Rijopleiding

Elke student die geïnteresseerd is om zich aan te melden voor rijopleidingen die hier op de Essex North Shore Agricultural and Technical School worden gegeven, moet zich aanmelden bij het hoofdkantoor op dinsdag 7 januari of woensdag 8 januari tussen 7 en 30 uur of om 7 uur Al het ingevulde papierwerk voor aanmeldingen moet uiterlijk op maandag 45 januari worden ingeleverd bij het hoofdkantoor vanwege het beperkte aantal zitplaatsen.

De rijopleidingslessen beginnen op dinsdag 21 januari en lopen tot en met donderdag 30 april. De lessen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag van 2 – 35 uur. Studenten moeten zich elke ochtend online aanmelden voor laat vervoer.

Neem voor vragen contact op met mevrouw Marian Garabedian via mgarabedian@essextech.net of 978-304-4700 ext. 5106


Meteen naar de inhoud