$ 100 voor 100 Cummings Foundation Grant-ontvanger

$ 100 voor 100 - Stichting CummingsEssex North Shore Agricultural and Technical School is een van de 100 lokale non-profitorganisaties die subsidies van elk $ 100,000 ontvangen via  Stichting Cummings "$ 100K voor 100" -programma. De school werd tijdens een competitief beoordelingsproces gekozen uit in totaal 574 kandidaten. De officiële prijscertificaten worden op 6 juni 2019 door Bill en Joyce Cummings uitgereikt aan alle gefinancierde non-profitorganisaties.

Het 100K voor 100-programma ondersteunt non-profitorganisaties die zijn gevestigd in en voornamelijk dienen in de provincies Middlesex, Essex en Suffolk. Met dit plaatsgebonden initiatief wil de Cummings Foundation iets terugdoen in het gebied waar het commerciële gebouwen bezit, die allemaal, zonder kosten voor de Foundation, worden beheerd door haar gelieerde Cummings Properties. Het in Woburn gevestigde commerciële vastgoedbedrijf, opgericht in 1970 door Bill Cummings, huurt en beheert 10 miljoen vierkante meter aan ruimte, waarvan het merendeel exclusief ten goede komt aan de Foundation.

Deze subsidiefondsen zullen worden gebruikt om studenten in de bouwprogramma's van de Essex North Shore Agricultural and Technical School (timmerwerk-metselwerk-elektrisch-sanitair-HVACR) de mogelijkheid te bieden authentieke werkervaring op te doen door middel van bouwprojecten op de campus. Een van de projecten is de herbouw van Larkin Memorial Cottage, genoemd naar Catherine Larkin, een oud-studente die als verpleegster sneuvelde in de Tweede Wereldoorlog. Het is een historisch gebouw op het terrein dat ernstig in verval is en zal moeten worden herbouwd om te dienen als een museum gewijd aan de rijke geschiedenis van de Essex Agricultural School met vergaderruimtes die beschikbaar zouden zijn voor organisaties aan de North Shore en Cape Ann .

 


Meteen naar de inhoud