PSAT-informatie

PSAT's worden aangeboden op de Essex North Shore Agricultural & Technical School op zaterdag 19 oktober om 7 uur. De inschrijving voor Juniors opent op maandag 30 september en de inschrijvingen voor Sophomores gaan open op 30 oktober. Voor meer informatie klik hier: PSAT

Het werd onder onze aandacht gebracht dat sommige families telefonisch gecontacteerd zijn door een extern bedrijf over extra kosten voor de PSAT. De namen van studenten die zich bij ons hebben aangemeld voor de PSAT worden op een interne lijst bijgehouden en hun namen en contactgegevens worden niet gedeeld met externe bedrijven. De enige kosten voor ENSATS-studenten om de PSAT te nemen, zijn de kosten van $ 35.00 die rechtstreeks aan de school worden betaald. Ik wilde u hiervan op de hoogte brengen, zodat u elke vorm van telefoontje met betrekking tot de PSAT vermijdt.


Meteen naar de inhoud