Fashion Forward / Hawks-hanger

Beste ENSATS-gemeenschap,

Staan je kasten vol??? Hier is je excuus om op te ruimen en georganiseerd te worden in het nieuwe jaar!!! Project Fashion Forward is een nieuw initiatief op de Essex North Shore Agricultural & Technical School en we zijn op zoek naar kleding, schoenen, accessoires, sieraden, portemonnees, avondtassen, textiel en stoffen die weinig gebruikt worden. Andere acceptabele items zijn lakens, handdoeken, gordijnen, tafelkleden, spreien, dekbedden en kleding in volwassen en kindermaten. Helaas nemen we GEEN andere huishoudelijke artikelen aan.

Project Fashion Forward organiseert in het voorjaar een modeshow. We zullen gedoneerde items gebruiken om unieke mode te creëren die de catwalk op gaat. Er zal meer informatie volgen over dit opwindende evenement, met onder meer verfrissingen, een fotohokje, een sieradenverkoop en een loterijtafel.

De opbrengst van de modeshow samen met uw gedoneerde items zal ons helpen creëren Hawks-hanger, een boetiek op school waar studenten gratis kunnen winkelen voor kleding, formele evenementen, sollicitatiegesprekken, DECA-, SkillsUSA- en FFA-evenementen en wedstrijden. Galajurken, schoenen en accessoires zullen ook beschikbaar zijn. Wij willen allen studenten om deel te kunnen nemen aan en zich op hun gemak te voelen bij schoolevenementen, ongeacht of ze de vereiste kleding kunnen kopen.

Alle overtollige items die niet worden gebruikt voor de modeshow of Hawks Hanger zullen worden gedoneerd aan de Epilepsy Foundation of New England, die "als doel heeft het leven te verbeteren van individuen en families die getroffen zijn door epilepsie en toevallen en om mensen met epilepsie hulp te bieden voor vandaag, en hoop voor morgen.”

We waarderen uw steun en zijn blij met uw donaties. Er zal een donatiebak zijn in de hoofdlobby van Essex North Shore Agricultural & Technical School, en donaties kunnen van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 00 uur worden achtergelaten.

Naarmate dit initiatief zich ontwikkelt, zullen we vrijwilligers zoeken om donaties te sorteren en de Hawks Hanger te bemannen. We hopen echt dat dit een langdurig project zal zijn waarbij de hele Essex North Shore Agricultural & Technical School-gemeenschap op de een of andere manier betrokken zal zijn. Bedankt voor je steun bij de start van dit spannende project.

 

Dank je,

Het Fashion Forward-team:

Dylan Hallo, Salem, klas van 2021
Sam Sorento, Danvers, klas van 2021

Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | InstaRAM
Creëer | Aanmoedigen | Promoot | Ontwikkelen 


Meteen naar de inhoud