Graad 9 Carrière Technisch Onderwijs (CTE) Programma Selectie & Plaatsing

Leerlingen en gezinnen van groep 9 beginnen op 3 januari 2019 met CTE-selectieactiviteiten, ter voorbereiding op CTE-plaatsing op 16 januari 2019! Gebruik alstublieft de tijd voordat u terugkeert van de pauze om u voor te bereiden op dit opwindende proces! Praat met uw kind over hoe zij anticiperen op het rangschikken van hun voorkeuren tijdens CTE-selectie wanneer zij terugkeren van pauze. Ouders/voogden worden er ook aan herinnerd om toegang te krijgen tot die van uw kind Esp account om de cijfers te bekijken die ze tijdens elke verkenningscyclus hebben behaald, de wekelijkse verkennende reflecties van uw kind (opgeslagen in de Google Drive van de individuele school van uw leerling) en de Naviance student account om hun carrière- en persoonlijke verkenningsinventarissen en journaalposten te bekijken. We raden ook aan om te bezoeken www.EssexNorthShore.org/CTE voor meer informatie over onze CTE-programma's en moedig Grade 9-studenten en ouders/voogden ten zeerste aan om onze CTE Family Fair bij te wonen op donderdag 3 januari 2019, indien mogelijk om 6 uur.

 

CTE-selectie- en plaatsingsschema: 3 jan. - 16 jan. 2019

 

WOENSDAG 2 JAN: Verkennende CYCLUS 8 begint

 

DONDERDAG 3 JAN: CTE Family Fair 6 uur (Alleen leerlingen en ouders/verzorgers van groep 9).  

Dit is een kans voor gezinnen en studenten om te communiceren met de CTE-programmafaculteit en Grade 9 Guidance om het curriculum en de loopbaanmogelijkheden te bekijken tijdens de CTE-selectieperiode.

 

VRIJDAG 4 JAN: CTE-selectie*

Graad 9 counselors ontmoeten studenten om een ​​individueel CTE-selectiegoedkeuringsformulier in te vullen. Studenten gaan naar huis met hun CTE-selectie-goedkeuringsformulier voor onmiddellijke beoordeling en ondertekening door ouder/voogd.

 

MAANDAG 7 JAN: Onderteken CTE-selectiegoedkeuringsformulieren DUE vóór 8 uur.

Ondertekende formulieren (student en ouder/voogd) moeten bij aankomst (vóór 8 uur) worden ingeleverd bij het kantoor van de Freshman Academy.

 

* DINSDAG 8 JAN 2019: Verkennende cyclus 8 cijfers Geplaatst in Aspen aan het einde van de schooldag; Studenten en gezinnen moeten deze cijfers dinsdagavond bekijken. Studenten en gezinnen mogen alleen een wijziging aanbrengen in hun CTE-selectievolgorde met betrekking tot cyclus 8 na beoordeling van het cijfer. Alle verzoeken moeten schriftelijk zijn van een ouder/voogd en moeten zijn ontvangen in het Freshman Academy Office door WOENSDAG 9 JANUARI 2019 om 8 uur.

 

DINSDAG 15 JAN: MELDINGEN VAN CTE-PLAATSING

Studenten ontvangen hun Essex North Shore Agricultural & Technical Program Placement Certificates

 

WOENSDAG 16 JAN: KLASSE VAN 2022 CTE PROGRAMMA PLAATSING EERSTE DAG!

******************************************************* ******************************************************* *****

                                                               

Graad 9 begeleidingsadviseurs

Dan Connorsx4106                                   Wendy Fajardo (plaatsvervanger voor Michelle Harding) x4107
dconnors@essextech.net                          wfajardo@essetech.net

 

CTE Directeur East Academy                      CTE-directeur West Academy
Don Ducharme x3107                                Jill Sawyerx3109
dducharme@essextech.net                       jsawyer@essextech.net

 


Meteen naar de inhoud