Rijopleiding - Herfst 2019

Elke student die geïnteresseerd is om zich aan te melden voor rijopleidingen die worden gegeven aan de Essex North Shore Agricultural & Technical School, moet zich aanmelden bij het hoofdkantoor op dinsdag 10 september of woensdag 11 september tussen 7 en 30 uur of om 7 :45 pm Al het ingevulde papierwerk voor aanmeldingen moet uiterlijk op maandag 2 september worden teruggestuurd naar het hoofdkantoor vanwege het beperkte aantal zitplaatsen.

De rijopleidingslessen beginnen op maandag 23 september en lopen tot en met donderdag 19 december. De lessen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag van 2 – 35 uur. Studenten moeten zich elke ochtend online aanmelden voor laat vervoer.

Neem contact op met mevrouw Marian Garabedian op 978-304-4700 ext. 5106 of mgarabedian@essextech.net met eventuele vragen.


Meteen naar de inhoud