Gloucester Public Schools en Construction and Crafts Laborers Union Local 22 Partnership

Toen het schooljaar naderde, dachten we na over (en worstelden we met) het feit dat er wachtlijsten zijn in bijna al onze CTE-scholen binnen het Gemenebest. Naast het bieden van de best mogelijke CTE-ervaring aan onze studenten, begrijpen we als CTE-school ook dat een van onze sectoren die grote behoefte heeft aan geschoold personeel, de bouw is.  Wij zijn van mening dat alle studenten toegang moeten hebben tot CTE, maar het is moeilijk gezien de beperkte ruimte waar veel van onze scholen mee te maken hebben. In een poging om de kansen voor meer studenten te verbreden, hebben we een partnerschap tot stand gebracht tussen de Gloucester Public Schools, Essex North Shore Agricultural and Technical School en de Construction and Crafts Laborers Union Local 22.

Gloucester Daily Times-artikel


Meteen naar de inhoud