Routinematige veiligheidsoefening

Beste ouder/verzorger:

Ik schrijf u om u te informeren over een veiligheidsoefening die vandaag, 18 december 2018, op school heeft plaatsgevonden. In samenwerking met de Danvers Police Department en de Northeastern Massachusetts Law Enforcement Council waren politie K-9's vanmorgen om ongeveer 8:00 uur op de campus om student lockers en auto's te doorzoeken op de aanwezigheid van illegale stoffen. De studenten en het personeel bleven tijdens de oefening op hun plek. Gedurende deze tijd konden leraren hun lessen en activiteiten voortzetten, maar studenten en personeel moesten in klaslokalen en kantoren blijven. Tijdens deze oefening werd elke officier en elk K-9-team begeleid door een administrateur. De zoektocht duurde ongeveer 30 minuten.


Het doel van het brengen van de dieren naar de campus is om studenten af ​​te schrikken die mogelijk illegale middelen naar school brengen. Ons doel is niet om leerlingen in de problemen te brengen, maar om hen te helpen betere beslissingen te nemen en onze schoolgemeenschap te beschermen.

Ook heb ik aan het begin van de oefening een telefonisch bericht naar huis gestuurd om jullie op de hoogte te houden van wat er op school gebeurt. Als u dit telefoontje niet hebt ontvangen, bel ons dan op (978) 304-4700, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we over de juiste contactgegevens in Aspen beschikken.

 

Bedankt voor uw tijd en medewerking. We kijken ernaar uit om in de toekomst met u samen te werken om onze studenten veilig te houden.

Oprecht

 

Shannon B.Donnelly
Principal
Essex North Shore Landbouw- en Technische School


Meteen naar de inhoud