Eerstejaars verkennende voorkeuren

Geachte klas van 2022-families,

Leerlingen van groep 9 begonnen met de Verkennend Voorkeur Selectie proces vandaag, woensdag 12 september 2018. Elke student ontving een geel verkennend voorkeursformulier waarop hun verkennende voorkeuren. Ouders/verzorgers wordt gevraagd om deze informatie vanavond (woensdagavond) met hun kind door te nemen, de nodige wijzigingen in de inkt aan te brengen en het formulier te ondertekenen waarmee de ouder/voogd toestemming geeft. Om ervoor te zorgen dat alle voorkeuren tijdig worden overwogen, moeten studenten hun ondertekende formulieren MORGEN, donderdag 13 september 2018, terugsturen naar het Freshman Academy Office.

 

Dank je,

Afdeling begeleiding
Essex North Shore landbouw- en technische school
Esdoornstraat 565 | Hathorne, MA 01937
(978) 304-4700 | EssexNorthShore.org
Vind ons op Twitter | Facebook | Instagram


Meteen naar de inhoud