.Donnelly, Principal
Thomas J. O'Toole, Ed.D., Assistent hoofdinspecteur 

Dinsdag, maart 17, 2020

Herinnering instructiecontinuïteitsplan 

Goedenavond, mantelzorgers!

Ik stuur je dit bericht om je eraan te herinneren dat ons Instructional Continuity Plan morgen, woensdag 18 maart, begint. Ter verduidelijking: leraren zullen beschikbaar zijn voor studenten volgens het releaseschema van 11:02. Studenten kunnen hun werk op elk moment van de dag voltooien om aanwezigheidspunten te ontvangen. Raadpleeg voor meer informatie de Instructie Continuïteitsplan hier.

Zoals altijd stellen we uw steun en hulp in deze tijd zeer op prijs.

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

Zondag, maart 15, 2020 

Instructieplan voor continuïteit en update van schoolsluiting

Beste zorgverleners en studenten:

We willen graag alle medewerkers, studenten en families van Essex North Shore bedanken voor hun begrip en medewerking in de afgelopen dagen bij het beheren en reageren op de dynamische Coronavirus-situatie. We zullen u op de hoogte blijven houden als we informatie ontvangen, en we stellen uw geduld op prijs terwijl we door deze onbekende wateren navigeren. Alsjeblieft check regelmatig je e-mail omdat dit onze belangrijkste communicatiebron is.

In het licht van de persconferentie van gouverneur Baker op zondagavond 15 maart, is de school gesloten tot en met maandag 6 april 2020. Hoewel er dagelijks nieuwe informatie binnenkomt, zijn we op dit moment niet op de hoogte van eventuele wijzigingen in de vakantie in april.

We realiseren ons dat leerlingen mogelijk persoonlijke bezittingen of spullen die ze nodig hebben op school hebben achtergelaten. Voor het ophalen van deze spullen is het pand dinsdag 17 maart geopend van 10-00 uur. Begrijp dat alsjeblieft het ophalen van uw spullen is niet verplicht. Dit is slechts een optie als u deze items nodig heeft voor online leren.

Als vervolg op onze aankondiging van afgelopen vrijdag en met de aankondiging van de gouverneur vandaag, blijft Essex North Shore gesloten tot en met maandag 6 april 2020. Op basis van deze bijgewerkte informatie willen we u meer laten weten over onze Instructie Continuïteitsplan. Ten eerste is dit een leerplan op afstand of online voor alle studenten van Essex North Shore, die anders op school zouden zitten. dat begint DEZE woensdag 18 maart 2020.

SCHEMA 

Van studenten wordt verwacht dat ze woensdagochtend inloggen via hun Chromebook, iPad of ander apparaat en, afhankelijk van de cyclus waarin ze zich bevinden, naar hun Aspen- of Google Classroom-pagina gaan voor hun verschillende lessen.  Op 18 maart zullen leerlingen van klas 9 en 11 in Academics zitten en leerlingen in klas 10 en 12 in Career Technical Education (CTE) en Welzijn.  

We volgen de vastgestelde schoolkalender For blauw/groen dagen voor de duur van ons online leren. De enige wijziging in het schema is voor 24 en 25 maart, er zullen geen MCAS English Language Arts-testen zijn, dus deze dagen zijn reguliere online leerdagen voor rang 10 en rang 12 studenten.

Vrijdag 20 maart zou een dag voor professionele ontwikkeling zijn voor het personeel en er zou geen school zijn voor studenten. We houden ons aan dit schema; dus studenten zal niet vereist zijn om in te loggen of online leren te voltooien op vrijdag 20 maart.

Docenten zijn online beschikbaar voor vragen en ondersteuning (via e-mail, Google Meet, enz.) volgens het onderstaande schema voor vervroegde vrijgave van 11:02 uur:

Blok A: 7:50-8:26 uur
Blok B: 8:31-9:07 uur
Blok C: 9-10 uur
Blok D: 9:49-10:25 uur
Blok E: 10:28-11:02 uur

Momenteel, alle studentenactiviteiten en atletiek liggen stil. Dit omvat de trainingen van aanvoerders, try-outs, conditionering en teamtrainingen.

STUDENTEN LEREN

Onze docenten zullen hun leeropdrachten delen die studenten online kunnen doen. Hoewel onze studenten al weten hoe ze zich moeten aanmelden bij Aspen of Google Classroom en moeten controleren op opdrachten, is het voor hen anders dat ze instructies krijgen van hun docenten over videoclips om te bekijken, teksten om te lezen, en dan worden studenten verwacht om hun ideeën en reacties op deze filmpjes en teksten online te zetten. Docenten zullen leerlingen instrueren om te posten via Aspen, Google Classroom of een andere site, en ze zullen duidelijke aanwijzingen geven om dit te doen.

Hier is een overzicht van wat we van studenten en docenten verwachten om dit online leren mogelijk te maken, te beginnen op woensdag 18 maart.

Studenten moeten weten dat van hun docenten wordt verwacht dat ze elke schooldag online toegankelijk zijn voor studenten. Docenten plaatsen alle instructies, opdrachten en leermateriaal in Aspen of Google Classroom. Elke week plaatsen docenten een update met een overzicht van de leerdoelen en verwachtingen. Het zal helpen om al te duidelijk te zijn met studenten. Docenten beantwoorden elke e-mail binnen 24 uur.

Van studenten wordt verwacht dat ze elke schooldag 's ochtends inloggen om toegang te krijgen tot instructies, opdrachten en leermateriaal van docenten in Aspen of Google Classroom. Als leerlingen vragen hebben, moeten ze hun leraar een e-mail sturen via schoole-mail en deze e-mails worden gedeeld via Aspen.

AANWEZIGHEID VAN STUDENTEN

Aanwezigheid van studenten wordt bepaald op basis van deelname aan online leren. Leraren mogen  vraag leerlingen om deel te nemen aan een virtuele klas op Google Meet, te reageren op een update of forum op Aspen of Google Classroom, deel te nemen aan een chat op een Google-document, een opdracht in te dienen of gewoon te reageren op een e-mail. Docenten zullen de aanwezigheid van hun studenten in de klas registreren als een participatieopdracht in Aspen. Houd er rekening mee dat docenten weten flexibel te zijn met aanwezigheid, omdat sommige studenten om verschillende redenen niet tegelijkertijd online kunnen zijn. Als een leerling opdrachten niet inlevert, hebben we docenten gevraagd contact op te nemen met de schooldecaan van de leerling voor opvolging.  Voor studenten die speciale onderwijsdiensten ontvangen, zal hun contactpersoon contact opnemen met hen en, indien nodig, met hun verzorger.

STUDENTENONDERSTEUNING

Studenten moeten weten dat hun leraren in het algemeen onderwijs en speciaal onderwijs en paraprofessionals zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat aan de leerbehoeften van studenten wordt voldaan en dat aanpassingen en aanpassingen worden aangebracht wanneer dat nodig is. Voor meer informatie over Student Support Services a.u.b klik hier.

We danken u voor uw samenwerking om het leren van studenten de komende twee weken te ondersteunen.

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

Vrijdag, maart 13, 2020

Beste mantelzorgers en studenten,

We willen u laten weten dat Essex North Shore Agricultural & Technical School (ENSATS) samenwerkt met andere North Shore-superintendents om een ​​tijdige en uniforme beslissing te nemen over schoolsluiting die volgens ons in het beste belang is van onze faculteit, personeel , studenten en gezinnen bij het omgaan met het coronavirus, dat de Wereldgezondheidsorganisatie deze week heeft bestempeld als een wereldwijde pandemie.

Wij zijn een van de 28 openbare schooldistricten van North Shore die dit gezamenlijk hebben besloten sluit de scholen tot en met ten minste vrijdag 27 maart 2020. Dit geeft ons de tijd om de schoolfaciliteiten grondig schoon te maken, wat een positieve invloed zal hebben op het voorkomen van de verspreiding van dit virus.

Als deelnemer aan de Alternative Learning Pilot (ALP) met het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education, zal Essex North Shore verschuiven naar onze Instructie Continuïteitsplan (ICP) waar studenten op afstand leren. Vanaf woensdag 18 maart 2020 plaatsen onderwijsmedewerkers online opdrachten voor leerlingen. We begrijpen dat dit overgangsproces tijd zal kosten om met studenten in contact te komen en ze naar online bronnen te leiden. Studenten krijgen ondersteuning van schoolbegeleiders en, als ze speciale onderwijsdiensten ontvangen, zullen we studenten blijven helpen bij hun leerproces. Begin volgende week zullen we meer informatie over het ICP delen.  Het is belangrijk op te merken dat de commissaris van Onderwijs het gebruik van deze ALP voor ENSATS ondersteunt en dat onze studenten niet langer dan 185 dagen worden vastgehouden, namelijk 19 juni 2020.

We erkennen ook dat sommige studenten tijdens deze sluiting mogelijk voedsel nodig hebben. We vragen je om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. We hebben een plan om begin volgende week wat voedselhulp te bieden aan onze studenten in nood. Als u hulp nodig heeft, raden we u aan contact op te nemen met onze Director of Food Services, Grace Clarke, op (978) 304-4700, toestel 2008 of haar te e-mailen op gclarke@essextech.net.

Weet dat we vastbesloten zijn om manieren te zoeken om u onze voortdurende ondersteuning te bieden. Zoals altijd stellen we uw begrip op prijs.

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

Donderdag, maart 12, 2020

Geen School 3/12/2020

Beste ENSATS-gemeenschap,

In het licht van het nieuws over een vermoedelijk positief geval in de stad Danvers, annuleren we de school morgen alleen voor studenten.
We zullen deze vloeiende situatie blijven volgen en u regelmatig op de hoogte houden.
Wij danken u voor uw begrip.
All the best,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

 

Donderdag, maart 12, 2020 

Vroege release 3/12/2020 

Beste verzorgers:

Op vrijdag 11 maart worden de leerlingen om 02:13 uur vrijgelaten. We zullen onze volgen 11:02 vervroegd belschema en er wordt geen lunch geserveerd. Er zal echter een beperkt aantal lunchpakketten beschikbaar zijn voor studenten die dit nodig hebben. Er vinden geen middagactiviteiten plaats.
Deze release geeft medewerkers de tijd om instructiemateriaal voor te bereiden, mocht het nodig zijn om ons plan voor leren op afstand te activeren.
Op dit moment zijn er geen gevallen van COVID-19 gemeld waarbij studenten of medewerkers betrokken zijn. We zullen de situatie opnieuw beoordelen na de telefonische vergadering van commissaris Riley morgen om 8 uur en zullen u op de hoogte blijven houden.
Hoogachtend,
Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur 

Dinsdag, maart 11, 2020 

Beste ENSATS-gemeenschap,

In het licht van de aankondiging van de noodtoestand van gouverneur Baker gisteren, reageren we op veelgestelde vragen over geplande evenementen en operationele wijzigingen op de Essex North Shore Agricultural & Technical School.

 • We zijn toegewijd aan het opvolgen van de duidelijk gedefinieerde aanbevelingen van volksgezondheidsfunctionarissen, waaronder het Massachusetts Department of Public Health, Centers for Disease Control en het kantoor van de gouverneur.
 • Deze aanbevelingen omvatten geen internationale studentenreizen en geen studentenreizen buiten de staat.
 • Voor aanbevelingen die minder duidelijk zijn gedefinieerd, zoeken we meer duidelijkheid over mogelijke afgelastingen van grote schoolgerelateerde bijeenkomsten.
 • Houd er rekening mee dat deze situatie veranderlijk is en dat beslissingen om evenementen te annuleren of opnieuw te plannen op de dag van het evenement kunnen worden genomen.
 • We vragen iedereen om begrip te tonen terwijl we onze praktijken aanpassen op basis van toekomstige aanbevelingen voor de volksgezondheid.

Wij gaan door met:

 • Voer detailreiniging uit van alle contactoppervlakken, inclusief deurklinken, leuningen en armaturen in alle drukbezochte gebieden. Dit omvat het gebruik van verschillende elektrostatische ontsmettingsmachines, desinfecterende doekjes en het gebruik van andere traditionele methoden.
 • Herinner personeel en studenten eraan volg goede hygiënepraktijken zoals aangegeven op deze poster. Deze posters zijn overal in het gebouw op goed zichtbare locaties opgehangen en gedeeld via onze digital signage.
 • Verhoog de make-up van verse lucht.
 • Verhoog onze bewarende schoonmaakdiensten in het weekend.

Bijgewerkte informatie vanaf 3/11/2020:

 • Alle excursies buiten de staat en internationale reizen zijn geannuleerd zoals aangegeven door gouverneur Baker.
 • Excursies in de staat, afhankelijk van de locatie, worden indien mogelijk opnieuw gepland.
 • Klinische werkzaamheden voor de lessen Tandheelkunde en Gezondheidsassistentie zijn tot nader order opgeschort.
 • CTE-programma's die diensten verlenen aan het grote publiek, waaronder de Maple Street Bistro & Bakery, Cosmetology, Automotive Technology, Automotive Collision Repair en Animal Grooming, zijn gesloten voor gasten van buitenaf.

De Massachusetts Department of Public Health heeft adviezen uitgebracht over de coronavirus evenals gecommuniceerde preventieve maatregelen om de verspreiding van griep en COVID-19 te verminderen:

 • Was uw handen vaak met zeep en warm water of gebruik een gel op alcoholbasis.
 • Raak uw ogen, neus en mond niet aan.
 • Reinig dingen die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen en werkbladen, met huishoudschoonmaakspray of -doekjes.
 • Bedek je mond als je hoest of niest. Gebruik bij voorkeur een tissue of uw binnenste elleboog en niet uw handen.
 • Blijf thuis als je ziek bent en vermijd nauw contact met anderen.

Houd er rekening mee dat onze zorg altijd is voor het welzijn van onze studenten, medewerkers en leden van de gemeenschap. We zullen updates blijven verstrekken zodra er informatie beschikbaar komt.

 

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

Vrijdag, maart 6, 2020 

Beste ENSATS-gemeenschap,

Ik schrijf om een ​​update te delen over de inspanningen van Essex North Shore Agricultural & Technical School om onze studenten en personeel te beschermen in reactie op de zich ontwikkelende situatie met betrekking tot de coronavirus (Covid-19).

 

Op basis van de aanbeveling van het Massachusetts Department of Public Health, de Massachusetts Commissioner of Elementary and Secondary Education en gouverneur Baker, blijven we hun advies opvolgen met betrekking tot voorzorgsmaatregelen die we kunnen nemen om onze schoolgemeenschap te beschermen.

 

De Massachusetts Department of Public Health heeft adviezen uitgebracht over de coronavirus evenals gecommuniceerde preventieve maatregelen om de verspreiding van griep en COVID-19 te verminderen:

 • Was uw handen vaak met zeep en warm water of gebruik een gel op alcoholbasis.
 • Raak uw ogen, neus en mond niet aan.
 • Reinig dingen die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen en werkbladen, met huishoudschoonmaakspray of -doekjes.
 • Bedek je mond als je hoest of niest. Gebruik bij voorkeur een tissue of uw binnenste elleboog en niet uw handen.
 • Blijf thuis als je ziek bent en vermijd nauw contact met anderen.
 • Denk vooruit over hoe u voor uzelf en uw dierbaren zorgt voor het geval er nieuws is over de verspreiding van het virus in de gemeenschap.

 

Inspanningen sinds onze laatste update om de verspreiding binnen onze school tegen te gaan zijn onder andere:

 • Onze faciliteitenmedewerkers maken regelmatig alle contactoppervlakken tot in detail schoon, inclusief deurklinken, leuningen en armaturen in alle drukbezochte ruimtes. Dit omvat het gebruik van verschillende elektrostatische ontsmettingsmachines, desinfecterende doekjes en het gebruik van andere traditionele methoden
 • Medewerkers en studenten zijn daartoe opgeroepen volg goede hygiënepraktijken zoals aangegeven op deze poster. Deze posters zijn overal in het gebouw op goed zichtbare locaties opgehangen en gedeeld via onze digital signage.
 • We hebben ons HVAC-systeem aangepast om meer frisse lucht binnen te krijgen.

Ouders en verzorgers worden eraan herinnerd om hun kinderen thuis te houden als ze ziek zijn en dit te melden aan de meldkamer.

We blijven u volgen en updaten zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt.

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur

 

Vrijdag, februari xnumx, xnumx 

Beste ENSATS-gemeenschap,

We nemen contact op om informatie te verstrekken over de luchtwegaandoening COVID-19 of de “coronavirus. '

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn er 62 bevestigde gevallen in de Verenigde Staten, waarvan één in Boston. Momenteel blijft het blootstellingsrisico laag voor personen die in de VS zijn gebleven en niet naar het buitenland zijn gereisd naar landen waar het virus zich heeft verspreid. (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/gevallen-in-ons.html)

De Essex North Shore Agricultural and Technical School communiceert met lokale gezondheidsafdelingen en de Massachusetts Executive Offices of Health and Human Services Department of Public Health (DPH), en volgens de DPH is het oplopen van griep een meer voorkomende zorg voor inwoners van Massachusetts dan COVID 19.

Terwijl studenten vorige week pauze hadden, voerde Essex Tech een grondige reiniging uit, bestaande uit het afstoffen en ontsmetten van alle horizontale en verticale oppervlakken, inclusief kluisjes, deurklinken en sanitaire voorzieningen; vloeren schrobben en ontsmetten; alle bureaus en stoelen desinfecteren; en het gebruik van een elektronisch ontsmettingssysteem op alle oppervlakken. Director of Facilities Joseph St. Pierre zorgde ook voor meer frisse lucht in de gebouwen van de school en de school veegt oppervlakken die regelmatig worden gebruikt schoon. Essex Tech heeft ook desinfecterende doekjes en handdesinfecterend middel geleverd voor elk klaslokaal en kantoorgedeelte van de school, met aanbevelingen om vaak schoon te maken. Ouders en verzorgers worden eraan herinnerd dat, in een poging om de verspreiding van besmettelijke ziekten zoals griep, respiratoire virussen en gastro-intestinale aandoeningen te voorkomen, leerlingen 24 uur vrij moeten zijn van koorts, braken of diarree voordat ze naar school terugkeren als ze ziek geweest.

We willen studenten en hun families ook voorzien van de volgende aanbevolen acties van de DPH om te voorkomen dat infectieziekten zich verspreiden:

 • Was regelmatig de handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
 • Als je zelf ziek bent, blijf dan thuis om anderen te beschermen.
 • Bedek altijd je hoest of nies

Bovendien kunnen snelle griep- en streptokokkentesten helpen bij het diagnosticeren en behandelen van ziekten, zowel het genezen van ziekten als het verkorten van de duur. de GGD (www.cdc.gov) erkent dat preventie-inspanningen de sterkste bescherming bieden tegen alle ziekten, inclusief de coronavirus.

We hopen dat deze informatie u in staat stelt weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van u en uw gezin.

Hoogachtend,

Heidi T. Riccio, Ed.D.
Hoofdinspecteur-directeur


Meteen naar de inhoud