Salem News Article "Arabische tieners bezoeken Essex Tech"

Salem-nieuwsartikel 

 

DANVERS - Vijftien tieners uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) kwamen donderdag voor het eerst in aanraking met landbouwonderwijs toen ze Essex Tech bezochten.

De tieners in de leeftijd van 16 tot 18 jaar komen uit de steden Al Ain en Abu Dhabi en bezoeken de Verenigde Staten voor twee weken via Kings Education op Chestnut Hill, een internationale school die werkt met studenten die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren.

Het bezoek van de studenten aan Essex Tech begon met een touwenparcours en rotsklimmen op het uitdagende parcours van de school. Essex Tech-studenten hielpen de bezoekers te boeien en te instrueren.

De tieners toerden door de weilanden van de school en stopten bij de schuren en gebouwen waarin grote en kleine dieren gehuisvest zijn, waaronder koeien, geiten, vogels, reptielen en knaagdieren.

De rondleiding werd geleid door medewerkers van Essex Tech en studenten van verschillende studierichtingen, waaronder boomkwekerij, paardenwetenschap, milieutechnologie en diergeneeskunde.

"In ons land hebben we dit soort onderwijs niet", zegt Reema Alhanaee, een begeleider van de groep via het Abu Dhabi Department of Education and Knowledge. “Daarom zijn de studenten zo enthousiast. Ze leren iets nieuws.”

De studenten zijn geïnteresseerd in het verkennen van verder agrarisch onderwijs.

"Dit is een van de gebieden waar het land meer studenten bij wil betrekken", zegt Michael Brochu, een Ajyal Talent Management-adviseur van de groep. "Het is een belangrijk gebied voor studenten om van te leren om te overwegen het veld verder te verkennen."

De reis werd georganiseerd door het Abu Dhabi Department of Education and Knowledge, dat ook samenwerkte met Ajyal Talent Management.

"We zijn heel blij dat we deze gelegenheid hebben gehad om onze faciliteit met deze studenten te delen en te praten over het belang van landbouwonderwijs", zei hoofdinspecteur Heidi Riccio in een voorbereide verklaring. “Het is geweldig om te zien hoe studenten uit een ander land hun tenen in dit vakgebied storten, en het was een genoegen om hen kennis te laten maken met de wereld van het landbouwonderwijs en alles wat het te bieden heeft.”


Meteen naar de inhoud