Essex North Shore PSAT van 13 oktober 2018

PSAT's worden aangeboden op de Essex North Shore Agricultural & Technical School (ENSATS). Zaterdag 13 oktober om 7 uur. Het testen begint stipt om 8 uur en zal ongeveer 00 uur duren. (Te late aankomsten mogen mogelijk niet worden getest volgens het beleid van de College Board).

PSAT's zullen beschikbaar zijn voor ENSATS Juniors en Sophomores. Junioren kunnen zich vanaf maandag 9/24 inschrijven in hun Academy Office (Oost of West). Tweedejaarsstudenten kunnen zich dan de volgende maandag 10/1 registreren in hun Academiebureau (Oost of West) (samen met Juniors). We hebben een beperkt aantal testen. Testregistratie is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt volgens de bovenstaande startdata. De laatste registratiedag voor alle Sophomores & Juniors is donderdag 10/11/18, tegen het einde van de schooldag.

Studenten moeten betalen op het moment van inschrijving. De kosten van de PSAT zijn $ 30 (contant of per cheque betaalbaar gesteld aan “Essex noordkust”). Junior studenten die vrijstelling van kosten nodig hebben, moeten contact opnemen met uw studieadviseur. (Kostenvrijstellingen gelden alleen voor junioren volgens het beleid van de College Board). Nogmaals, studenten worden pas als geregistreerd beschouwd als de betaling is ontvangen.

IBELANGRIJKE PSAT DATA/INFORMATIE:

Registratie alleen voor junioren: 24-28 sept

Inschrijving junioren en tweedejaars: 1-11 okt

LAATSTE DAG OM IN TE SCHRIJVEN: donderdag 11 oktober

PSAT-EXAMEN: zaterdag 13 oktober bij ENSATS

KOSTEN: $ 30 (contant of per cheque op naam van "Essex North Shore")


Meteen naar de inhoud